![]() |
Pokrenuo sam label...
i naravno prvo izdao svoju muziku (neke stare neobjavljene numere od pre par godina)...hehehehe...e a sad da vidimo koliko to novaca pravi (?alim se,nema tu vajde-znam)...u svakom slučaju pogledajte:
http://www.junodownload.com/ppps/pro...1325868-02.htm btw,ovo je jedan od 3 registrovana label-a i ovaj će biti okrenut ka techno zvuku dok će ostala dva biti u deep-tech-house i house fazonu :da::da::da: |
Re: Pokrenuo sam label...
Fino fino... Aj nam izdaj neku stvar:ups:
|
Cestitke!!:)
|
cestitke i samo napred :wink:
|
hahahaha stativa ! :) bravo , cestitam mista nikolicu :) sve najbolje :]
|
E, kupio sam obje pjesme. Sljedeći put kad se vidimo vodi? me na lubenice:D
|
Quote:
|
cestitke, pozdravi i puno zdravlja i srece novom lejblu!
|
Quote:
|
Quote:
Ovako te niko ne udostoji ni negativnim odgovorom |
Quote:
Mada si u pravu i za drugu opciju...nije uopšte teško otvoriti label,već sam odgovrio Roginatoru koji je zainteresovan a i ti ćeš na pm dobiti link,ok? |
Quote:
Okej za link, hvala. Ne ljutim se ja na tebe nema frke |
Quote:
|
Quote:
|
svaka cast Zoki, samo napred. ako treba podrske iz Bih tu je :wink:
|
samo za ljubitelje deep house-a,na našem Boomerang Fish label-u izdali smo trekove gospodina Faktor X-a.
Uživajte !!! http://www.junodownload.com/ppps/pro...1357021-02.htm |
Ajd malo napisi utiske i statistike:wink:.... zanima me kak to ide, ima li sto downloada?
|
i koliko para moze da se skupi ovakvom prodajom po netu?
|
to i mene zanima...posto sam pokrenuo netlabel a planiram sledece godine da ga prebacim u digital....
|
zasad bez ikakvog marketinga svega 10-ak download-a od proslog ponedeljka..
|
pa dobro bolje ista neg nista:D
koji postotak ide tebi? |
pa konkretno od ovog izdanja ništa...sve će ići Faktoru...a na juno je 50/50 deal-naravno pošto prvo odbiju troškove
|
Ok zvuci za pocetak. Reci koji su ti planovi sa labelovima, da li planiras da izdajes sopstvene pesme i prijatelja ili pucas dalje? Bila je onomad dobra ideja za rumski kompilaciju el. muzike, ali avaj kod nas da se ljudi nesto dogovore :banghead:
|
Cela priča je zami?ljena da promovi?e kvalitetnu house i techno mjuzu sa na?ih prostora.Da budem precizniji po?to su u pitanju 3 labela:
Stativa - Techno Boomerang Fish - Deep House,Tech House Vaseline Kamikazes - House (ajde da ka?emo sve ?to je onako malo sladunjavo) E,sad...Rumski kompilacija je ok ali tu treba da bude zastupljeno dosta pravaca.Po?to smo gosn Fakir i ja odlučili da se dr?imo strikno ovih pravaca,male su ?anse da tako ne?to izdamo. Sa druge strane,novosadski SKC mi je ponudio da uradim kompilaciju elektronske muzike ali tu postoji drugo ograničenje-interesuju ih samo izvođači iz Vojvodine,tj. Novog Sada primarno. |
Quote:
Dosta dobro zvuci ideja NS Skc-a, treba videti koliko ima producenata u NS koji vec rade ili su "uspavani" tj. lenji - aka me myself and I :punch: to bi verovatno razmrdalo moje lenjo dupe da nesto uradim. Ako vam bude potrebna pomoc, podrska tu smo, verujem da pricam i u ime ostalih NS elektricara. |
:da:
|
super zvuci, cak i preko laptopa :)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:39 PM. |