![]() |
Mrzim narodnjake
da citiram batu zivojinovica...
ili u prevodu - ne podnosim "narodnu" muziku i sve sto ima veze sa njom. mrzim muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti, mrzim one koji je izvode i mrzim medije koji je prenose. stop trovanju! nisam hteo nikog da prozivam, samo iznosim svoje misljenje. pa vi brisite ako hocete. |
Re: Mrzim narodnjake
pre bih rekaO turbo folkere ciji su tekstovi gluplji od reklamnih poruka na bilbordima(a covek bi pomislio da nema gluplje) i koji su doveli neke ljude do toga da im je dovoljnan znak u horoskopu i jedna turbo stvar da bi znali sta ce dalje ..
|
Quote:
|
Poenta je sto je covek otvorio ovaj tread kao posledicu, intersantne rasprave o jednom vrlo interesantnom bubnju.
|
Uaaa krmecaci! :rafal: :rafal:
|
Quote:
|
Daj, Lesho, ne foliraj se! Tebi je krivo sto narodnjaci bolje zaradjuju i imaju bolje ribe od vas zabavnjaka. A garant, kad se napijes, znas sve hitove napamet. U pravu je Era Ojdanic za vas, kao da vas nije Srpkinja majka rodila.
I sta slusate tu americku muziku, finansirate Belu kucu i ove globaliste :D:D |
Pratim ja scenu ,
najjaca mi je ona 'shirok ko afrika ,bogat ko svajcarska ,jak ko amerika ..' prava patriotska ,ko da je Era pisao pardon 'shirok ko aljaska' |
Izgleda da ovde niko nije cuo za parolu "Zivi i pusti druge da zive" ? :)
I jedno pitanje za sve... Stavite se u situaciju da ste maznuli dobru ribu, pevachicu narodne muzike... treba da se kresnete, a ona pusta "Secas li se lepi grome moj"... da li bi ste odustali od sexa, ili vam onda ne bi smetala narodna muzika? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ne mrzim ih, ali mi se gadi takva muzika. Quote:
Quote:
izvinite ljudi zbog ovoliko negativnosti, ali prosto mi doslo... |
Uh BRE... da ne preteraste malo?
Da se razumemo, ne slusam ja narodnjake, niti radim narodnu muziku... Sticaj okolnosti, drugacije interesovanje... itd... itd... ali, nemojte tako da kategorizujete! Mislim.. jos ce da ispadne da branim narodnjake, a samo branim realnost. Imas i rockera koji veze nemaju, a i narodnjaka. Slazem se ja da je tamo vise krmecaka, zato sto je muzika trenutno isplativija, pa je interesantnija "sitnim dusicama" koje bi da ucare po nesto... kao i sto i partija na vlasti ima vise lopova, nego opoziciona partija... Ali... malo je glupo deliti ljude na "narodnjake" i "zabavnjake"... i medju narodnjacima ima itekako dobrih muzicara, a Boga mi i ljudi... pa mi je malo bezveze kada citam ovo... Mislim... svako ima prava da voli, ili ne voli neku vrstu muzike, ali ne i da vredja i omalovazava druge. S' ovakvim stavom niste nista bolji od narodnjaka koji druge ljude nazivaju "cupavcima i narkomanima". Jesu bljak midi fajlovi i zavjanje uz njih... masa odvratnih pevacha po bastama... sve to stoji... ali niti su svi takvi, niti je u redu ovako vredjati bilo koga. |
U pravu ste, moram priznati. Ja sam voleo narodnjake sve dok na zurci nisam cuo pesme 'Krivo je more' , 'Moji su drugovi' i 'Dva dinara druze', a sada volim i zabavnjake
:D :D |
u pravu si, malo sam preterao. poznajem i ja neke koji silom prilika tezgare.
samo zato sto je takva muzika sad "popularna". na zalost i moju i njihovu. ali popizdim kad vidim da se devojcice od 14, 15 godina kresu za pare; kad sve redom izlaze u diskoteku, bolje reci svucene nego obucene i uz to izgledaju kao najgore drolje. kad im je idol zena ratnog zlocinca, a uz to i kriminalac koji je sasvim slucajno sada van zemlje na odmoru... itd.. nema potrebe da nastavljam, i sami znate pricu.. |
Quote:
|
Quote:
Ali, naravno, stvari ne treba generalizovati. Kad je prosli put krenula tema o narodnjacima, neko je trazio da cuje 2 dobro uradjene narodne pesme.... pa sam tad hteo da uploadujem nesto od sad vec pokkojnog Stanise Stosica. Daleko od toga da ih nema puno (aranzmanski, sviracki, pevacki), ali ne medju ovim nakazama koje su dragog nam Leshu naljutile |
Quote:
ali,ima leka!!!pocni,brate,da pijes,sta cekas?dok jos nije kasno:D |
e vidis, ja ovako trezan valjda mogu stvari da sagledam malo realnije.
|
http://www.youtube.com/watch?v=2BMrpJJLuCE
jednog dana i mi cemo imati ovakvu pevaljku.... i sve ce biti bolje.. jednog dana...... 8-):( |
Quote:
|
:( :(
|
Quote:
?????Pazi ti "mrzis muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti"A nije pogresno opijati se,drogirati vuci se po ulicama ko poslednji klosar.Ne to nema veze sa nasom decom,takva deca su IN.Kazes i da mrzis izvodjace,sto?jSta su ti oni uradili?Znas nemocnim ljudima uvek nesto fali,te krivo mi ovo,te ono sto ja nisam uspeo u zivotu.Ja nevidim razlog za toliki gnev i mrznju,drugo covece ti ovde treba da budes primer mladjima kako da se ponasaju,ipak si ti neki Moderator na ovom forumu,odaljavate ljude,napusavate ih pazi VI koji treba da budete srce ovog foruma.Ko da vam je ovo privatna prcija pa ti mozes da mrzis.Moj ti je savet,nemoj da svoju nemoc iznosis u etar,veliko je breme mrzeti to ume da smori ljude,posle se osecas jos jadnije i bednije,znaci budi umeren ko sto si do sada bio,poznajes materiju,programe,svasta nesto koliko sam ukapirao pomazi ljudima,mnogo je ruzno i neprimerno tvojim godinama da se tako ponasas.Nista ti nisam zlonamerno rekao,u celoj ovoj prici.Pozz |
a sta je to narodna muzika? jel to narod izmislio pa zato?
a zabavna? jel to zabavlja nekog? |
Quote:
Matori moj .... nemoj da se pravis lud sa tom retorikom .... vise droge ima u narodnjacima nego u svim muzikama zajedno ..... kakve su to bre gluposti ???? Ako nema sta pametnije da napises , nemoj ni ovo ..... bezveze je .... Pozdrav |
Quote:
Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
|
auuuu! sve je dobro ljudi, tu smo gde smo, pijmo prijatelji za bolje suttra!
haj ho piratti mi smmmooo!!! :harmonikas: |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
A i da sudis koga treba da bude sramota ...... osim ako mi nisi cale .... zaobidji me te teorije ;) Pozdrav |
Quote:
Pozdrav |
STATUT - Pravila ponašanja
ČLANOVI 1. Svaki clan je duzan da se prema drugima odnosi sa postovanjem. Pozeljno je da svaki novi clan naucen onim sto je procitao na forumu pomogne onim novopridoslima i da ih, ukoliko postoje slicne teme uputi na iste odakle mogu da nauce trazeno...Pokusajte biti samokriticni... 2. Zabranjeno je svako nipodastavanje ili vrijedjanje drugih clanova, prikriveno ili otvoreno (implicitno ili explicitno). Takva ponasanja se nece tolerisati, sadrzaj uvrijedljivih poruka ce biti trenutno brisan, a odgovorni ce snositi sankcije (privremen ili trajni ban)...Vrijedjanje na nacionalnoj, vjerskoj, i drugoj slicnoj osnovi ce rezultovati trajnim trenutnim odstranjivanjem sa foruma. Ne podrzavajte "zaracene" strane i najbolje, ne mjesajte se...Ima onih koji su zaduzeni da rjesavaju takve probleme. 3. Izbjegavajte price koje nisu usko vezane za temu i sekciju. Time cinite sadrzaj diskusija preglednijim, jasnijim, a bitne podatke i informacije pristupacnijim i laksim za pronalazenje. Neka vas ne mrzi da, ako skrenete sa neke teme, za neki off-topic otvorite novu temu u sekciji razno (skroz na dnu). Time forum cinimo mnogo korisnijim novopridoslima i onima koji tek krecu da se bave tematikom koju ovaj forum obradjuje. MODERATORI 4. Moderator je duzan da se ponasa u skladu sa svojom funkcijom, da djeluje pomirljivo, stalozeno i pronicljivo u "vrucim" situacijama...Jednom rjecju da odrzava red. |
@Lesha
Matori, s'kojim pravom ti pokreces temu u kojoj samo hoces da kazes da nesto ne volis?! Sta se to nas ovde tice?! :mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ogranici raspravu... ako vec vredjas ljude, a kao bunis se zato sto je neko uvredjen i to radis na vrlo licnom nivou, ne moras bas da koristis i nacije, vere itd... usput, to je i zabranjeno, cak i u pricaonici. |
Quote:
Kad nemes informacije , pozeljno je da se i ne izjasnjavas o drugim ljudima , ne znas sta koga radim .... a i ne treba da te bude briga ..... A svaki dan slusas sta radim ( hteo ne hteo :) ) ZNaci pitaj kad ne znas jer u suprotnom ne pises bas pametno ;) Quote:
Znao sam da neces shvatiti ....... nema veze :) Quote:
E pa onda budi otac svojoj deci , a druge ljude pusti na miru ...... dosta znam , dosta i pamtim .... ne brini ;) Quote:
Neko moze i da radi ceo dan pa da ima mentalne snage da napise koju i da pomogne nekome ;) Quote:
Alo ovcama u svom kraju ..... ne znam o kome pricas .... ne javljam se cesto , ako nemam sta da kazem .... a vise mi je dosta lenjih ljudi koji ne znaju da koriste search i po 2000 puta postavljaju isto pitanje .... Quote:
Nije sramota ne znati ..... ima dosta shtiva na netu da se procita ..... izvinjenje prihvaceno Pozdrav Pozdrav [/quote] |
Quote:
Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 11:11 PM. |