![]() |
AC/DC novi album razvalio!!
jel ste culi novi AC/DC?
Odmah po izdavanju prodato 5miliona kopija sirom sveta!! Deda (u kratkim pantalonicama) i dalje zezi!! |
Re: AC/DC novi album razvalio!!
Za hiljadu godina kada mali zeleni arheolozi budu tragali za davnim civilizacijama,sirom planete ce iskopavati razno-razna 'cuda' sa natpisom AC-DC.Armirani beton..:)Kick ass!
|
jedva cekam da ih cujem uzivo 17-og maja na hipodromu ! iako nisam neki fan rock zvuka ovo se ne propusta ! iako je dan kasnije malo srodnija muzika za mene.
|
Ejsi Su Zakon!!!
|
Poslusao ga i ODLICHAN 5. "Bez starca nema udarca"
|
Imas li licencu za koristenje moje signature :grin:
|
Quote:
|
Kako se zove album?
|
Black Ice...
Dakle jedno dve-tri nedelje ga slusam, stvarno je dobar... zestina i atmosfera su kao u najboljim danima ace i dece. (powerage, Flick of the switch, Highway to hell. i jos neki) mlooogo dobar... Pored Judasa, jedini bend koji iz te plejade ima jos uvek sta da ponudi... (i ovaj novi Judasov album mi se svidja).. |
sabija.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
E evo upravo slusam. Da to je AC munja DC!
|
Quote:
|
Quote:
|
shto se tiche koncerta.. tu sam obavezno.. odrastao sam na njihovoj muzici..
e sad.. iskreno, posle prvog slushanja albuma, malko sam razocharan.. ochekivao sam neshto novo.. neshto malko kompleksnije.. :? nisam ochekivao da menjaju zvuk, i da prate novotarije.. to jednostavno ne bi bili oni.. al nekako mi svaka pesma lichi na neki od starih hitova.. nishta novo od njih.. da ih nisam voleo i slushao toliko ranije, verovatno bih se odushevio ovim albumom.. shto se produkcije tiche, mislim da tu nema shta da se pricha.. :) jebe mame.. osim shto mi se chini da su ritam gitare nekako vodenaste kroz ceo album.. tj nije onaj trip koji ja volim da chujem.. fali mi pravi rippin crunch zvuk... chak i war mashine mi je vodenast.. ok, to mi je uvek bila zamerka.. uvek sam zeleo da zvuche tvrdje i prljavije nego shto zvuche.. :) serem previshe, sad cete me kamenovati.. pozdrav edit: ipak se ja vracam na trainwreck.. edit150: best oFF :D albuma po meni je "she likes rocknroll", "rnr dream" |
Quote:
|
Quote:
|
Stvarno otkida CD... :shock:
|
Quote:
..mada kontam da oni hi-gain kompenziraju nacinom svirke.. a..hebiga..ko voli nek izvoli |
Slazem se sa HeatMan-om .... Nista novo, svaka pesma lici na neku stariju... Sta ce mi ovaj album kad imam starije ....
Zaobilazim... :cry: |
Quote:
Quote:
Kako je Angus davno izjavio "Ljudi pričaju da smo 14 puta snimili istu ploču... To je notorna la?, to smo uradili 15 puta" - 'nuff said. Jedina zamjerka albumu - krcketanje snimke. Jebo ih loudness war, nadao sam se da bar oni ne moraju robovati tome... :cry: |
All times are GMT +1. The time now is 08:28 PM. |