Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Mrzim narodnjake (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22562)

lesha 17-04-2008 06:37 PM

Mrzim narodnjake

da citiram batu zivojinovica...

ili u prevodu - ne podnosim "narodnu" muziku i sve sto ima veze sa njom. mrzim muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti, mrzim one koji je izvode i mrzim medije koji je prenose.
stop trovanju!

nisam hteo nikog da prozivam, samo iznosim svoje misljenje.
pa vi brisite ako hocete.

cAAc 17-04-2008 06:55 PM

Re: Mrzim narodnjake

pre bih rekaO turbo folkere ciji su tekstovi gluplji od reklamnih poruka na bilbordima(a covek bi pomislio da nema gluplje) i koji su doveli neke ljude do toga da im je dovoljnan znak u horoskopu i jedna turbo stvar da bi znali sta ce dalje ..

nenad 17-04-2008 07:02 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 200225)

ili u prevodu - ne podnosim "narodnu" muziku i sve sto ima veze sa njom. mrzim muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti, mrzim one koji je izvode i mrzim medije koji je prenose.
stop trovanju!

Hmmmmm ..... Koliko citam nesto si neurozan..... a znas onu od Atomskog Sklonista..."neuroze......i alkohol......", Polako Lesho !!! Ima ohoohohoh stvari koje nasoj deci prenose pogresan sistem merila a samim tim i neke vrednosti padaju. Ja, konkretno, ne mrzim nikoga, nesto mi se dopada ili ne. Mozda je "problem" u svakom ponaosob od nas, jer ne dozivljavamo svi muziku isto. Ja se konkretno jezim vazda nekih DJ-eva koji sebe nazivaju muzicarima. Imam izgradjen stav o vestini muziciranja a isto i o vestini komponovanja i uopste o muzici kao delu ljudske duse. Ko voli muziku ne moze da mrzi !!! Jezim se lopova, koji KRADU pesme i na lopovluk zaradjuju novac, jezim se ljudi koji ne shvataju sta je umetnost i koji neznaju da naprave razliku izmedju para i muzike kao dela bica. No, zivot ide dalje, treba se kvalitetom i iskrenoscu "boriti", jer je to jedini nacin da prave vrednosti dodju na svoje mesto. :)

LACKY 17-04-2008 07:13 PM

Poenta je sto je covek otvorio ovaj tread kao posledicu, intersantne rasprave o jednom vrlo interesantnom bubnju.

LACKY 17-04-2008 07:25 PM

Uaaa krmecaci! :rafal: :rafal:

cAAc 17-04-2008 07:31 PM

Quote:

Originally Posted by nenad (Post 200232)
Hmmmmm ..... Koliko citam nesto si neurozan..... a znas onu od Atomskog Sklonista..."neuroze......i alkohol......", Polako Lesho !!! Ima ohoohohoh stvari koje nasoj deci prenose pogresan sistem merila a samim tim i neke vrednosti padaju. Ja, konkretno, ne mrzim nikoga, nesto mi se dopada ili ne. Mozda je "problem" u svakom ponaosob od nas, jer ne dozivljavamo svi muziku isto. Ja se konkretno jezim vazda nekih DJ-eva koji sebe nazivaju muzicarima. Imam izgradjen stav o vestini muziciranja a isto i o vestini komponovanja i uopste o muzici kao delu ljudske duse. Ko voli muziku ne moze da mrzi !!! Jezim se lopova, koji KRADU pesme i na lopovluk zaradjuju novac, jezim se ljudi koji ne shvataju sta je umetnost i koji neznaju da naprave razliku izmedju para i muzike kao dela bica. No, zivot ide dalje, treba se kvalitetom i iskrenoscu "boriti", jer je to jedini nacin da prave vrednosti dodju na svoje mesto. :)

lesha je isprovociran ,inace je hladan kao shpricer i jedan od umerenijih likova ,ne samo sa postovima koje salje nego koliko sam saznao do sad o njemu i u privatnom zivotu

OFF 17-04-2008 08:33 PM

Daj, Lesho, ne foliraj se! Tebi je krivo sto narodnjaci bolje zaradjuju i imaju bolje ribe od vas zabavnjaka. A garant, kad se napijes, znas sve hitove napamet. U pravu je Era Ojdanic za vas, kao da vas nije Srpkinja majka rodila.
I sta slusate tu americku muziku, finansirate Belu kucu i ove globaliste

:D:D

cAAc 17-04-2008 08:37 PM

Pratim ja scenu ,
najjaca mi je ona 'shirok ko afrika ,bogat ko svajcarska ,jak ko amerika ..' prava patriotska ,ko da je Era pisao pardon 'shirok ko aljaska'

idekius 17-04-2008 08:51 PM

Izgleda da ovde niko nije cuo za parolu "Zivi i pusti druge da zive" ? :)

I jedno pitanje za sve... Stavite se u situaciju da ste maznuli dobru ribu, pevachicu narodne muzike... treba da se kresnete, a ona pusta "Secas li se lepi grome moj"... da li bi ste odustali od sexa, ili vam onda ne bi smetala narodna muzika? :)

diviner 17-04-2008 09:07 PM

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 200251)
Pratim ja scenu ,
najjaca mi je ona 'shirok ko afrika ,bogat ko svajcarska ,jak ko amerika ..' prava patriotska ,ko da je Era pisao pardon 'shirok ko aljaska'

Ja cuo nisam za ovu pjesmu, al sam zato gledo mloogoo dobar spot/klip :D ....

peter the great 17-04-2008 09:14 PM

Quote:

stop trovanju!

:rotfl:hahaha, do ja.a, iz cista mira rek'o covek! :D

cAAc 17-04-2008 09:24 PM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 200255)
Izgleda da ovde niko nije cuo za parolu "Zivi i pusti druge da zive" ? :)

I jedno pitanje za sve... Stavite se u situaciju da ste maznuli dobru ribu, pevachicu narodne muzike... treba da se kresnete, a ona pusta "Secas li se lepi grome moj"... da li bi ste odustali od sexa, ili vam onda ne bi smetala narodna muzika? :)

de bi mi smetalo ,kad krene ta stvar sve zene gledaju u mene i gadjaju me brusevima

cAAc 17-04-2008 09:25 PM

Quote:

Originally Posted by diviner (Post 200256)
Ja cuo nisam za ovu pjesmu, al sam zato gledo mloogoo dobar spot/klip :D ....

u spotu joj se dva puta vidi lice ,mnogo dobro

lesha 17-04-2008 09:35 PM

Quote:

Originally Posted by nenad (Post 200232)
Ja, konkretno, ne mrzim nikoga, nesto mi se dopada ili ne.

u pravu si.
ne mrzim ih, ali mi se gadi takva muzika.

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 200250)
Daj, Lesho, ne foliraj se! Tebi je krivo sto narodnjaci bolje zaradjuju i imaju bolje ribe od vas zabavnjaka. A garant, kad se napijes, znas sve hitove napamet.

e vidis uopste mi nije krivo. i nisam pipnuo alkohol 16 godina.

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 200255)

ne da je ne bih pipnuo, vec bih je oterao u tri lepe... :banghead:

izvinite ljudi zbog ovoliko negativnosti, ali prosto mi doslo...

idekius 17-04-2008 10:11 PM

Uh BRE... da ne preteraste malo?

Da se razumemo, ne slusam ja narodnjake, niti radim narodnu muziku...
Sticaj okolnosti, drugacije interesovanje... itd... itd... ali, nemojte tako da kategorizujete! Mislim.. jos ce da ispadne da branim narodnjake, a samo branim realnost. Imas i rockera koji veze nemaju, a i narodnjaka. Slazem se ja da je tamo vise krmecaka, zato sto je muzika trenutno isplativija, pa je interesantnija "sitnim dusicama" koje bi da ucare po nesto... kao i sto i partija na vlasti ima vise lopova, nego opoziciona partija...

Ali... malo je glupo deliti ljude na "narodnjake" i "zabavnjake"... i medju narodnjacima ima itekako dobrih muzicara, a Boga mi i ljudi... pa mi je malo bezveze kada citam ovo...

Mislim... svako ima prava da voli, ili ne voli neku vrstu muzike, ali ne i da vredja i omalovazava druge. S' ovakvim stavom niste nista bolji od narodnjaka koji druge ljude nazivaju "cupavcima i narkomanima".

Jesu bljak midi fajlovi i zavjanje uz njih... masa odvratnih pevacha po bastama... sve to stoji... ali niti su svi takvi, niti je u redu ovako vredjati bilo koga.

OFF 17-04-2008 10:25 PM

U pravu ste, moram priznati. Ja sam voleo narodnjake sve dok na zurci nisam cuo pesme 'Krivo je more' , 'Moji su drugovi' i 'Dva dinara druze', a sada volim i zabavnjake

:D :D

lesha 17-04-2008 10:25 PM

u pravu si, malo sam preterao. poznajem i ja neke koji silom prilika tezgare.
samo zato sto je takva muzika sad "popularna".
na zalost i moju i njihovu.

ali popizdim kad vidim da se devojcice od 14, 15 godina kresu za pare; kad sve redom izlaze u diskoteku, bolje reci svucene nego obucene i uz to izgledaju kao najgore drolje. kad im je idol zena ratnog zlocinca, a uz to i kriminalac koji je sasvim slucajno sada van zemlje na odmoru... itd..

nema potrebe da nastavljam, i sami znate pricu..

idekius 17-04-2008 10:30 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 200266)
ali popizdim kad vidim da se devojcice od 14, 15 godina kresu za pare; kad sve redom izlaze u diskoteku, bolje reci svucene nego obucene i uz to izgledaju kao najgore drolje. kad im je idol zena ratnog zlocinca, a uz to i kriminalac koji je sasvim slucajno sada van zemlje na odmoru... itd..

nema potrebe da nastavljam, i sami znate pricu..

To jeste tako... ali... to nema veze sa muzikom, vec sa mentalitetom... to ti je valjda simptom bolesti naseg drustva i isto tako bi bilo i kad bi neka druga muzika bila "in"... nemoj da mislis da bi onda na ceni bili znanje i intelekt :D

OFF 17-04-2008 10:33 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 200266)

E, ako cemo ozbiljno....... ovo sto sam citirao.... to i mene najvise boli, sto se nije promenilo posle 'promena' koje smo ocekivali (jebes vize, standard i to). Naprotiv, cela ta pink urinokultura se legalizovala i postala odjednom 'urbana'. Nekada je bilo sramota slusati tadanji Juzni vetar, a sad klinci ne da se stide tih turbo nus pojava, nego su ih definitivno prihvatili kao svoje i rastu u toj 'kulturi' prihvatajuci sve poruke koje ona namece.

Ali, naravno, stvari ne treba generalizovati. Kad je prosli put krenula tema o narodnjacima, neko je trazio da cuje 2 dobro uradjene narodne pesme.... pa sam tad hteo da uploadujem nesto od sad vec pokkojnog Stanise Stosica.
Daleko od toga da ih nema puno (aranzmanski, sviracki, pevacki), ali ne medju ovim nakazama koje su dragog nam Leshu naljutile

milanCHE 17-04-2008 10:34 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 200262)
u pravu si.
............

................i nisam pipnuo alkohol 16 godina.

:shock: :shock: :shock: ? ? ? aaaah,sad su mi neke stvari jasnije!!!nije ni cudo sto ih toliko mrzis,tvoja apstinencija datira od prvih dana kad je turbo-folk putem Ace Kukasa usao u diskoteke i promenio sistem vrednovanja muzike u Srbiji va vek veki.
ali,ima leka!!!pocni,brate,da pijes,sta cekas?dok jos nije kasno:D

lesha 17-04-2008 10:39 PM

e vidis, ja ovako trezan valjda mogu stvari da sagledam malo realnije.

InsaneEyes 17-04-2008 10:52 PM

http://www.youtube.com/watch?v=2BMrpJJLuCE

jednog dana i mi cemo imati ovakvu pevaljku.... i sve ce biti bolje..

jednog dana...... 8-):(

roginator 17-04-2008 11:27 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 200273)
e vidis, ja ovako trezan valjda mogu stvari da sagledam malo realnije.

:thumbsup:

MilTon 17-04-2008 11:40 PM

:( :(

master29 17-04-2008 11:44 PM

Quote:

stop trovanju!

?????Pazi ti "mrzis muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti"A nije pogresno opijati se,drogirati vuci se po ulicama ko poslednji klosar.Ne to nema veze sa nasom decom,takva deca su IN.Kazes i da mrzis izvodjace,sto?jSta su ti oni uradili?Znas nemocnim ljudima uvek nesto fali,te krivo mi ovo,te ono sto ja nisam uspeo u zivotu.Ja nevidim razlog za toliki gnev i mrznju,drugo covece ti ovde treba da budes primer mladjima kako da se ponasaju,ipak si ti neki Moderator na ovom forumu,odaljavate ljude,napusavate ih pazi VI koji treba da budete srce ovog foruma.Ko da vam je ovo privatna prcija pa ti mozes da mrzis.Moj ti je savet,nemoj da svoju nemoc iznosis u etar,veliko je breme mrzeti to ume da smori ljude,posle se osecas jos jadnije i bednije,znaci budi umeren ko sto si do sada bio,poznajes materiju,programe,svasta nesto koliko sam ukapirao pomazi ljudima,mnogo je ruzno i neprimerno tvojim godinama da se tako ponasas.Nista ti nisam zlonamerno rekao,u celoj ovoj prici.Pozz

STUDIOTON 17-04-2008 11:59 PM

a sta je to narodna muzika? jel to narod izmislio pa zato?

a zabavna? jel to zabavlja nekog?

Max 17-04-2008 11:59 PM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 200287)
?????Pazi ti "mrzis muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti"A nije pogresno opijati se,drogirati vuci se po ulicama ko poslednji klosar.

Matori moj .... nemoj da se pravis lud sa tom retorikom .... vise droge ima u narodnjacima nego u svim muzikama zajedno ..... kakve su to bre gluposti ????

Ako nema sta pametnije da napises , nemoj ni ovo ..... bezveze je ....

Pozdrav

Max 18-04-2008 12:01 AM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 200287)
?????znaci budi umeren ko sto si do sada bio,poznajes materiju,programe,svasta nesto koliko sam ukapirao pomazi ljudima,mnogo je ruzno i neprimerno tvojim godinama da se tako ponasas.Nista ti nisam zlonamerno rekao,u celoj ovoj prici.Pozz

I taj snishodljiv stav gde mislis da svi ovde imaju IQ 35 ..... besmislen je ....

Pozdrav

master29 18-04-2008 12:18 AM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 200291)
Matori moj .... nemoj da se pravis lud sa tom retorikom .... vise droge ima u narodnjacima nego u svim muzikama zajedno ..... kakve su to bre gluposti ????

Ako nema sta pametnije da napises , nemoj ni ovo ..... bezveze je ....

Pozdrav

Jbt,stvarno si kralj,jel ti i zivis sa narodnjacima kad sve covece o njima znas,kakve mikrofone vole,koje instrumente koriste,koje semplove jebote znas vise nego svi ti likovi zajedno,da neznas mozda i ko se gudrira od narodnjaka????Vidim da vise znas o njima,nego oni sami.Pa nisam napisao da ta i ta grupa uzima vise koke od tog i tog narodnjaka,nego da se covece nasa deca drogiraju,Ma da nema droge poslednjih 15god ni je je ni bilo ni u Kst-u,Skc-u,Radovicu,Plastiku,Akademiji,da ne nabrajam, tu uposte nema droge,deca se ne opijaju,ne klosare ne to se ne dogadja u Beogradu.Drugo napisao sam da je neprimerno ponasanje jednog Moderatora,i nisam ama bas tebe ni u jednom kontekstu spomenuo,ali posto ovde ima dosta dusebriznika(mirodjija u svakoj corbi) i tebi kazem da je sramota da neko nekog mrzi i da se ovakvi postovi dozvoljavaju,ovo je ipak nekada bilo dobro mesto.Sramota je ovo za ovakav forum ko god bio.Drugo decka ste ispljuvali danas naj strasnije samo sto je pitao za set bubnjeva,da je nekim slucajem pitao za Madonin ste,naslo bi se mnogo pametnjakovica da mu daju strucnesavete,ovako se zajebao pogresno je pitao na pogresnom mestu i vi ste pokazali vase pravo ironicno lice,sujetno bez grama kompromisa,treba da vas je sramota..........Pozz

master29 18-04-2008 12:21 AM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 200292)
I taj snishodljiv stav gde mislis da svi ovde imaju IQ 35 ..... besmislen je ....

Pozdrav

A stani bre ko je tebe prozvao,da li sam rekao nesto lose,treba da vas bude sramota sto se ponasate vladarski,ma ko god bio nije lepo da se onako pise,de su sada vasi dezurni brisaci postova,nema ih nigde kada vi kenjate po svima,Sramota

InsaneEyes 18-04-2008 12:21 AM

auuuu! sve je dobro ljudi, tu smo gde smo, pijmo prijatelji za bolje suttra!

haj ho piratti mi smmmooo!!! :harmonikas:

Max 18-04-2008 12:27 AM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 200293)
Jbt,stvarno si kralj,jel ti i zivis sa narodnjacima kad sve covece o njima znas,kakve mikrofone vole,koje instrumente koriste,koje semplove jebote znas vise nego svi ti likovi zajedno,da neznas mozda i ko se gudrira od narodnjaka????Vidim da vise znas o njima,nego oni sam

Opet lupetas ...... znas i ti .... kao i svi kad si u poslu ..... ako nemas oci , nije moj problem ... ako imas , onda ih koristi za ono za sta sluze ..... gledanje ....

Quote:

Pa nisam napisao da ta i ta grupa uzima vise koke od tog i tog narodnjaka,nego da se covece nasa deca drogiraju,Ma da nema droge poslednjih 15god ni je je ni bilo ni u Kst-u,Skc-u,Radovicu,Plastiku,Akademiji,da ne nabrajam, tu uposte nema droge,deca se ne opijaju,ne klosare ne to se ne dogadja u Beogradu.

Nisi glup i necu te shvatati kao glupog ...ali opet ti kazem , ta retorika je ogranicena i prevazidjena ...... naravno da si rekao .... procitaj svoj post , pa ces videti .....

Quote:

Drugo napisao sam da je neprimerno ponasanje jednog Moderatora,i nisam ama bas tebe ni u jednom kontekstu spomenuo,ali posto ovde ima dosta dusebriznika(mirodjija u svakoj corbi).

Nije ni tebe niko pomenuo ni u jednoj prici o narodnjacima pa si se nasao prozvan da u svakoj budes kao sto kazes " mirodjija " ...... niko te nije prozvao ni u ovoj ..... niti si otac , vaspitac ili lokalni mudrac pa da se obracas tim tonom nikome .....

Quote:

i tebi kazem da je sramota da neko nekog mrzi i da se ovakvi postovi dozvoljavaju,ovo je ipak nekada bilo dobro mesto.Sramota je ovo za ovakav forum ko god bio..

Kako ti znas kakvo je ovo nekada bilo mesto ?????

Quote:

Drugo decka ste ispljuvali danas naj strasnije samo sto je pitao za set bubnjeva,da je nekim slucajem pitao za Madonin ste,naslo bi se mnogo pametnjakovica da mu daju strucnesavete,ovako se zajebao pogresno je pitao na pogresnom mestu i vi ste pokazali vase pravo ironicno lice,sujetno bez grama kompromisa,treba da vas je sramota..........Pozz

To je tvoja verzija dogadjaja i opet ( ako nisi mudrac ) ne znas kako bi neko reagovao na madonin set .... to sto projektujes tvoje komplekse , niko nije kriv ......

A i da sudis koga treba da bude sramota ...... osim ako mi nisi cale .... zaobidji me te teorije ;)

Pozdrav

Max 18-04-2008 12:30 AM

Quote:

Originally Posted by InsaneEyes (Post 200296)
auuuu! sve je dobro ljudi, tu smo gde smo, pijmo prijatelji za bolje suttra!

haj ho piratti mi smmmooo!!! :harmonikas:

Ma sve je ok ..... nego se iznerviram kad neko nadje da popuje i dadeli svemirsku mudrost , a niko ga nije ni pomenuo u prici ..... sramota

Pozdrav

Dexxy 18-04-2008 12:38 AM

STATUT - Pravila ponašanja

ČLANOVI

1. Svaki clan je duzan da se prema drugima odnosi sa postovanjem. Pozeljno je da svaki novi clan naucen onim sto je procitao na forumu pomogne onim novopridoslima i da ih, ukoliko postoje slicne teme uputi na iste odakle mogu da nauce trazeno...Pokusajte biti samokriticni...

2. Zabranjeno je svako nipodastavanje ili vrijedjanje drugih clanova, prikriveno ili otvoreno (implicitno ili explicitno). Takva ponasanja se nece tolerisati, sadrzaj uvrijedljivih poruka ce biti trenutno brisan, a odgovorni ce snositi sankcije (privremen ili trajni ban)...Vrijedjanje na nacionalnoj, vjerskoj, i drugoj slicnoj osnovi ce rezultovati trajnim trenutnim odstranjivanjem sa foruma. Ne podrzavajte "zaracene" strane i najbolje, ne mjesajte se...Ima onih koji su zaduzeni da rjesavaju takve probleme.

3. Izbjegavajte price koje nisu usko vezane za temu i sekciju. Time cinite sadrzaj diskusija preglednijim, jasnijim, a bitne podatke i informacije pristupacnijim i laksim za pronalazenje. Neka vas ne mrzi da, ako skrenete sa neke teme, za neki off-topic otvorite novu temu u sekciji razno (skroz na dnu). Time forum cinimo mnogo korisnijim novopridoslima i onima koji tek krecu da se bave tematikom koju ovaj forum obradjuje.

MODERATORI

4. Moderator je duzan da se ponasa u skladu sa svojom funkcijom, da djeluje pomirljivo, stalozeno i pronicljivo u "vrucim" situacijama...Jednom rjecju da odrzava red.

AVaX 18-04-2008 12:43 AM

@Lesha

Matori, s'kojim pravom ti pokreces temu u kojoj samo hoces da kazes da nesto ne volis?! Sta se to nas ovde tice?! :mad:

master29 18-04-2008 12:44 AM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 200297)
Opet lupetas ...... znas i ti .... kao i svi kad si u poslu ..... ako nemas oci , nije moj problem ... ako imas , onda ih koristi za ono za sta sluze ..... gledanje ....

Vidim ti si u poslu ubilo se,sve prsti kako radis toliko si zauzet da nemozes pos dnevo ove da pustis.

Nisi glup i necu te shvatati kao glupog ...ali opet ti kazem , ta retorika je ogranicena i prevazidjena ...... naravno da si rekao .... procitaj svoj post , pa ces videti .....

???????????????

Nije ni tebe niko pomenuo ni u jednoj prici o narodnjacima pa si se nasao prozvan da u svakoj budes kao sto kazes " mirodjija " ...... niko te nije prozvao ni u ovoj ..... niti si otac , vaspitac ili lokalni mudrac pa da se obracas tim tonom nikome .....

E vidis tu je greska,svojoj deci jesam otac,zbog njih i pricam.Ti o tome verovatno pojma nemas nazalost.Vadis iz mog konteksta kako tebi igra,Napisi da su se drogirali i u RAdovicu,Kst-u.Skc-u i na mnogim drugim mestima,ti si covek sveznalica cudo ne pamtis.

Kako ti znas kakvo je ovo nekada bilo mesto ?????

Jbg,u pravu si ne znam za godinu dana imam samo 200 postova,nisam bio privrzen kao ti pa da pisem,danima i nocima jbg morao sam nesto i da radim.

To je tvoja verzija dogadjaja i opet ( ako nisi mudrac ) ne znas kako bi neko reagovao na madonin set .... to sto projektujes tvoje komplekse , niko nije kriv ......

Alo producent...pa ko je ovde iskompleksiran majke ti.Ko ovde samo pljuje i prica prazne price,ko je u svakom post glavni?Ko producentu?

A i da sudis koga treba da bude sramota ...... osim ako mi nisi cale .... zaobidji me te teorije ;)

Nisko,matori mnogo....Ovo je sramota,kompletan post je velika sramota za vas znalce.Izvinjavam se

Pozdrav

Takodje

master29 18-04-2008 12:46 AM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 200299)
Ma sve je ok ..... nego se iznerviram kad neko nadje da popuje i dadeli svemirsku mudrost , a niko ga nije ni pomenuo u prici ..... sramota

Pozdrav

Pa ko je tebe mirodjijo pomenuo,kako te bre nije sramota.O cemu ti pricas majke ti??????Ja sam rekao sasvim drugom coveku sta mislim i to je moje pravo,nesmete da vredjate i ponizavate ni crnog ciganina ako je covek,o cemu ti pricas bitno je da si nesto rekao,strasno.

idekius 18-04-2008 12:52 AM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 200304)
nesmete da vredjate i ponizavate ni crnog ciganina ako je covek

Pa sta bi drugo bio, ako je ciganin???? Naravno da je covek!!!

Ogranici raspravu... ako vec vredjas ljude, a kao bunis se zato sto je neko uvredjen i to radis na vrlo licnom nivou, ne moras bas da koristis i nacije, vere itd... usput, to je i zabranjeno, cak i u pricaonici.

Max 18-04-2008 12:54 AM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 200303)
Vidim ti si u poslu ubilo se,sve prsti kako radis toliko si zauzet da nemozes pos dnevo ove da pustis.

Kad nemes informacije , pozeljno je da se i ne izjasnjavas o drugim ljudima , ne znas sta koga radim .... a i ne treba da te bude briga .....

A svaki dan slusas sta radim ( hteo ne hteo :) )

ZNaci pitaj kad ne znas jer u suprotnom ne pises bas pametno ;)

Quote:

???????????????.

Znao sam da neces shvatiti ....... nema veze :)

Quote:

E vidis tu je greska,svojoj deci jesam otac,zbog njih i pricam.Ti o tome verovatno pojma nemas nazalost.Vadis iz mog konteksta kako tebi igra,Napisi da su se drogirali i u RAdovicu,Kst-u.Skc-u i na mnogim drugim mestima,ti si covek sveznalica cudo ne pamtis.

E pa onda budi otac svojoj deci , a druge ljude pusti na miru ...... dosta znam , dosta i pamtim .... ne brini ;)

Quote:

Jbg,u pravu si ne znam za godinu dana imam samo 200 postova,nisam bio privrzen kao ti pa da pisem,danima i nocima jbg morao sam nesto i da radim. .

Neko moze i da radi ceo dan pa da ima mentalne snage da napise koju i da pomogne nekome ;)

Quote:

Alo producent...pa ko je ovde iskompleksiran majke ti.Ko ovde samo pljuje i prica prazne price,ko je u svakom post glavni?Ko producentu?.

Alo ovcama u svom kraju ..... ne znam o kome pricas .... ne javljam se cesto , ako nemam sta da kazem .... a vise mi je dosta lenjih ljudi koji ne znaju da koriste search i po 2000 puta postavljaju isto pitanje ....

Quote:

Nisko,matori mnogo....Ovo je sramota,kompletan post je velika sramota za vas znalce.Izvinjavam se.

Nije sramota ne znati ..... ima dosta shtiva na netu da se procita ..... izvinjenje prihvaceno

Pozdrav

Pozdrav

[/quote]

Max 18-04-2008 12:55 AM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 200304)
Pa ko je tebe mirodjijo pomenuo,kako te bre nije sramota.O cemu ti pricas majke ti??????Ja sam rekao sasvim drugom coveku sta mislim i to je moje pravo,nesmete da vredjate i ponizavate ni crnog ciganina ako je covek,o cemu ti pricas bitno je da si nesto rekao,strasno.

Govorim o proslom postu .... a i o svakom u kome se pomenu narodnjaci ..... kao da si " narodnjak policija " ....

Pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 11:11 PM.