![]() |
genwave eq
ako vas ne mrzi bacite oko na www.genwaveaudio.com ne znam da li je ovo najbolji eq ali je svakako najskuplji.cene su zaista "kvalitetne".za uk 1049 funti,eu 1360eu a za usa i rest of the world $2085 "americkih sitnica".vise informacija na gearslutz-u.
|
Re: genwave eq
Odlican je!
|
rekordna cena za jedan plugin.. pa harver ne kosta toliko!
ali ima alternativa :D try but never buy, sto bi rekao neko sa ovog foruma! |
ali mislim, te pare sto traze za njega...:rotfl:
Pa radje bi ih popio u kafani nego dao za jedan plug:D:D |
upravo isprobah, i jako simpaticno! bas fino daje boju zvuku, i skroz mi se dopada... najvise na visokima mi odgovara, jel te frekvencije su barem meni zeznute za nashtelovati :D nije mi za low cut i hi cut nikako! kao sto rekoh, vise je za farbanje zvukova.. eto, ja za sad toliko...
|
wow kolko bogatasa na forumu! ;)
|
tj. vidi koliko njih koristi iLok.. :rolleyes:
|
Ma jok, to je Kimeska verzija od 1.35 E.
|
Quote:
Zanimljiv EQ... jos ga nisam probao u realnom radu, ali su se bas potrudili... Zamerga za malo spletenu komandu za podesavanje bandwith-a, pohvala za emulaciju aktivnog i pasivnog moda... Vidim i da je malo zahtevan, ali to za danasnje racunare nije strashno... |
Quote:
"Stigao" mi je sinoc ali nije jos uleteo u "rack". :D |
Quote:
|
Uf, meni se cini da veoma lepo zvuci, ali mi je tezak za kontrolu ono da se mucim da ga namestim...Tako da tesko da cu da ga koristim, kad bi te kontrole bile malo lakse, desni klik pa vuci gore dole, levi pa vuci, mnogo mi je zajeban:D
|
Ja svoj prodajem u pola cene, uopste nije koristen, samp proba. 650 E.
|
Da li je moguce da ovo meni ne radi?:banghead:
Jednostavno, Nuendo ga ne vidi, a DLL-ovi su mu zajedno sa ostalim VST pluginsima Sve ostalo Ok..... Ima li ko ideju? |
Ufff izgeda da ti nevalja kompjutor.
|
Jesi proverio u plug info u Nuendu, dali ih prijavljuje, mozda ako ih tamo ima treba markirati da bi se pojavili.
|
ima li dobre dushe? (podelite radost sa nama smrtnicima) :D
|
Quote:
jedino nisam zadovoljan sa cenom ovog eq-a , toliko para a nema ni jedan preset :shock: :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Hm, sistem je OK, valjda, sve drugo radi dobro.
Nema ga u plugins manageru, to mi je cudno:confused: |
Quote:
|
Cu vala da ga probam kad ste navalili:D
|
Quote:
Poz |
hey offe laffe....ne radi ni kod mene(CPU Core 2 Duo E8200,abit ip35,2g rama...).dosta naroda se zali da im ne radi ovaj plug.instalacija prodje normalno i prokleti plug je prijavljen pod ostalim vst-ima ali pri pokretanju cubaseta,nujendeta,wave laba pluga jednostavno nema.
|
Quote:
Super:banghead: Ja sam se vec zabrinuo da je do mene, ali sve drugo radi ok.... Probao sam i na laptopu, i na drugom XPu na DAWu, ista stvar, jednostavno ga nema. Procesor na DAWu ja 6420,, sva pri XPa su sp2.....ko ce ga znati:confused: |
kod mene na Sp2 nece da sljaka :( a na Sp1 radi :D
|
A vi kod kojih ovo radi, koji OS imate?
|
Eh, taman sam hteo da ga probam, kad ga oni sklonishe sa stranice:(:(
|
Quote:
|
Xp Sp2.. Stvarno je bez problema sve proslo, radi i u WaveLab-u..
|
Lupetam ali mozda je problem u onim C++ binary bibliotekama koje idu uz instalaciju nekih novijih plugova.Probaj skinuti genwave pa instaliraj,recimo ovaj novi PSP mix pack ili Xenon pa probaj ponovo,nista te ne kosta mozda i proradi.
|
xp sp2 na intel C2D 6420
radi i u CUB i u WL |
odlican je, al nema q factor... wtf???
|
ima, desni klik na dugme i pomeraj levo desno misem.
|
dugme=ono čudo što liči na staklenu kuglu
|
Quote:
|
Quote:
|
Ako su resili instalacijom .Net-a onda je sigurno plug-in programiran u tom okruzenju. Ali ja na ovom racunaru nemam instaliran poslednji .Net Framework. :confused: Nikakav update Windowsa nije radjen.
|
Ma jok, nije ni Netframework ni onaj c++, jos uvek ga Nuendo ne vidi.
A osecam da je bez veze EQ:mad: :mad: :mad: :banghead: :rolleyes: |
ni meni ne shljaka..
|
Ne mogu da verujem koliko problema, a meni radi savrseno na XP sp2 i mislim da imam .net 2.0, ako se ne varam...
EQ je bas o.k., naroscito u pasivnom modu (bar se meni tako svidja), ali i dalje mi ije jasno zasto uradise onako nezgodne komande... hoces da promenis "zonu dejstva" :) , a pritom greskom pomeris i Q, pa tako u krug dok ga ne podesis kako si hteo... Ipak, za ono sto daje, vredi se pomuciti sa onim podesavanjima... Jos jedna mala zamerka je sto nisu dodali hi pass i low pass... parem ono prvo... Ali, poklonu se zubi ne gledaju :D |
All times are GMT +1. The time now is 09:19 AM. |