|  | 
| 
 Tiki, srecan ti rodjendan!!!! :harmonikas::guitar::drink::rodendan::drums::beer: pozdrav bogi | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! sve najbolje i dosta nam dobre robe doneo :) | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! Srecan Rodjendan! :) | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! Srecan rodjendan! Da nam zivis jos 100 godina i mi ovako da ti cestitamo.. :) | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! :beer: :mase: :beer: | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! Hepi ti brdej  2.nd time   :) | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! :rodendan: :rodendan: | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! i ja se pridruzujem cestitkama....sretan rodjendan komsija:) | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! Srecan rodjendan!   :rodendan: :beer: :bend: | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! Srecan rodjendan! | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! srecan rodjendan debeli! :) | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! Sretan rodjendan druze! Sve najbolje! :) | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! Sve najbolje!!!!!!!!! | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! sve najbolje | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! Hvala vam svima na lijepim željama... Cijeli dan radno, pa evo tek sad vidjeh ovo... Najljepši poklon danas dobih u vidu prvog mjesta (za pjesmu koju sam zajedno sa svojom djevojkom radio) po odluci stručnog žirija na polufinalnoj večeri tradicionalnog Đurđevdanskog Festivala dječije pjesme u Banjaluci... A prekosutra na finalno (internacionalno) veče - na duel sa stranim učesnicima! Ima Oggy i ekipa da me razbiju! :) Još jednom... hvala!!! | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! Nemas frke, ionako ce Oggy da pobedi prekosutra... :rotfl: Pre neki dan sam trijumfovao na malim skalama, pa je glupo prekidati lanac.... :D | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! Tiki, sretan ti bojler. | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! Quote: 
 Meni dosta i ova pobjeda na republičkom! :) (kad već nisam uspio na "Titovim Stazama Revolucije") p.s. Pun mi je bojler! :rotfl: | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! Kad nisi bio uzoran pionir kao Lacky... :D (htedoh napisati samo "pionir" i onda bacih pogled na Lakijev avatar kad tamo "PIONIR"!!! :D ) | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! Sve najbolje :) | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! Sretan rodjus. | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! All the best! :) | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! srecan!!! ziveli | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! :rodendan: | 
| 
 Re: Tiki, srecan ti rodjendan!!!! :rodendan: :) pozdrav bogi |