Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Nesto novo (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23171)

silicon science 27-05-2008 10:24 PM

Nesto novo

Evo nove numere pa koga zanima moze je cuti na ovom linku tj. my space.:)
Zove se Liquid plastic
http://profile.myspace.com/index.cfm...ndid=283608009

kalson 28-05-2008 01:48 AM

Re: Nesto novo

iako ne volim progressive, ovo je jako lepo
kolko mi se cini da je masna pemsa, toliko mi i fali josh nekih leadov-a i fx-eva
donje frekvencije su jako lepe i boje su mi do jaja
ako si hteo da pesma ne bude mnogo "zategnuta" onda je sasvim ok.
ubaci neki zenski vokal i daj tamo markus schulzu da izdaje :)

silicon science 28-05-2008 11:03 AM

Ma ti vokali su mi naj veci problem, izbegavao bih semplove a nemam koga da usnimim:banghead: No videcu, a za FX si mozda u pravu, videcemo:wink:

fischek 28-05-2008 12:29 PM

super :wink: nastavio sam da slusam dalje spontano...pa sam poslusao i Time Traveller -stvar odlicna!

silicon science 28-05-2008 01:06 PM

Quote:

Originally Posted by fischek (Post 206119)
super :wink: nastavio sam da slusam dalje spontano...pa sam poslusao i Time Traveller -stvar odlicna!

Fala, fala:wink:

dlukace 23-02-2009 06:41 PM

Like two Pc, Mac, Waldorf Blofeld, Waldorf Pulse, Korg Monopoly, Roland Juno 60, Jomox Xbase09 Rhythm mashine, Boss SE-70, Wind pipe, Soundcraft 12 channels mixer...
da li je noga sa jomoxa?
boss se-70-da li je u ovoj pjesmi i gdje(čuo sam da je sprava do jaja!)
waldorfi su zakon!
a pjesma-ona je sasvim ok.Dobra produkcija,bas je ok i ritam sekcija je dobra,samo me malo guše pojedini sint soundovi...malo me vuče na dub...From Pargue Avenuse.

balthazaar 23-02-2009 07:43 PM

Fina vožnja...super boje...atmosferično i prijatno....

silicon science 23-02-2009 07:57 PM

Quote:

Originally Posted by dlukace (Post 236171)
Like two Pc, Mac, Waldorf Blofeld, Waldorf Pulse, Korg Monopoly, Roland Juno 60, Jomox Xbase09 Rhythm mashine, Boss SE-70, Wind pipe, Soundcraft 12 channels mixer...
da li je noga sa jomoxa?
boss se-70-da li je u ovoj pjesmi i gdje(čuo sam da je sprava do jaja!)
waldorfi su zakon!
a pjesma-ona je sasvim ok.Dobra produkcija,bas je ok i ritam sekcija je dobra,samo me malo guše pojedini sint soundovi...malo me vuče na dub...From Pargue Avenuse.

Noga jeste sa Jomoxa, ali nema Boss-se 70, nisam ga imao tada. I namera nam je bila da malo sve "pomesamo"...

silicon science 23-02-2009 07:57 PM

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 236177)
Fina vožnja...super boje...atmosferično i prijatno....

Na leto izdajemo valjda, za SKC Novi Sad 8-)8-)

SHIVA 23-02-2009 10:02 PM

Odličan ti ovaj "from pargue avenues" (btw: što je točno pargue?) ;)

Jedino... ovaj (ako se ne varam pulse widith) filtrani lead (ovaj što ima ramp up svakih 8 doba)... da je zere glasniji, unison, spread... nešto da malo "pročešlja" trakom. Stvar je inače super :wink:

ps: sretno sa izdanjem, i da dođete to promovirat u Rijeku, pa da izađem već jednom iz kuće :D

silicon science 23-02-2009 11:31 PM

Quote:

Originally Posted by SHIVA (Post 236194)

Jedino... ovaj (ako se ne varam pulse widith) filtrani lead (ovaj što ima ramp up svakih 8 doba)... da je zere glasniji, unison, spread... nešto da malo "pročešlja" trakom. Stvar je inače super :wink:

ps: sretno sa izdanjem, i da dođete to promovirat u Rijeku, pa da izađem već jednom iz kuće :D

Hvala lepo buraz. E dolazimo u Pulu poslednjeg vikenda travnja (april), pa brate Shiva mozes da pomeris gujzcu i da dodjes na parti. Poziv vazi za sve zainteresovane, videcu i Clusterchorda da iscimam da se pojavi..:)

silicon science 23-02-2009 11:32 PM

Quote:

Sredit cemo, predlog je na mestu skroz:wink:

SHIVA 24-02-2009 12:53 AM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 236212)
Hvala lepo buraz. E dolazimo u Pulu poslednjeg vikenda travnja (april), pa brate Shiva mozes da pomeris gujzcu i da dodjes na parti. Poziv vazi za sve zainteresovane, videcu i Clusterchorda da iscimam da se pojavi..:)

Samo javi par dana unaprijed, i nadam se da nie @ Karlo Rojc :D

ps: ne reče mi što je "pargue"... tipfeler ili?

SumAnuT 24-02-2009 05:02 AM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 206040)
Evo nove numere pa koga zanima moze je cuti na ovom linku tj. my space.:)
Zove se Liquid plastic
http://profile.myspace.com/index.cfm...ndid=283608009

Nema pesme?

zoolander 24-02-2009 05:31 AM

Nije lo?e, zvukovi su ljepi, ali me atmosfera ostavlja pomalo ravnodu?nim.

SumAnuT 24-02-2009 05:56 AM

:shock:

koju stvar komentarises ja ne vidim nigde liquid plastic?
Jel me jos nije pustilo ovo od sinoc il sta? :)

Dobar i ovaj mamut :)

zoolander 24-02-2009 08:48 AM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT (Post 236240)

"from pargue avenues", naziv liquid plastic sam uopće previdio...

lesha 24-02-2009 09:56 AM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT (Post 236240)

pogledaj kad je postavljena tema..

SumAnuT 24-02-2009 09:59 AM

Masala :)

silicon science 24-02-2009 03:03 PM

Liquid Plastic je skinuta, mora mix ponovo da se odradi, promenio sam kick, pa kachim ponovo.
@Shiva-greska u naslovu, From Prague Avenues treba da pise, ispravio sam...
A u Puli je u pitanju rodjendanski parti kod drugara, pa sam svechano pozvan, a bice i jos par didzeja, tako da bice sjuper, a ko dodje bice moj specijalni gost:D Javim nedelju dana ranije, a ti gledaj da isplaniras, mislim da je u pitanju 23. i 24. april.:)

SHIVA 24-02-2009 04:55 PM

Dogovoreno. U povratku se uvijek mo?ete jo? i zaustavit u Rijeci. Čisto da malo "predahnete" pred put :D

noonchaka 19-03-2009 10:19 AM

dobra atmosfera ...prijatno za slusanje
pozz
:))

silicon science 19-03-2009 11:51 AM

Quote:

Originally Posted by noonchaka (Post 238968)
dobra atmosfera ...prijatno za slusanje
pozz
:))

Drago mi je da ti se svidza... Bice novih stvari uskoro, tj. gotove su samo da Everlast smixa...:wink:

AudioStorm 07-11-2010 12:56 AM

Quote:

Aaaaaaaa,stvar kida,ubija kako je dobra!!!Izvinjavam se,tema je malo stara ali nisam mogao da odolim...UBIJA kako je dobra,basline melje,background sinthevi nose,boje fenomenalne,ritam section,sve na svom mjestu,voznja...PREDOBRO!
R E A L P R O G R E S S I V E !!!

Electribe,well done:da:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

silicon science 07-11-2010 08:40 AM

Quote:

Originally Posted by AudioStorm (Post 290590)
Aaaaaaaa,stvar kida,ubija kako je dobra!!!Izvinjavam se,tema je malo stara ali nisam mogao da odolim...UBIJA kako je dobra,basline melje,background sinthevi nose,boje fenomenalne,ritam section,sve na svom mjestu,voznja...PREDOBRO!
R E A L P R O G R E S S I V E !!!

Electribe,well done:da:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

Hvala... Btw. u medjuvremenu smo izdali tu pesmu sa jos nekima, imas dole link u mom "potpisu" ka beat portu pa mozes da chujes i masterovanu verziju :)

silicon science 07-11-2010 08:38 PM

Evo, koga zanima mozeda chuje masterovane pesme koje je gosn. Everlast odradio (master) :)
Enjoy

http://soundcloud.com/hekatasbastard

Mika Technika 07-11-2010 09:13 PM

Intermezzo

From Prague Avenues

znaci kakvi trekovi!!!!!!!

AudioStorm 07-11-2010 11:54 PM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 290637)
Intermezzo

From Prague Avenues

znaci kakvi trekovi!!!!!!!

Ma jel tako Miko majstore?:) I ja kazem,evo ih preslusavam po par puta,znaci rade pravo...
Stvarcuge su bomba,pogotovo ove dvije,ali i Time Traveler i Liquid Plastic.Nevjerovatno koliko je pogodio neki "in the midle" (po mom skromnom misljenju) u prog soundu,od trancea do housa,sam BPM koji varira, neki feeling koji mu je bio prisutan kad je radio je stvarno (meni) snazan i fascinantan.
Nema sta, tematski i produkcijski cisto 5:da:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

silicon science 08-11-2010 12:16 AM

Quote:

Originally Posted by AudioStorm (Post 290644)
Ma jel tako Miko majstore?:) I ja kazem,evo ih preslusavam po par puta,znaci rade pravo...
Stvarcuge su bomba,pogotovo ove dvije,ali i Time Traveler i Liquid Plastic.Nevjerovatno koliko je pogodio neki "in the midle" (po mom skromnom misljenju) u prog soundu,od trancea do housa,sam BPM koji varira, neki feeling koji mu je bio prisutan kad je radio je stvarno (meni) snazan i fascinantan.
Nema sta, tematski i produkcijski cisto 5:da:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

Upravo zbog te "nepripadnosti" nismo nesto narocito poznati, nit jurimo trendove, sto ne mislim da je loshe ako neko radi... Imamo jos nekolicinu pesama koje su u ovom fazonu, al su jako loshe smixane, a mix mastera nemamo tako da za sada to stoji tako...
Al eto sve to vrlo ima smisla sto radimo zbog vas koji uzivate u tome sto radimo, i to je samo po sebi dovoljno i chak i vishe nego to...

Mika Technika 08-11-2010 12:26 AM

Quote:

Originally Posted by AudioStorm (Post 290644)
Ma jel tako Miko majstore?:)

believe me me, it is! :)

All times are GMT +1. The time now is 03:29 PM.