![]() |
nova pesma:-)
probni(raf miks)dajte neki komentar.napomena devojka radi komercijalni pop-folk cd,ovo je samo mali izlet na njenom cd-u:-))))))))
http://rapidshare.com/files/12717041...a-ana.mp3.html |
Re: nova pesma:-)
Quote:
|
Quote:
pozz |
muzika je prava letnja!!! i skroz super!!!!
a text je krsh!!!! ovaj text vise ide uz novokomponovanu "narodnu" muziku, nego uz ovaj "latino" stil. bas steta.. a bit je tako dobar!!!! |
Quote:
|
bas steta.. a bit je tako dobar!!!!
[/quote] Jesi mislio "beat" je jako dobar (drum beat..) ili 16 "bit" ili 24 "bit je jako dobar" ? :confused: |
Ova ti pevacica place za autotunom.
|
Quote:
Jesi mislio "beat" je jako dobar (drum beat..) ili 16 "bit" ili 24 "bit je jako dobar" ? :confused:[/quote] drum beat ako sam dobro shvatio ... mislim i logicno sto bi se neko bakcao oko bit depth-a u obicnom preslusavanju ... |
Mjuz odlican, pevacica uzas:(
|
Quote:
Jesi mislio "beat" je jako dobar (drum beat..) ili 16 "bit" ili 24 "bit je jako dobar" ? :confused:[/quote] logicno, drum beat! |
Ma Da Bear vas zeze ;)
..... ja muziku i ne cujem od njenog glasa .... koliko je glasniji od matrice .... Pozdrav |
Jesi mislio "beat" je jako dobar (drum beat..) ili
16 "bit" ili 24 "bit je jako dobar" ? :confused:[/QUOTE] Da Bear - Shaljivdzijo jedan |
PA COVRK NAPISAO "DOBAR BIT"........sad nisam skapirao da li je na nasem ili Engleskom...hmm, he, he
Jer se PISE BEAT (na engleskom) a ne BIT, a ako je na nasem onda je ok...:( |
Quote:
totalno si u pravu.......stize prepravka sura uvece,ajd josh nesto ako cujes,daj neke parametre.pozz |
Imam utisak kao da sam vec cuo pesmu. Verovatno zato sto mnogo podseca na danasnje "hitove" iz Granda. :)
Turi bre neki jachi kick. :wink: |
Quote:
|
Pa cela pesma mi nekako vuce na taj grandovski kvazi narodni fazon.. Nisam rekao da je lose vec da me podseca.. Cak mislim da pesma moze dobro da prodje jer je slusljiva i ima zarazan ritam. Samo probaj neki malo jachi kick..
Da nisu perkusije sa "Voice of Instanbul" Akai diska?:) |
Quote:
|
Sve cool, samo mjenjaj onaj sax solo.... on ti nije ba? u tom latino-salsa điru ?to je ?teta za ukupni dojam, ostalo je8-).
|
stvarno brate smanji malo zenski vokal...
e onaj deo pre nego shto pochne da peva (gde kao neshto pricha na pochetku) malo jache joj se chuje slovo s! probaj to da joj malo sasechesh.Ne znam kolko je dobro da koristish deesser kompresor ali bi trebao malo da joj sredish to.Pozdrav |
Quote:
|
dobro si ga ovako odradio.pejs
|
dora je mala.. svidja mi se kako pjeva.. al da ga hebem, nishta nisam uspeo da je razumem.. :?
|
Quote:
pozdraV:D |
Quote:
E da ga hebes,ni ja tebe ne razumem.:confused:Ne razumes tekst,muziku arr?Ajd razjesni mi sta ti nije jasno.pozz:-) |
teks teks.. mada, znash kak'.. slushao sam na lap topovim spikerima.. mada, opet, i tu bi trebalo je razumem..
a veruj mi, engleski znadem.. :) ako je ono engleski.. :? |
Quote:
|
hahahahah.. brate.. sad nemam pojma shta se deshava.. shta sam sad ja uradio? gde je trebalo da postujem? a u kurac.. hahahahah...
btw, planiraj pijanku neki dan od 20og pa na dalje.. samo da se izvuchem iz ovog dupeta u kom sam.. edit, jao da jbt.. ono je bio komentar na onu malu shto je pevala na neke karaoke matrice.. :? |
Sale, uzmi odmor na par dana. :)
|
Quote:
Pozdrav |
hahahah.. daaa tataaa.. :) u utorak mi stize jebeni lowden.. btw, svrni ak osh da snimamo dzitricu zajedno.. :) i ako imash neki majk dostojan zvuka te akustare..
btw, ne javljash mi nishta shta je sa gudachima... p.s. izvinjavam se svima na offu, al na 56k sam, pa dok se otvori pp vaskrsnem 3 puta.. poz |
Quote:
Quote:
Inace , probni snimci su odlicno ispali ...... Pozdrav |
iscimacu je ja da vidim shta je sa njom.. riba je na 300 strana.. shljaka po moru, po cupriji i ovde studira.. sutra cu videti sa njom, i u gradu sam sa devojkom oko 5/6 pa mozda svratim ako hocesh kuvash kafu.. :)
|
u jebote al ovde ima da se shtima... :)))
|
All times are GMT +1. The time now is 07:14 PM. |