![]() |
Majice!!
Sutra bih trebao da narucim majice pa me interesuje ko je za belu, ko za crnu i koje velicine vam trebaju, pa da ja to otprilike saberem i narucim. Sa Mihajlom sam se dogovorio da uradimo prvo 50 kom.
Cena ce biti oko jedan euro za stampu i 180 din kosta majica. Nek sabere neko pametniji, ne mogu ja sve :rotfl: Udrite... |
Re: Majice!!
Pa sto ne postaviste poll?
|
uradjeno :da:
pozdrav bogi |
Odlicno Boggy :), nego, jel vi kao moderatori vidite ko je narucio koju? Ako ne, mozda je ipak bolje postaviti javni poll kako bi bilo kasnije lakse za razdeljivanje...
|
Nije dobar Poll, ne moze da se navede ni kolicina ni velicina...
Dawid... imas pm |
Ja cu dve crne XXXL.
|
Zaista nije dobar. Najbitnije ste izostavili, a to je DIZAJN! Ima ljudi koji mozda nisu videli kako izgledaju majice.. Takodje i velicina nedostaje.. Polako ljudi, cemu zurba.. :)
|
Quote:
|
Ne mozes da znas broj kad ne mozes vise puta da izaberes... mozes da izaberes samo jednom a maltene svi hoce vise od jedne...
|
ja u svakom slucaju hocu minimum 3 komada, najvece koje ima :) ako treba, doniracu neka sredstva.
|
Cucucucu, a vi planirate 50 komada... :rotfl:
Sto se tice dizajna, prva stvar koja mi je pala napamet je nesto poput ovoga sto je moj komsa Sale uradio davno dekorisanjem svoje majce... :D http://www.rumski.com/forum/showpost...8&postcount=39 E, sad, kako ovo zahteva vise od jedne boje, a samim tim vise od jednog evra :p, planirao sam nesto da izmuvam i napravim kombinaciju bele i jedne nijanse plave za belu majicu... Videcemo sta ce biti, no, nista ne obecavam... :) |
Quote:
|
Bez problema bih rekao "i meni jedna crna" ali me muchi velichina tih majca?
Zna li se velichna npr u centimetrima... ja se stvarno nesecam kada sam zadnji put ushao u majcu koja ima oznaku XXL.Jes da kinta nije neka al shta da radim sa nechim shto ne mogu da obuchem :( |
Quote:
|
@dawid
Cekaj, jel bi moglo da se radi stampanje pattern-a poput ovog gore i sl. i koliko bi to kostalo? Koliko bi izaslo koristiti vise pojedinacnih boja? |
Quote:
|
Ima, ali sa prelazima, tako da se to moze voditi kao vise nijansi, ili se nijansiranje radi dodavanjem jedne boje preko druge? Raspitaj se pa javi, mislim da je stari dizajn previse monoton...
|
Quote:
|
OK, nek se izjasne sami... A ja cu sutra malo da cacnem stvari, mozda odradim nesto interesantno... :)
|
Meni crnu i belu, XXL
|
9 xxl i 1 xl
i onda kazu da je neisplativ ovaj studijski pos'o :rotfl: za sada ni najava za, recimo, L ili ne daj boze M :D |
^ M? L? hm zar to nisu brojevi za decu?
Quote:
Veliko hvala :) |
Quote:
|
Quote:
|
Meni 2 M :)..al nisam dijete
|
Jao, tjedoh traziti M. :D bijelu.
|
Jedna XL i jedna XXL
|
jedna cijela crna majica xxl velicine :)
|
a sta mislite o crvenim majcama ? :)
|
ih ja bih voleo :)
|
ROZE! :rotfl:
|
Moze i crvena (umesto bele), sto da ne...
... e a sto ne bi uzeli dresove, pa napred ide Rumski logo a nazad nick sa foruma:grin: :wink: :)... kao sportska varijanta 8-) |
mante se lupetanja, drz te se teme. :ass:
|
moze crveno bela kombinacija :) mislim na fk vojvodinu hahahahahahaha :) da "fk vojvodina" ;)
|
A šta mislite da svako napravi svoju majicu, pa da se na okupljanju održi takmičenje za najbolju Rumski Majicu...??? :)
|
Ja sam totalno za varijantu sa nadimcima pozadi.Pa da na okupljanju onda bude A TI LI SI TAJ J.... TI MAJKU NENORMALNU PA SI MENI NASAO DA PRICAS DA UAD / NS 10 / FIREFACE NE VALJA DABOGDA TI MOZAK ZAPEKO PA GA NE MOGO NI KOMPRESOVANIM VAZDUHOM OCISTITI....
|
Quote:
|
Za one koji su napisali samo velicinu pretpostavljam da su mislili na crne te cu tako i naruciti. Imate do ponedeljka fore da to promenite jer tada narucujem.
|
ja bi i crnu i bijelu a moze i crvenu, xl
|
Ja cu crnu i bijelu L i XL.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:07 AM. |