![]() |
jeftiniji MD3
Posto znam da dosta drugara sa foruma zele da uzmu VSS3 i MD3 za PoCo , evo vam najjeftinije verzije MD3 na koju sam naleteo ....
http://www.novamusik.com/search.aspx...rd=1261&mid=71 Ovde kosta 900 $ sto mu realno dodje oko 600 e ... a posto je software , ne placate carinu ni prevoz i sl ..... Znam da i dalje nije dzabe , ali je dosta jeftinije od .... http://www.thomann.de/de/tc_electron..._powercore.htm gde kosta 975 e ..... Eto ako sam nekome pomogao ;) Pozdrav |
Re: jeftiniji MD3
.....bas sam se skoro malo istrosio....pih...moram nesto da smislim...Hvala na informaciji..
|
super. sinoc san kupi vss3, a ovo mi je slijedeca investicija. :)
fala in :da: |
Quote:
ustvari... sad mi pada napamet... mogu ga kupit od njih, a da voucher iskoristim kad budem kupovao dvr2. :da: to je najbolja kombinacija i najveca usteda :da: |
Pa tako nekako i ja ponislih :)
Pozdrav |
kupi san dvr2. taman san potrosi voucher na njega. nije me ni pitalo broj visa kartice.
skuzi san kako se koristi voucher. vrlo je jednostavno. samo kad kupujes, moras izabrat usa/canada, odnosno placanje u dolarima. onda samo krenes normalno ispunjat one podatke i imas misto di upises sifru sa vouchera. sad mogu konforno radit s vss3 i dvr2, a md3 cu koristit demo verziju sa kojom imam 20 sati fore pa cu ga kupit. :da: |
Quote:
|
Quote:
jebiga, nisan ni promisli da ima boljih cijena nego kad kod njih direktno kupis, ali se necu zajebat kad buden uzima md3. |
Quote:
Hvala na informaciji... poz |
Quote:
Da li si mislio uzimati UAD2? Kako ti se cini VSS u poredjenju sa UAD reverbima? Ko ima informaciju gde se moze povoljno uzeti, neka slobodno napise...:wink: |
Quote:
Ali sto se tice reverba UAD moze da se pohvali sa Plate reverbom .... koji jeste super kada se poredi sa native ( plate ) resenjima , ali nije u istoj klasi sa DVR 2 ..... VSS3 ima plate ove ( koji jesu malo losiji od DVR 2 ) ali ima jako puno dobrih opcija i moze u okviru plate reverba da se poredi sa Plate 140 sa UAD a ..... ali VSS3 zaista sija u hall ovima i room ovima i tu nista sa UAD a ne moze da se poredi ( sad naravno , desi se koja iznimka .... ali retko ) Sto se ostalih UAD ovih reverba tice ... definitivno ne spadaju u top software sku klasu .... Pozdrav |
Quote:
Do du?e, to i nije ba? klasičan reverb-delay... ne mo?e tako da se posmatra... |
Quote:
|
Meni je prijatelj dao pare danas da mu sutra kupim md3 visa internet karticom .. izadje tacno 670-680 eur
|
Quote:
|
A VSS3 kod vas?
|
Quote:
Jell to trenutno neka akcija ili ce cena ostati takva.. PoZz |
Quote:
|
Quote:
leso, napisi cene za TC. Sta koliko kosta. Moglo bi se pazariti. |
Quote:
ukoliko se kupuje kod nas u artistu, podrazumeva se da je sve na racun + pdv, sto nekome i odgovara. onima kojima to nije bitno, mogu kupiti online kod music exports (nasoj maticnoj firmi u nemackoj), povoljnije nego kod amera. ponavljam, nastojimo da nase cene u srbiji budu iste ili nize nego kod thomanna (treba gledati nemacke cene). Quote:
Quote:
Quote:
|
evo malo preciznije.. sve sto treba da uradite je da narucite softver od proizvodjaca, tj. skinete ga sa neta, a od music exports-a dobijete licence code koji oni dobiju od tc-a i to je sve.
znaci, to je vasa licna kupovina preko neta od music exports, sa artistom to nema nikakve veze. za info se obratite na njihov email. |
Quote:
ja trenutno radim sa md3 u demo verziji, ali cu ga kupit prije nego mi istekne demo. licenca je ustvari mali fajlic koji se skine za 2 sekunde i sa kojim "krekiras" demo verziju. |
Kad bi moglo da se "krekira" ovako...:banghead: :shock: :D
|
Evo ja sam sada pokusao da kupim md3 ali to nece moci .. kao obavezna je rubrika STATE .. ali u ponudi su samo zapadne zemlje .. bez tog validnog podatka iz koje je zemlje kartica sa koje se kupuje,ne moze da se izvrsi trgovina ..
Dexxy , Ivan mi rece da si mu rekao da je dosta ljudi u BGu preko Nova music kupilo plugin.. Ko je kupio? |
Quote:
|
Quote:
Poslaji im meil... |
Quote:
a sta su ti odgovorili .. jesi ih pitao za isti problem ili? |
Quote:
ne. pita san ih mogu li kod njih iskoristit voucher i odgovorili su "ne". bas me zanima sto ce ti rec, jerbo bi i ja kupi u njih. :da: bdv: jos iman (samo) 13 uri fore s md3 :rolleyes: |
Quote:
Mislim da je ta cena od 899 usd dostupna jedino na zapadu . sto znaci da nama ovde nije dostupna kupovina .. Jedina varijanta za to je da neko pazari to od prijatelja koji je u americi .. pa da mu date pare kada dolazi ili njegovoj porodici ili poznaniku koji ide pa da ponese pare .. zar ne? |
Quote:
meni su ovi iz nove rekli da mogu kupit od njih. a jesu ti odgovorili? |
Quote:
sandro, ti si vss3 kupio preko tc online shopa jel tako .. a ne preko nova music? jel kod mene se interno sa prijateljem kojem kupujem dovelo pitanje kako ti iz HR mozes kupiti vss3 a ja ne mogu iz Srbije MD3 .. koliko sam ja shvatio ti si vss3 kupio preko tc online shopa .. tamo i ja mogu pazariti md3 .. ali je skoro 1000 eur |
Quote:
vss3 san kupi od tc-a za eure dvr2 san isto kupi direktno od tc-a, ali za dolare, jer se samo kupnjom za dolare moze iskoristit voucher md3 bi kupi od nove, ako bude moglo. vidit cemo sto ce ti odgovorit. |
Quote:
uglavnom .. zakljucak je da jos niko odavde nije kupio preko nove .. pa cemo da vidimo |
Quote:
Kupio je nas drugar Milanche ( ne MilanCHE ) od Midi Music a .... za slicne pare .... bez ikakve frke ..... Pozdrav |
Quote:
|
http://www.proaudiosolutions.com/Pro...roductCode=MD3
ev nasao sam ovde 999 usd .. i moze da se kupi .. ali je 100 dolara vise . fora je da se kupi na novamusic .. jos nisam dobio mail od njih .. ali po svemu sudeci .. ne moze odavde da se pazari na novamusic shopu |
Izvini , nije music midi nego http://www.audiomidi.com
samo trenutno vidim da nemaju MD3 , imaju samo VSS3 za 499 $ ..... Samo ne vidim zasto ne bi moglo da se kupuje odande ???/ Ako primaju pare , mogu i da ti posalju autorizaciju na mail Pozdrav |
Quote:
|
http://www.proaudiosolutions.com/product-p/vss3.htm
ovde je najjeftiniji vss3 .. a i md3 je cini mi se najjeftiniji i moze se pazariti .. ako izuzmemo novamusic |
Quote:
Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 01:34 PM. |