![]() |
Arp Axxe
imali neko ovaj sint .... probao ........ misljenja :wink:
|
Re: Arp Axxe
imao ja 2 puta u zivotu
prvi onaj s metalnim stranicama ..narandjasti logoi.... odlican tipicni ARP oscilator ..fini i svjetli!!!, filter very good..prodao zbog konstantnih kvarova, a u to vreme nisam znao popravljat takve stvari i nije mi se dalo jer nije milo intereneta i infa..( circa 1993)..taj je sada kod analog moonridera SOUND 8,5/10 za spravu s 1 VCO i jednim VCF i 1VCA e a prije 4 godine sam kupio od Grega Montalbana AXXE ( to se i babic sjeca..probao ga je)..iz znatizelje jer je bio rev 1 s moog filterom.... I sad mi je zao sto am ga prodao :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: ..koji sam ja debil SINT zvuci opasno dobro definitivno za single VCO sint cisti 10/10... OK reci slobodno ..DA SAM JA BUDALA!! :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: AXXE rev 1 je opasan sint po meni cak opasniji os samog SH 101, a sh 101 ima i sub :wink: |
Quote:
|
@Goasia-heh, jer si osmekao neki Axxe,aa?:) :) :) :wink:
|
jes vala , al cim sam reko okle sam , mrka tisina .... ali kako izgleda bice jedan sh-2 :wink:
|
Quote:
|
nije , mada bih mogao da maknem i onaj u Japanu , Goasia ide ponovo u Japan:shock:
|
Taj u Japanu sam ja oshmekao:cry: :( :cry:
|
nije taj , uzmi ga slobodno :wink:
|
Quote:
|
|
alo da bear pa to je skuupo mi to tu najdemo u pola a u USA i manje
to je cca 700 eura............skupo brate :shock: |
kupljen AXXE rev 1 :wink:
|
Ah, ajd bachi neke demose:)
|
tek sam ga platio , nije jos stigao , al sh-2 jest ,idem da ga pokupim :wink:
|
oba su dobar ubod
ali znajuci tebe cisto sumnjnam da se bude AXXE zadrzao za SH 2 mislim da ti je to keeper |
Svaka chast za pazar:wink:
|
sto sad rogina ? sto mislis da ne bih zadrzao Arp ?
|
ma super su oba ali ako si se rijesio MKS 80 i jos nekih analogija ovo nebu dugo!!!!
ja sam imao par axxova i svi su otisli...super sintevi ali brzo shvatis da to mora da ima bar 2 vco... i onda kad krene ...uh naime axxe ima par hebackih soundova i ubija ali brzo dosadi :( bar je meni bilo tako a evo SH 2 je vec preko 10 godina kod mene ... ;) probaj pa javi... |
u sustini ne smeta meni kad sint ima samo jedan osc od toga moze biti dobar , primer sh-101, zacas dobijes sto si naumio , ubitacno jednostavan i delotvoran ...drugi primer Doepfer ms-404 , tanak al ipak prisutan u miksu ,sigurno se sad smejete ali to veoma upotrebljiva masina u elektronskoj muzici ..u vecini slucajeva monosintevi su mi kao pojedinacne komponente od datog leada ili sekvence ...od axxe sam samo demose cuo ,ali je delovao veoma muzikalno ,pomalo kremasto , pravi vintage sound , dobar kontrast mojom nemackim monosimtevima (mislim na Doepfer ,Neptune ..MFB)
no videcemo :rolleyes: cackao sam malo sh 2 , ipak velika razlika u odnosu na sh 09 zbog +1 osc , a pak drugaciji karakter od sh 101 |
dobar je Axxe. vecinu vremena sto ga je Rogina imao je stajao kod mene :D. mislim da kad se stavi na MIDI-CV i pukne na njega jedna dobra sekvenca ili bas linija da ce rasturiti.
druga stvar, jest da je limitiran, ali mu jedan VCO zvuci MOCNO, stari debeli diskretni arp ton. i nije bas sve u flexibilnosti sinta, jer bi, na kraju dana, po tome i pro one i minimoog bili dosadni, ima ponesto i u tome sto mu das da svira, odnosno u muzici.. http://forums.musicplayer.com/images...fault/idea.gifhttp://forums.musicplayer.com/images...fault/idea.gif u elektronici i plesnoj glazbi single vco sint sigurno ima sto radit. |
slazem se tomo
BUT covjek je testirao svasta pa sam onako napamet bubnuo da bi moglo biti ko sto sam rekao ...vrijeme ce pokazat ;) zar ne??? ali da i ja arp-a 2 osc o da to je ubojito, a tek zvijer kod nikse...jos da ga potpali pa da cujemo bzzzzzzzzz ;) :d |
Jel to nesto kao Odyssey s jednim oscilatorom? Onaj bas i lead na "Fade To Grey" je navodno s Odyssey-a. Ubojito.
|
jest to je oddyssey sa jednim oscilatorom.
Quote:
nego sto se tice arpa, ja bih bio najsretniji s takvim (black n gold) oddyseyom, i onda bih ga dao u poznatu tvtku elektroivo.com ;) da mi napravi patch pointove. de facto imas mali mini 2600. ako jos ulovim negjde little brother (jos jedan VCO), dozes opasno blizu te konfiguracije. |
slusao sam demose na Bluesythis .. ako je to to , ja ne brinem ,prelep sound , dobar filter iako jedan osc, oseca se "in deep" dimenzija zvuka ... neznam kako drugacije da opisem ... :wink:
|
evo dignucu ja online svoje stare demose od mk1 i mk2 axxe-a samo da ih nadjem.. niksa svira mk2, a ja roginin mk1..
daj mi jedno 10 minuta..;) EDIT: evo ga: lijevo mk1 desno mk2, plus jos dva mp3 gdje sviram axxe mk1 i niksin vp330.. www.babic.com/SYN/AXXE/AXXE JAM_1-01.mp3 www.babic.com/SYN/AXXE/AXXE_JAM_2.mp3 www.babic.com/SYN/AXXE/AXXE_JAM_3.mp3 www.babic.com/SYN/AXXE/AXXE_JAM_4-01.mp3 www.babic.com/SYN/AXXE/AXXE_JAM_5.mp3 www.babic.com/SYN/AXXE/Axxe_VP330-Choir.mp3 www.babic.com/SYN/AXXE/Axxe_VP330-Strings.mp3 |
2 minutes left..
;) |
ove elektronske ptice su do jaja ..
filter dobar!! bice Axxe dobar pazar :wink: |
Stvarno, filter je ZLO8-)
|
trebal nekom Odissey , sad sam dobio neku ponudu , koliko to vredi??
|
dobro ocuvan tamo do 1800 evra
ali fer cena je tamo oko 1500 ovih dana. (ebay, razni 2nd hand shopovi) sve sto je pod 1300 je SUPER ulov. |
ma ni u ludilu po tim cijenama. $1200 uvrh glave. radije onda neki polifonik za te pare..
|
nudi se jedan za soma evra, neznam koji rev
|
uzmi za soma bez obzira na rev!!!!
|
mislis?
ima Pro One , taj mi je nesto drazi ,al ako kazete da je Odissey dobar za soma, pitacu lika danas dal je jos slobodan |
Quote:
|
ak koga zanima nasao i ja jednog za 1k evra iz Milana
(mozda je isti :wink: ) i jednog za 1200e (MK1) ak koga zanima mogu vam slat kontkat. pozdrav, |
za ProOne trazi isto soma , valjda je kao nov ,al to je mnogo, da se naci od 700 pa nagore
|
Axxe je zaista lepa sprava , iako je u sustini bazni monosint sa jednim osc , sound mu ima onu "auru" .... :wink: rev 1 je u pitanju ,
u kombinaciji sa dobrim midi cv interfejsom (Kenton 2000) velocity to cut off preko pedal inputa ... woww , dobar filter... |
u lucky bastard :] usnimi neke demoe cim budes mog'o , bas me zanima kako sljaka...
|
All times are GMT +1. The time now is 01:07 AM. |