![]() |
Pomagajte Drugovi!!!!!!!
Uzeo sam m-audio delta 1010 zvuchnu kartu,sa kojom by the way nikad dodira nisam imao,i zanimam me spajanje mixera,kompa,monitora na nju u principu sve bitnije stvari vezane za nju!!!!Kablovi i ostalo tnx unaprijed!!!!!pozzzzzzzzzz:banghead:
|
Re: Pomagaj Te Drugovi!!!!!!!
No hard feelings ali nisam mogao da ignorisem gramaticke greske u naslovu. Ovo stvarno bode oci. Pravilno je "pomagajte" a ne ''pomagaj te''. Nije ovo prvi put da primjetim nepoznavanje osnovnog pravopisa kod clanova foruma.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ja bih pomogao da znam :)
Ajd ljudi i mene to ineresuje :) |
Quote:
Quote:
|
A ja mislio da se covjek zeza s naslovom...
|
Quote:
Ali tip... Ako ste u nedoumici, napisite full verziju pa cete videti da "daj tebe" ili "pomagaj tebe" nema mnogo smisla... :) O Delti, "search" :) |
pazite ako to posmatramo sa strane crnskog jezika "pomagaj te" se u ovom slucaju moze protumaciti kao treca konjuktivizacija nazalnog "e" te moze veoma lako da se razumije kao "nestalo mi je goriva" ili "sta ce biti za rucak?"... :D
|
a mozda je i skraceno od "pomagaj brate" :D
|
Quote:
Ti Lesho moras da pocnes da se navikavas na to posto se selis za "Garilend", pa ces da slusas " 'ziku " da ides na " 'djavu " itd... :D |
Covek je slusao Olivera Mandica - pa je to primio ''zdravo za gotovo"8-)
|
Tema je otišla u neku banalnost,ali hajde,šale su duhovite.Uglavnom,zašto moderator to ne ispravi?
|
Kartica ima 8X ulaz i 8X izlaz. Sta nije jasno?
|
Re: Pomagajte Drugovi!!!!!!!
Quote:
|
Re: Pomagajte Drugovi!!!!!!!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nikada necu zaboraviti kada sam pre koju godinu na djubretarskim kamionima procitao natpis "Cistosadjani"!!! :) |
Treba da usnimim neki bend... Klasika - par gitara, pevac, bubanj... Zanima me kako to da uradim, tj. sta mi treba od opreme i kako to sve ide ? Onako, UKRATKO... :D
|
posto vjerovatno nemas uslove da ih snimas sve od jednom a ti ih snimi jedan po jedan... prvo ukucaj ritam sekciju zajedno sa bubnjarom (-em) onda na to snimi zajedno gitaristu i basistu (naravno na posebne kanale), potom jos jednu gitaru, u ovom momentu mozes da ubacis klavijature (ako ih ima) i onda na to sve pjevaca pa na njega bekove (ako ih ima). i... uala! :wink:
|
^mislim da se zajebavao..
shto se garilenda tiche, kada sam chuo da supermena zovu preterani gari, umro sam od smeha.. stalno je neko "otpadanje" u ns-u |
Quote:
|
ne ne mislim na psionica..
poz |
All times are GMT +1. The time now is 11:44 AM. |