![]() |
Herceg Novi
Jel moguce da je ova iz VB pocela da "peva" :confused::confused::confused:
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="5" width="100%"><tbody><tr><td>14. MIMI ĐUROVIĆ - "Tako hoću"</td><td>MNE</td><td>http://www.suncaneskale.org/images/z...mne_resize.jpg</td></tr></tbody></table> |
Re: Herceg Novi
Quote:
da,nazalost:banghead: |
Re: Mimi na HN
cuo sam da to nije ta mimi... ali videcemo...
|
He, he... u nasem kvazi-pop-u mozes svasta da iskopas... svega tu ima :)
|
Mozda i bude medju prva tri mesta. Kao otkrice godine ili mlade nade :D
|
Quote:
Kad pocne da klepece onom protezom,majko moja pa kad sprah feleri krenu da izlecu.:banghead::banghead::banghead:Srecom pa je festival plejbek. |
Zbog takvih je i plejbek :D
|
Quote:
Kamo srece i da je Banja bila na plejbek.:banghead: |
Bice sledece godine.
|
Quote:
|
Nisam bre, nego onako, dosadno mi...Necu vise...
|
pa kad ljudi mogu na guzicu da propjevaju sta se chudite... mada sam se i ja pozelio malo da se chudim :shock::shock::shock:
|
Quote:
|
|
o silo svevishnja progutaj civilizaciju. dezintegrishi nas.
edit: ona jbt ne zna ni da pricha, a kako ce tek da peva? ni trijangl joj ne bih dao da mi svira.. uuhhh.. shto laki reche, cheljade ne ume da zvace zvaku i hoda napred.. dve izuzetno iscrpljujuce misaone operacije za nju.. :? |
Iz Blica:
"... ka?e ?armantna Crnogorka koja jedva čeka da uzme mikrofon u ruke i poka?e ?ta zna." Zivo me zanima koju ce to "mikrofonsku vestinu" demonstrirati na full plejbek festivalu... :D |
Quote:
|
|
Quote:
Vuchete me za jezik, pa posle Idekius ispada ovde matori perverznjak :banghead: :) Neeeeee... :da: :) |
probao sam da nadjem to o chemu prichash ali te fotke kao da su nestale.. :)
|
Quote:
Mozda Mimi pokaze neke nove vestine nama ne poznate.:rotfl::rotfl: |
npr?
http://youtube.com/watch?v=AfS7VyzRp0E sve je do senskog nastupa.. :) p.s. vidim dupe na grudima je u modi.. |
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Quote:
|
Quote:
Stvarno ... kao da ima dupe na grudima !!!! :shock: Pozdrav |
Polako postajemo originalni, imamo i trece lice jednine na festivalu.
Posle John-a Lenona i mi smo nasli Jeko Ono. |
|
Quote:
|
Pitanje za Ogija,zasto nisi radio Betty Boop?ovo sto su radili Graja i Mare zvuci mnogo smesno..........jadno i skroz izdeformisano.Mislim da im ti znas zicu i da to,sto si im do sada uradio ne moze da se meri sa ovim sranjemmmmmmmm.Ipak su oni Diznijevi junaci,samo im Paja fali:rotfl::rotfl::rotfl:pozz,ovo je moje misljenje,ne znaci da sam u pravu
|
Quote:
To naravno nema nikakve veze sa samim devojkama, osim sto mislim da je estrada pocela malo da ih "jede", pa ne zelim da ucestvujem u tome, posto su mi jako bitne u zivotu :wink: Tudje pesme ne komentarisem, jer je to prilicno subjektivno i ne mora da znaci da je bilo ko u pravu. |
Quote:
|
Ja jesam da sto vise njih snima danas pa i ljudi vb, ali daj boze da pocnu i glumci, voditelji... neka bude sto veci haos, to odgovara uvek dobrim pesmama i izvodjacima:)
P.S. Svi znamo kad je nesto dobro a kad je cirkus... Uzivajte hipnotisana gomila je uvek u vecem broju:wink: |
Quote:
|
Je li, jel ovo pesma za Suncane skale za decu do 10 godina? Mislim da bi dobro zvucalo da odradi obradu pesme "tata kupi mi auto", ponovo bi postala veliki hit medju danasnjim omladincima...
|
Quote:
U stvari sve je mnogo jasnije , devojcice zapravo sijaju na sceni , u sustini nemaju neku muzicku snagu i ceo sound je zapravo tvoj ( kroz njih ) .... i zapravo su pravi " producentski " bend ..... kad ih je preuzeo drugi , postali su devojcice za deciji fetival ..... Moje misljenje ...... Pozdrav |
takodje,ovo sto su sada devojcice uradile je takvo,da ne ostavlja nikakav utisak! jako bledunjavo i bez ikakve snage,emocije,poruke... samo odradjeno...
preslusao sam jos nekoliko pesama sa festivala... sve su iste (bez snage,emocije,poruke) (sto me nije iznenadilo,jer sam navikao ;) ) ranije su bile svetla tacka na tom festivalu,a sada su se izjednacile sa ostalima... |
Quote:
Svaku pesmu koju sam radio za njih, radio sam sa njima. One su aktivno ucestvovale u svemu i te pesme su na taj nacin postajale "njihove". Koliko znam, ovu pesmu su otpevali za 2 sata i to je sve sto je bilo njihovo ucesce u procesu izrade. |
Samo mogu da vam kažem - sram vas bilo! ;)
Vi umjesto da se ponostite - vi kukate! Zar ne vidite da mi živimo u zemljama čuda, i pečenih muda gdje svi snovi mogu da posnatu stvarnost! Nema to ni u Americi! Dovoljno je samo da imaš san i sponzora toga sna i za tebe, batice ( ili sestrice) nema prepreka (ni na nebu ni na zemlji). Ne bi me čudilo da Mimi osvoji ovaj i još deset festivala, da se kandiduje za predsjednicu ili gradonačelnicu kakve varoši i da dobije! Samo nebo je granica kad je neko mlad i ambiciozan! Naprijed Mimi - pobijedi! Čekamo još film, video igricu, album sa sličicama, sveske i olovke sa njenim imenom i likom, njenu modnu liniju... |
Ova Mimi i njena pjesma,to nema ni na nesretnom Vikomu...
Ne znam sta je gore. Tekst mi je najgori. Ne znam ni sto pisem... |
Meni je nekako smor kad otvorim neku temu ovde i pročitam opet kako se ljudi ?ale na stanje muzičkog posla ovde, i kako bezvezni likovi postaju instant kvazi-zvezde. Po?to to nije slučaj samo kod nas, već i na tom istom trulom zapadu koji gledamo i često pominjemo kao reper ispravnog, a i tamo budale postaju zvezde, u čemu je onda poenta? Da li bi neko odavde voleo da se pojavi na sunčanim skalama a ne mo?e pa mu je ?ao i zato ga nervira ko sve nastupa?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:34 PM. |