![]() |
Volim Narodnjake
:D
Evo ja čisto da vas malo prozivam, džiberi ;) Pogotovo toga kriminalca Lešu! Volim narodnjake! Volim zurle, surle i kurle! Kad moji prsti trilera se late, valjda i ja dođem do plate! I samo da znate , ne pravite se tada da me poznate! Zajmaću vam pare s kamatom na rate i mahat vam iz jahte! Rođeni azijat , prefinjenog šmeka sa Korgom PA nema većeg džeka, a kinta ste šteka, neka! Klubovi, diskoteke , apoteke, biblioteke i splavovi sa reke - sve se trese u ritmu moje dreke. Zavodim maloljetnice i sa njima bludim , svakom sektašu i rokeru lično ću da sudim - zarobiću ga i svirat mu na uvce dok skorz ne poludi......;) Kod mene svega ima - i gramatike i vina! Klin se klinom izbija, al ostaje rupa od klina! Moj studio je lokalna Meka i Medina, u komšiluku me već krstili za gospodina Bin-a! Pun sam osobina! Isored moje kuće sad je besna mašina merdžolina limuzina za četri plazma skrina ... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa |
Re: Volim Narodnjake
Quote:
Da li ti imas sva zakonska prava na ovom tekstu? Bili bio spreman da se tih prava odreknes? Djeluje mi na jednu ljepu pjesmicu! :rotfl: |
xaxaxax...tvoj je! ;)
|
vish' kako cje ovaj topik da ostane kratak za razliku Onog, koji vam tolko smeta ;)
|
xaxaxaxa...moj arti;) kome Nam smeta ...da li meni ili mom junaku iz epa koji vam ovdje spjevah ;)
xexexexexex....pa de...kratak će biti za to što ja samo za odabrane ;) eto i ti si jedan od njih ;) |
...
sedim u parku i gledam u zvezde... prodje po koji mesec... i je*es mi mater bas te volim... Sva prava zadrzana, zainteresovani za ovaj hit mogu basnoslovnu cifru ponuditi na p.m. 8-) :grin: :D :D :D |
|
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax kralju ;)
|
pa ... znas ako se to dobr oproda moraces da promenis ime , zvaces se vjera , da vjera , vjera hadzimajcic :)
elem od turneje ces samo ovo zaraditi ostalo ide meni :P da sve bude transparentno , da ne bude posle kako muljam nesto ortaku baltazaru ... http://www.nafella.com/AvatarProfile...web%281%29.jpg |
Quote:
P.S. Imam bolju ideju moze Sejo i http://www.youtube.com/watch?v=bh-25pfCLNw to bi bila vrh kombinacija.Tekst ti je super |
Tužiću te!
Ti me ismijavaš ja JESAM Sejo Kalač, ako nisi znao! Samo te slušam šta pričaš! ;) |
Quote:
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
postao sam drogaš, sektaš , propalica
bez nje i njenog lica smije mi se komšinica i susjednog šljivika a ja bi šljive pobrao i ispekao rakiju, u čaši da me sakriju vile da me napiju. Oh, ti ženo bez skrupula, glave si me koštala glave i imanja, od merža osta tranja prodao sam ploče i kasete , prodao u italiju dijete sad ludam po prugama i gušim se u tugama oj, ti ženo bez skrupula , postao sam liša, nula zarđala stara frula, srušila se od karata kula Gorka je ta voda sa usana tojih, posle tebe se i ugojih ugojih se umjesto da smršam do muke, ko da imam lastiku oko ruke Vidi bruke, čuješ li samotne jauke oj, oj ,oj zaboravih i svoj telefonski broj |
Quote:
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: BTW GDI JE AVION ? :mad: |
biće biće ;)
|
Nekad su me avionom dovozili ispred zgrade,
sad samo kažu "Ćuti gade!" Ja ih pitam "Dajte nade"! Tad latih se grand parade i tu dva tri hita pade sad gledaju oni isti što šutiraše me po pisti gledaju me i zavide, kako dobro sad mi ide o, ti ženo bez skrupula , sada ti si šuplja frula oronula sa puno staža, a ja šeik , maharadža svi me vole svi me cijene , djevojčice , dame , žene sada ne znam kud ću prije , a brk mi se smije, smije avionče opet pored moga stana staje vozi me po svijetu, na puteve me šalje imam stranku, imam preduzeće, ali opet fali malo sreće oj, ti ženo bez skrupula, ubrala si moje cviječe |
Danas te je bash krenulo,samo napred tako se pocinje,e onda stvarno idu avioni,kamioni.Ekstra je
:rotfl::rotfl::rotfl: |
Ima da budem kontraverzni reper - narodnjak ;) Vraćam retro stajling blačenja sa početka 90-ih....dizel bato! ;) Ću da kupim nekolike šuškave trenenrke i da uvlačim gornji dio ;) me će mi biti Baja do kindera .....xexexex baja do jaja ;)
|
Auuuu sejo sto te spucala inspiracija:D :) :D :)
|
Quote:
|
Quote:
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Kako ga je krenulo izgleda da ce mnogima pomrsiti konce:D |
svakog zadnjeg petka u decembru ... :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Evo DOKAZ
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
eto, rahmanee i sejo, prosto ide zajedno ;)
|
pffffffff.... a ja se bas primio na ime threada.... :nosepick:
|
zar i teebee narodnjak ? :(
|
Quote:
pozdrav |
zelim kupiti air max! gde i kolko kesha?
|
I ja, mislim volim narodnjake, ovaj hteo bi air max, u stvari koji ce mi, dajte mi Starke! Meni dovoljno, ustvari dobro, ma vrlodobro, ma serem, odlicno!
A ko deli patike? Sejo Kalac! |
sejo all stars :)
|
Arture, maksovke možeš naručiti preko neta za puno manje pare nego što su ovdje...:wink:
Dizel power to the people! |
^taj fazon.. a i vratile su se i u delta/nike shopove.. pa ako ti nie zao para trk tamo.. hahah..
ja ocu da nadjem one "cyber" patike shto nisu imale pertle.. nego onaj tochkic.. pa ga okrecesh i zatezesh.. i volim narodnjake, da. |
Quote:
Puma Disc System, hahahaha:rotfl: |
to to to... idi bre.. josh da mu svetle djonovi.. VHR!
|
da da...puma disk ;)
Bile su i one takozvane reebok pumparice, što pumpaš na ono dugmence na jeziku i tako ti se stegnu, a da bi popustile, pritisnes ono manje dugmence pored.. ;) |
:)
ako negde imaju one airmax 2 kozne takozvane pandurke , javljate odmaaaaa ! a kaisevi za sad nisu u retro tripu ? :) |
I ja bih Nike 180 air kad bi ih nasao
|
ja ne bih
|
All times are GMT +1. The time now is 08:57 PM. |