![]() |
Gdje je nestala Anita?
?to se dogodilo s tom članicom foruma? Rado sam pročitao njezine postove. Sad vidim da novih nema i pi?e "Biv?a članica foruma"????
|
Re: Gdje je nestala Anita?
mislim da nikome nije jasno, najbolje je da pitas direktno nju.
|
haha... aj stvarno, nedostaje nam.. aj nek je zove neko.. :) reci joj da nedostaje hici.. znace ona.. :)
|
Koliko sam shvatio neko sa foruma je provocirao, neznam ko??....Meni je zao sto je nema...
|
igrom slucaja sam je kontaktirao negde pre neki dan , vesto je iskoolirala pitanja u vezi foruma .
|
Quote:
|
Mozda je ovo poziv Adminu da nam objasni sto se dogodilo jer ako ode clan foruma sa 2711 postova i vise od 5 godina staza na forumu bez pozdrava....
|
evo ja cu izigravati anitinog drvenog advokata posto sam joj bio na mail uputio isto pitanje sa sledecim odgovorom :
Ne osjećam se isprovocirano (iako je bilo momenata kad se to događalo i kad sam reagirala u afektu), osjećam jednostavno da tamo (vi?e) ne pripadam, a nema potrebe da namećem svoje prisustvo, svoje (mnogima neobične, a vjerojatno stoga i zamorne) stavove i načine razmi?ljanja kad sa nekolicinom onih koji me vole i koje ja volim - mogu komunicirati i na druge načine. Kao ?to vidi?, dragim mi ljudima, sam uvijek dostupna, a rumski je ipak pročitana knjiga koja nije toliko zanimljiva (niti vi?e pozitivna) da je čitam ispočetka. Vraćam se realnosti, haha i mislim da je to ba? zdrava stvar. :) Puno pozdrava, Anita |
:(:(:(
|
:(((
|
:(:cry::ups::gaah::jako-lju:/?/:ljuti:
|
zaeban taj stvaran zivot ,par meseci bez kompa i zamalo da shiznem :harmonikas:
|
Zar i na ovom forumu ima takvih dogadjaja?Strasno
|
Samo je doslo do zasicenja plus gomila stvari koje su bile na cekanju i to sve te saceka ko shamar(u mom slucaju) ,normalne stvari
|
Svakako je bezveze i bedak
Anita je ovde bila od onih koji daju duh foruma ima i drugih koji samo barataju sa brojkama modelima i oznakama...parametrima rezultatima....cenama..... i nih razumem... ovde je dobro sto je bas forum za svakoga i slicni se nadju i druze...a sa onim drugima se prepucavaju...malo...i to je normalno... i mene su neki napushili al sta ces nekad covek ni sam sebi ne prija a kako li drugima tek... u jednom trenutku sam se bio premorio pa sam samo pricaonicu posecivao.. bilo bi lepo da se Anita vrne, bar na kaf'cu neki put! |
Meni se pa sve cini da je forum mnogo mrtav u zadnje vreme i da se svelo na neko prepucavanje medju clanovima...
|
Quote:
:( |
nije joj ovo prvi put i stice se utisak da je takva, malko impulsivna i jako emotivna. Samo se nadam da je to sto je nasla van foruma stvarno "realnost" jer nisam siguran da se tako lako nalazi.
U svakom slucaju, i meni nedostaje pa makar bila tinejdzerka u dusi :P |
U nekoliko navrata, prelistavajuci stranice Rumskog, primetio sam da nema novih Anitinih postova. Kao i tvorac ovog thread-a zapitao sam se: Gde je nestala Anita?
Zaista je tuzno da je jedan od najstarijih i, nadasve, najaktivnijih clanova foruma, koji je na svoj zenski nacin, udahnjivao toplinu Rumskom, otisao. Nadam se da ce zasicenje, do koga je doslo, proci i da cemo ponovo citati njene vedre i zanimljive postove. Pozz za Anitu uz veru i njen povratak. Vlada Spider |
Oce li i neka peticija za njen povratak da padne:rotfl:
Mozda upali:wink: |
ili glasanje?
|
Moze.
|
http://img232.imageshack.us/img232/7...aljubavgu8.jpg
Savrsena prilika da se Rumski i Pink ujedine! :D |
Quote:
|
treba tako neko , zbog raznovrsnosti i malo dubljeg gledanja na stvari.
inace se sve svede na; "koju zvucnu kartu za 100Eura da kupim? forum" jeste malo postalo jednoliko (da ne kazem dosadno) u zadnje vreme...mislim nije samo zbog nje, nego nesto nema interesantnih thread-ova, itd..:( |
Quote:
|
Quote:
Mozda se vec sve do sad ispricalo..:) |
Quote:
|
Mozda je vreme za novog gosta, da malo zatalasa redove...?
Ili da udarimo po nekom prepucavanju..? he,he,.. I dajte neke muzike, da kritikujemo malo.... |
Quote:
Poz-drav:wink: |
jebote kad malo bolje skontam pa ovo je zivi peder-bal... :shock::shock::shock:
mislim cure su same krive sto se ne zanimaju za ovo... :rolleyes: |
a sto je najcrnje, ovo je jedno od retkih zanimanja gde pod milim bogom ne postoji ni jedan jedini razlog da zene ne budu zastupljene..
|
bas... :confused:
|
Aj' sad, vas dvojica da mi objasnite - zamislite vase devojke (zene) kako po par sati dnevno prckaju na kompu, vrte istu stvar u loopu, buljaju po torentima, i dopisuju se sa sumnjivim, nepoznatim likovima po kojekakvim forumima, a onda umesto da kupe nove cipele, kozni mantil i torbu, pazare spravu od 3 kilograma sa 2 dugmeta, usrafe je u rack sa 4 srafa i 5 dana rade A/b testove sa drugaricama.....
(nema veze sa naslovom teme) |
Quote:
Hehe, znam ja jednu takvu (osim cipela i mantila) ... Mlada je i talentovana:) Bice nesto od nje, imam osjecaj |
Quote:
Quote:
|
Quote:
A i clanstvo... sto se lepo ponelo kad je dotrchalo ovde par cica koje prate Vladicu G. po netu, kao sto ajkule prate brod, svi ste kukali i cak trazili da ih banujemo! :banghead: Ja sam lepo hteo daim napravimo sobu, u kojoj bih moderator bio naravno ja :D :da: E pa sad... dr*ajte... sta da vam kazem :D :rotfl: Za mene nema brige... ja sam se registrovao na http://www.ana.co.yu/forum/ ( akvarijum - forum ) :da: :rotfl: Jos malo pa ce narod da promeni izreku "Kad na vrbi rodi groznje"... bice "Kad na Rumskom vidis dobru ribu"... :D :rotfl: |
Quote:
Nove mladje clanove samo to zanima. Neko ko bi i mogao nesto pametno da kaze nece sam postavljati temu "Esada da vam kazem! Mora neko nesto i da pita. |
Quote:
eh sad sto ovdje nema djevojaka nego su sve na "kupi mi bmw/pradu/prsten" forumima onda u tom slucaju sta nas briga, mozemo i bez njih :) da je ovo forum pjevaca granda vidjeli bi vi ovdje frke :grin: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:57 PM. |