![]() |
Roland Manuals
|
Re: Roland Manuals
ijuuuuu!!!
|
fischek, to je topla voda. :rotfl:
Rolandovi (i Bossovi) manuali dostupni su već 5 godina na službenim stranicama Rolanda. Uz to, još su lijepo i pregledno sortirani. http://www.rolandus.com/ |
Ne vidim gde sam ja rekao da je ovo sto sam ja okacio hladna voda? Meni je zgodniji FTP gde mogu da sortiram PDF-ove kako meni odgovara i da nadjem uputstvo koje mi treba za nekoliko sekundi za razliku od beskonacnog surfovanja po Rolandovom sajtu.
Ti slobodno mozes da nastavis da koristis Rolandov sajt :D Ne znam sto te pogodilo toliko to sto sam okacio taj link. :rotfl: |
@ Don
u Roland slucaju meni je ovaj ftp daleko zgodniji od menija, podmenija i prozorcica |
Quote:
|
A jel' vi radite kakvu muziku, ili samo citate manuale?
:D |
Quote:
Mislim da to NIJE U REDU!!!!! Zbog toga ću te prijaviti Roladovom administratoru. Poznam ga osobno, pošto je radio kod nas u kafiću. Iz Japana dečko. Zove se Nacugi Vara. |
Don nisi u pravu, znam stoposto da Rolandu takve stvari rjesava tip iz Poljske, bivsi dizac utega i svjetski prvak u gutanju hot dogova, Dobish Popitchky
|
Quote:
|
aloooo ekipaaaa, ajmo mir u svijetu, nemojte da vam dodje Dobish Popitchky :D
|
omg :rolleyes:
|
Quote:
:) Niko nije mislio nista lose. Pokusaj da na glas procitas imena doticnih "bitnih licnosti" pa ce ti biti jasno...i smesno :) U protivnom Dobish Popitchky ce uzeti stvar u svoje ruke :grin: |
Quote:
|
:) :wink:
|
jes je. salimo se. medjutim, znas kako se kaze "u svakoj sali malo istine".
tako da ne ode ovo u prepucavanje, stajemo sad. nitko ovdje nije zaposlen u Rolandu. niti ima ekskluzivitet na obljavljivanje tzv. public domain informacija. Fischek je dao link, eto i Don je dao link. ok to je korisno. i sigurno nije bas svima ni hladna, ni topla voda. ajmo sad dalje. (prevod s Kineskog: brisem svaki daljni post u smjeru netrpeljivosti ). ;) |
Quote:
|
Samo se vi zezajte, evo Dobish Popitchky saznao preko svojih kanala za cijelu pricu :D:D:D
http://nonamenofame.net/Dobish_Popitchky.jpg |
|
Quote:
Ja znam da si hakovao !!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: Quote:
:grin: |
Quote:
"Ko vidi nindzino lice i prica o tome, umrece u najgorim mukama!" :shock: :grin: Quote:
|
ljudi, pa ja sam taj ftp nasao odavno, nisu ni oni ludi, sigurno bi stavili sifru da hoce..
|
a da ispraznite jajca i ne brijete!!!!!
Clusteru svima im daj ukor (kruti) pred iskljucenje :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
hm, hm, a kako izgleda clusterchordov tvrdi ukor?
kao tvoje sexy carape iz studija mozda, he, he :D |
ako nemas gace na andromedi ko kluster, i carape ko ja ..nemozs se s nama druzit ...:D :D :D :D :D
ja imam lose carpe, kluster gace na andromedi :D :D :shock: ...kaj imas ti... :wink: :p ja jos nisam vidio slike iz tvoje jazbine... ja opravdano imam lose carape ;) |
lose carape al dobar studio ;) nebi htio obrnuto :D
|
Quote:
Vozim kola od 900 eura. Toliko su prljava i imaju udubina po sebi (takva sam kupio) da ih zovem: Indiana Jones' Car. To je svo vlasništvo koje posjedujem! Ali zato sintova...... |
hehhe DOn
pa niko te nije pitao da postas imovinsku karticu :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D ali opravdano se mozes druzit s nama :wink: jel a kada dolaze na red oberheimi OB8,OBX,OB1 kad to dolazi???? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
rekox da nikad nisam svirao pravi obx ali ova emulacija me je skroz oborila s'nogu
|
Quote:
Ko nema ovakvu majcu... http://img207.imageshack.us/img207/7274/majcaln2.jpg ...taj nije dovoljno synthesizera još kupio !!! |
Quote:
samo osjetis. a onda je vec kasno. :D:D |
VINTAGE SOUND EFX TOOLS
Donova majca.. age of vintage Clusterove gace....vintage color Roginatorove carape... sound ( smell) of vintage era e clusteru jesi me nasmijao :D |
Quote:
Meni bolje zvuci nego ensemble,narocito filter(koji sada ima hi-pass,band-pass jer su hteli nesto da imitiraju SEM) + sto imas dodatnih opcija... Jako dobar synth za brass i unison lead zvukove... |
Quote:
:D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:01 AM. |