![]() |
Domaci vicevi o Chuck Norisu
- čak noris je jedini spustio slušalicu Olji Bećković
- čak noris je supervizor Milki Canić - čak noris je pobedio Miškovića na tenderu - čak noris je video Luisu noge - čak noris je supervizor Milki Canić |
Re: Domaci vicevi o Chuchu Norisu
Quote:
prvo, pise se Chuck-u Norris ( ne chuch) ha,ha,.. drugo...primetio sam kod nas tu pojavu sa Chuck Norrisom...??:confused: :ups: :confused: :ups: Meni nista nije to nije smesno.... http://www.chucknorrisfacts.com/ ne kapiram..:( |
supervizor, a? :mad:
|
Quote:
hahahah odakle ti ovo? ovo sam ja izvalio davno davno na jednom forumu na kom je bila polemika ooko toga ima li luis noge il ne.. juche mu ne videh noge, btw.. :) |
@DaBear
znam kako se piše, zaboga miloga, humor je u pitanju :P Oledio si ti u toj engleskoj komuni :D Uhvatiš žicu za Č.Norisa, i posle sve bude smešno. Ni ja ni sam kontao u početku. @Heatman Niko nikad i nije. Osim Č.N. @off ? |
Quote:
ti ne znas ko sam ja?:D |
To si ti Milka? Pa dobro veče :p
|
č.n je znao ko je dragan david dabić!
|
Ch. N. prodaje midi fajlove na Rumskom
:confused: :banghead: |
vi se zajevavajte, al juche su u keniji nashli lek protiv side.. tj, ribe (prostitutke, naravno) koje su imune na sidu..
mora da je chak umeshao prste tu.. ili im je ajs doneo zbidelj.. :? |
Quote:
http://alt.nntp2http.com/circumcisio...2e2e99dd3.html |
kopiram sa muzickog foruma
Quote:
|
Quote:
|
čak noris ne jede med... on žvaće pčele...
|
čak noris je pobedio majčin abortus!
|
Quote:
Ch.N. nema majku, on je superiorno bice koje je stvorilo univerzum...:da: :D |
ALO BRE SLEPCI, ovo SAMO DOMAĆI VICEVI O Č.N!
- jedina osoba koje se Č.N. boji je Marija Šerifović |
Quote:
|
Chuck Norris je 24.marta.1999. sedeo u kaficu u BG-u i negde oko 20h pokusali su da mu naplate racun... 10.juna. iste godine gazda pomenutog kafica je saznao za to i izvinio mu se...
|
chak noris pije red bul i votku pred spavanje.
|
Quote:
|
procito sam u novinama Radovanu Karadzicu nasli Sonar na lap topu
|
Quote:
|
Quote:
|
Ko je bre taj Cak Noris?Neki novi slan Rumskog,kad ga toliko spominjete.:rotfl::rotfl::rotfl:
|
Quote:
|
mislis napravio neki hit pa ga tako provalili?
ili kacio tutoriale po youtubeu? |
Marko Milosevic je nosio gajbice u firmi Čak Norisa:rolleyes:
|
|
Jeste, Chuck Noris je uspeo da se usere na 9-tom spratu i stigao da uhvati "materijal" u prizemlju...
|
Chuck Norrisu su oba jajeta jedno vece od drugog
(ne znam da li je domaci..) |
odlican :rotfl:
|
Chuck Noris je većinski vlasnik vstclub i rapidshare za Istočnu Evropu
|
- Chuck Norris je kupio trzalicu za trubu.
|
Chuck Norris svako jutro doručkuje "djevojački uzdah".
|
... preuzeto odnekud...
Шта би било кад би Чак Норис дошао у Србију? ? Пире за минут би скувао за пола минута. ? У ?48 сати свадба" би се оженио за сат времена. ? Не би повредио пословник, већ посланике. ? Подигао би динар изнад евра. ? Погледом би поново заложио пећ у Смедеревцу. ? Залупио би слушалицу Ољи Бећковић. ? Позајмио би паре Мишковићу. ? Исплатио би резервисте. ? Ископао би метро за један дан и направио три моста, у паузи за ручак. ? Јео би бурек са Авалског торња. ? Кад би упознао Бату Живојиновића, коначно би схватио шта је то страх. ? Сменио би Мркоњића пре рока. ? Заштитио би Вељине овце и натерао их да оне њега броје пре спавања. ? Превео би речцу бре на енглески. ? Сребрно језеро би постало златно. ? Добио би осмицу на лотоу. ? Успео би да пошаље СМС у новогодишњој ноћи. ? Натерао би Милку Цанић да каже ?добар дан". ? Продао би Кинезима неке крпице. ? Кад би се возио превозом и возач и контролори би морали да купе карту. ? Паркинг сервис би морао да му опере и натанкује џип. ? Не би се изувао у гостима. ? Натерао би Шешеља да каже ?р". ? Улоговао би се на Интернет преко ?смедеревца". ? Возио би трамвај ?двојку" кроз Кнез- Михаилову. ? Возио би ?југом" трку Формула 1 ? Натерао би шалтерске службенице да се насмеју. ? Смео би да се шепури по Земуну. ? Возом до Бара би стигао пре локомотиве. ? Пронашао би почетак круга двојке. ? Добијао би од лекара плаве коверте. ? Зарадио би милијарду на ?Милионеру". ? Закинуо би на мери касапину. ? Нашао би куглицу код шибицара. ? Шверцовао би се у таксију. ? На врби би заиста родило грожђе. ? Пронашао би Троју у долини реке Пек. ? Исправио криву Дрину. ? Натерао би Холандију да пребаци Хашки трибунал у Србију. ? Имао би и јаре и пере. ? Знао би праву цену Мусиног јарца и кајгане Светог Петра. ? Победио би Младића у жмуркама. ? Упецао би зубатац у Морави. ? Пре скока би рекао хоп. ? Дипломирао би у Крагујевцу без динара. ? Једини би смео у Звездином дресу да дође на јужну трибину. ? Успео би да преживи од просечне плате. ? Натерао би Кркобабића да буде министар омладине и спорта. ? Знао би где је тај кулоар. ? Довео би Кристијана Роналда у Напредак из Крушевца. |
Quote:
|
Kraljevski... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
|
Chuck Norris bi mogao da ima 0 postova i da banuje sve admine i moderatore na Rumskom :D
|
E to mi kazi... :bounce2:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:37 AM. |