![]() |
G5... G4???
Od opreme imam:
888 I/O Digidesign 2x 882 I/O Digidesign Apogee Big Ban 192 Master digital clock Mix core card mix farm card d24 audio card Mac G5, mac OS X Pitanje je zasto ne mogu da ucitam ni jednu kartu? Da li znaci da, posto u uputstvu pise da je moj setup kompatibilan sa mac OS X i Mac G4, moram da imam G4? Postoji li neka caka sve instaliram na moj G5? Sve sam lepo povezao i spakovao! (proverio sam ribbon kabl i sve konekcije vise puta) Ako ne, koju konfiguraciju G4 mi preporucujete za pro tools 6.1? Hvala! |
Re: G5... G4???
Samo neke G5 masine sa pravim pci slotom su kompatibilne sa starim protools karticama sve ostale sa PCI-X karticama nisu.
Moras imati instaliran Panther OSX i Protools TDM 6.4 neznam tacno koje verzije za navedene ali pogledaj na digidesign sajtu user forum. |
evo ovde sve pise....G5 nije kompatibilan sa PT Mix sistemom...
http://archive.digidesign.com/compato/osx/jag/mix/ nadji neku dual G4, ima ih za dzabe..samo nemoj da ocekujes puno od sistema. Ukoliko nemas mnogo DSP kartica, brzo se potrosi dsp... |
kupi pc :]]]]]]]]]]] ne zelim da flame-ujem ali stvarno ... mozda je to i resenje
|
Quote:
|
Quote:
Tu G4 samo crta screen ! Ne radi nikakav processing... |
Quote:
|
Quote:
Molim uvazene clanove foruma da POGRESNIM savetima ne dovode ljude u nedoumicu, na primer: Koji bre Mercedes, kupis Daciu Logan, i nema sta da mislis!!!! (valjda mogu makar to da kazem, mnogo ste me prepadali i ucutkivali u mojoj borbi za istinu, pa se sada plasim da se uopste pojavim, ali nisam mogao da pfredjem preko navodjenja na lose....) |
slazem se sa tim da je Mercedes=PC..
|
OSX = Mercedes
Windows = Dacia nema veze bio G4/G5/Mac Pro/Hackint0sh... :) |
moguce, ali ja mislim suprotno...drugo je biti emotivno vezan za Mac koji platis toliko pa imati takvo misljenje:)
|
Molim samo bez flame-ovanja... Nekoliko postova je izbrisano zbog flame-a, molim za razumevanje i nadam se da necete ici dalje...
Zaboravite da sam ovo napisao, i nazad na temu ;) :beer: |
Quote:
Moje licno misljenje da dobro sklepan Hackintosh jako lepo radi i moja preporuka za Logic nostalgicare koji su zadnji put probali Logic 5 na PC ... Cak i PCI UAD-1 radi na njemu :) |
Pa to je nekako i sustina - OS X trazi dongle, a to je poprilicno skupi Mac za koji ja nisam nasao da je 5x bolji jer mu je toliko veca cena od PC-a maltene..:)
|
Quote:
samo ne znam kakva je njihova emotivna vezanost tu... @milos: tako je....sad je jos ta procedura instalacije maksimalno olaksana... |
Dobro, mislio sam da pricamo o PC ili Mac, a ne o operativnim sistemima
mada, i jedan i drugi OS imaju svoje "probleme" - ni tu nisam uveren da je u praksi OS X vs Win bas takva razlika |
Slazem se, samo iz jednog razloga... :rude:
Organski ne podnosim Mercedesa, ochima ne mogu da ga vidim, mislim da je to auto za dzibere, od miloste ga zovem "Ljaksemobil"... :rotfl: Za te pare postoje automobili sa mnogo vishe stila ;) Sto se mac-a tiche.. na koji model Mercedesa tachno mislite? Pretpostavljam na onaj "123" 200 D? 8-) |
Quote:
RM |
All times are GMT +1. The time now is 11:57 PM. |