![]() |
Program Elektrane na Exit festivalu ove godine
Četvrtak, 10. jul
21:30 Alone 22:15 Kosmoplovci 23:00 MARGITAjeMRTVA 00:00 Noisex 01:00 Absolute Body Control 02:00 Florence Foster Fun Club 03:00 DJ Gavra 04:00 DJ Panic Petak, 11. jul 21:00 Mika Technika & Silicon Science LIVE! 22:30 Kalson 23:30 Overdose 01:00 La Gata Santa 02:00 DJ TG 03:30 Direct Control 04.30 H! Subota, 12. jul 21:00 Don Vito + Retro 22:00 Oscilator 00:00 Klaus 00:30 Lollobrigida 01:15 Client 02:00 MKDSL 04:00 Jonty Skrufff Nedelja, 13. jul 21:00 Alavux 22:30 Frigid 00:00 Luke Eargoggle 01:30 Polygamy Boys 02:30 Feminine Mystique 03:30 Mike Fear 04:30 E. B. King vise informacija na www.elektrana.net |
Re: Program Elektrane na Exit festivalu ove godine
Petoro su sa foruma. NIje lose, a ona dvojica sto su u petak u 21 mogu slobodno da ostanu kuci:rotfl: :rotfl: :rotfl:
|
mog'o bi i ja da ostanem kuci ali luke eargoogle i drugar sa hub-a mike fear ...
|
ja cu najverovatnije doci u petak, pa se vidimo :wink:
zao mi je sto ne mogu i u nedelju, radim sutradan. |
Quote:
|
eto mene dan ranije tamo u neko doba (najverovatnije) , pa bacam sms :]]]
|
ajd' kuzmo , lesho , miko , dajrekte , raspalite komentare za sinocne nastupe i prethodnih dana tj prekjuce ...
|
Uf, prvo veche Noisex je ODVALIO. Shvaba je lud ko struja...
|
sinoc ??? vise me zanima jel se lesha stvarno pojavio sinoc na djavi ? :]]] cujem nije bilo nesto sinoc sto mi je izuzetno cudno ...
|
lesha je bio, svaka mu cast!!!!!!
|
rumski ekipa je bila na nivou, svaka cast momci. :)
posle njih je pocela da radi neka zenska koja nije mogla da se pohvata, pa sam brze bolje pobegao.. |
La Gata Santa ??? zanimljivo ... prosle godine je bila sto se tehnike tice skroz ok ...
|
ne znam kako se zove, ali je izgledala kao posle 2 tretmana solarijumom.
|
jeste ona je :]]]] maria :]]] opa izdrz'o si bogami :]]]] vec si se vrnuo u trdzu ???
@ mika & kuzma veceras sam u ns-u na kooliranju , pa ako ste za jecmene sokice zovem vas tj zovem kuzmu a ti miko sto pre mi daj fon na priv ... |
Quote:
|
idi bre oladi se ... :]
|
1 Attachment(s)
Evo jedne fotke
|
Svaka cast momci...Steta sto nisam bio u NS tada, vjerovatno bih i ja navrnuo :) ... |
hvala diviner :) nadamo da ce opet biti prilike za ovako nesta, pa se vidjamo :wink:
|
Bice prilike, bice
|
http://www.youtube.com/watch?v=eI4wb5A30zw
mika technika and silicon science live @ exit festival 008 |
Zvuk je krsh, moj snimak kamerom je VRH, avuchi extra, cim se prebaci i kompresuje bacam na You tube:) Svakako puno hvala gosn Vanjusu (mislim da je on snimao)
|
hvala svima na elektrani ! :] |
e da, kako je bilo sinoc?
|
1 Attachment(s)
@Alavux-kako je bilo, prichaj. Ja sam sljakao do pola 9, nisam mogao da stignem :banghead: Kalson je bio sjajan..Daj da vidimo fotose ako imas.
Evo jos jedne |
Opusteno kuzmo , imao sam nekih tehnickih problema sa zvucnom ali nakon silnih pokusaja da je sredim odustao sam od live nastupa pa sam na svu srecu imao pri ruci svoje promo diskove pa sam odradio "dj" varijantu svoje muzike iako sam sinoc po drugi put pustao na diskovima u svom zivotu (prvi put na see me festivalu) zvucalo je kao da sam vec uvezban , cudan zvuk je dolazio iz berindzerove dj mixete , nije do mene vec do te mixete (jer znam kako te pesme zvuce preko pionirca nekog npr.) , ostatak line up-a bio je skroz ok eb king je za svaku pohvalu , zbog exit team-a koji bookira karte ili ko vec nazalost veliko ime luke eargoogle nije dosao zato sto na booking karti pise njegovo umetnicko ime , ali su kalson i direct b2b sredili situaciju , polygami boys tj sneak thief i drugar su pokazali kako treba da zvuci PRAVI I savremeni EBM , toliko je bilo tvrdo da sam ocekivao da ce da kaze "pevac" sieg heile :] pa da ih svi tako i pozdravimo :]]]] feminique mistique je bila sarenolika po mom ukusu :] bez obzira na tehnicke probleme (spominjani zvuk iz mixete tj booth izlaza) sve je ispalo kako treba , mike fear-a nisam cuo otisao na cocta superstar stage da podrzim momke iz tech a tech djz organizacije (silvester stalone iz filma kobra i steve stoll ) , nisam isao na planirane bendove (pekinska patka i pistolse) jer je bilo sasvim lepo i prijatno i naravno dovoljno piva :] bilo bi jos vise da ... :] kao i svake godine moram da pohvalim tehnicku podrsku elektrana stejdza ! |
bila je super zebancija
zao mi je sto sam dosao 30 min pred kraj mikinog i silikonovog seta... sakupljao ljude ceo dan odvodio i dovodio pravio rostilj... mnogo piva etc... tih 30 minuta sto sam cuo je zvucalo fenomenalno! idem sada na zasluzeni odmor :) pozdrav za sve, posebno za leshu! :) |
ti kalsone ides na posao sutra ziv ili mrtav ! :P sef te je video ...
|
1 Attachment(s)
Evo jos ova i ne smaram vise:rotfl:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:21 AM. |