Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Ja bio u gostima... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21772)

DaBear 25-02-2008 08:15 PM

Ja bio u gostima...

3 Attachment(s)
evo skoro sam bio na par dana u BG, i obisao ekipu.

ne stigoh da se slikam sa svima, da obelezimo momenat, ali eto me opet uskoro, pa ce da padne jos slika!!

Pozdrav svima po redu:

Perun & Nebojsa - super smo se izpricali, a o onoj rolovanoj vesalici od pola metra (!) i cevapima od 15cm, ne prestajem da razmisljam!!
Obidjoh i Vladu Negovanovica, i svratih do Barbe - pozdrav Dejo! A Dejo ne bese lenj, pa pozvao Boggy-ja i Zoricu, pa se onda svi potrpali u kola i za novi sad, put Hammera!
Lepo bogami, super zvuk, izgleda super - samo treba da se stave i veliki zvucnici, da trese malo...kaze Bitch, da ce da bude i to!

evo par slicica

pozdrav

DaBear 25-02-2008 08:51 PM

Re: Ja bio u gostima...

2 Attachment(s)
evo jos malo...
Vlada Negovanovic - ispod ove kose...
i DR Spira u novom DigiMedia studiju u Beogradu..

Max 25-02-2008 09:24 PM

Koja si ti shminka ..... samo u fancy studije ides :D

A tamo gde je gerila ? Nista !!!:wink:

Pozdrav

DaBear 25-02-2008 10:29 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 192882)
Koja si ti shminka ..... samo u fancy studije ides :D

A tamo gde je gerila ? Nista !!!:wink:

Pozdrav

Dosta mi je gerile!! Stapa i kanapa...samo PRO!:D :D :D

Arthur 26-02-2008 02:12 AM

nema muda da zalazi po Underground studijima.. ne bi naso put nazad :cool:

spidermusic 26-02-2008 07:35 AM

Moramo ga razumeti, nije stalo coveku da zalazi po podrumima i garazama i da se zavlaci u studije u kakvim je radio negde 80-tih godina, na pocetku svoje karijere. Kada se vec dolazi u goste, onda je bolje gledati neke lepe stvari i ne susretati se sa mukom imrovizacije i i srpske varijante stapa i kanapa.

U svakom slucaju, pozz za Vraca u nadi da ce u narednoj poseti odvojiti i malo vremena za plebs. :wink:

OFF 26-02-2008 09:23 AM

Ciji je taj Digimedia, gde je to?

puRe 26-02-2008 03:31 PM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 192932)
Ciji je taj Digimedia, gde je to?

verovatno Spirin...on je imao ranije studio u Londonu...do pre par godina...

RetroMan 26-02-2008 04:57 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 192889)
Dosta mi je gerile!! Stapa i kanapa...samo

Pa si dosao u Srbiju da to vidis, posto tamo di si toga nema. :confused:

RM

Bitch 26-02-2008 05:23 PM

Quote:

Originally Posted by RetroMan (Post 192980)
Pa si dosao u Srbiju da to vidis, posto tamo di si toga nema. :confused:

RM

u cemu je sad problem? :confused: :ike:

RetroMan 26-02-2008 07:25 PM

Quote:

Originally Posted by Bitch (Post 192982)
u cemu je sad problem?

Izgleda u mom smislu za humor. Mislio sam, jadan Vrac u Londonu nemoze da vidi kako izgleda neki dobar studio, pa iskoristio priliku dok je u Srbiji da vidi sta je propustio odlaskom u London. OK, cutacu do daljnjeg. :da:

RM

DaBear 26-02-2008 07:32 PM

Quote:

Originally Posted by puRe (Post 192971)
verovatno Spirin...on je imao ranije studio u Londonu...do pre par godina...

Nije Spirin.

Studio ce, kako sam cuo da pomaze (besplatno vreme u studiju) mlade perspektivne bandove iz Srbije....lepo!

sRce 26-02-2008 07:36 PM

pa koji je taj studio... daj neki kontakt kad je vec za dz...

Max 26-02-2008 08:35 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 192906)
nema muda da zalazi po Underground studijima.. ne bi naso put nazad :cool:

He he he he..... upravo tako :)

Pozdrav

Max 26-02-2008 08:36 PM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 192915)
Moramo ga razumeti, nije stalo coveku da zalazi po podrumima i garazama i da se zavlaci u studije u kakvim je radio negde 80-tih godina, na pocetku svoje karijere. Kada se vec dolazi u goste, onda je bolje gledati neke lepe stvari i ne susretati se sa mukom imrovizacije i i srpske varijante stapa i kanapa.

U svakom slucaju, pozz za Vraca u nadi da ce u narednoj poseti odvojiti i malo vremena za plebs. :wink:

Ja te ne razumem :confused: ...... kad se dobra muzika radila u dobrim studijima u Srbiji :D

Pozdrav

milanCHE 26-02-2008 10:39 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 193014)
Ja te ne razumem :confused: ...... kad se dobra muzika radila u dobrim studijima u Srbiji :D

Pozdrav

u dobriii..iim,pa nesto i ne mogu da se setim,valjda su ljudi prezasiceni skupom i fancy tehnikom koja im je na raspolaganju,pa su se ulenjili u istrazivanju i napredovanju,ali zato ima jedan dobar "gerilski" u centru,odma' iza ledja savezne skupstine,tu se radi dobra mjuza.
ko zna-zna,pa makar i iz podruma:wink:

Arthur 27-02-2008 01:09 AM

to studio? Pa to je rupa obicna! nije je cak ni okrecio godinama!

LACKY 27-02-2008 01:21 AM

Pazi ovo, da pomaze mlade perspektivne bendove (besplatni termini)!
Dabogda propali!
Nisam ni mlad, ni perspektivan, ko ce meni da pomogne?
Najlakse je pomagati mladima i perspektivnim!
(U medju vremenu) Ja danas bio u Cecinom studiu da vidim.

Max 27-02-2008 01:21 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 193056)
to studio? Pa to je rupa obicna! nije je cak ni okrecio godinama!

To je zbog akustike ..... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Pozdrav

Dexxy 27-02-2008 01:25 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 193059)
Dabogda propali!
(U medju vremenu) Ja danas bio u Cecinom studiu da vidim.

Jel gotov studio...ko ce da radi tamo jel se zna..?

LACKY 27-02-2008 01:27 AM

De ti vide akustaru?

LACKY 27-02-2008 01:29 AM

Skoro pa gotov, i nije sala.

Max 27-02-2008 01:47 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 193064)
Skoro pa gotov, i nije sala.

Lako je " ne saliti " se kad imas para ...... mislim da je Cile kumovao odabiru opreme ?????

Pozdrav

LACKY 27-02-2008 01:51 AM

Djoku je lako, mnogi se kod nas nesale i vise potrose na felne i automobilske gume nego na audio tehnoku, a zive od muzike.
Ja ovakve stvari podrzavam, ako nizbogceg drugog ono zbog pravila, sto vise studia to vise posla.
Salu na stranu, prostor je jako nezgodan bio za obradu. I fascinanto je sto je vise para slupano u akustiku nego u tehniku (koja nimalo nije naivna za pocetak).

HeatMan 27-02-2008 12:28 PM

^a ovaj.. gledate insajdera? shta ce biti ako padne u aps?

Arthur 27-02-2008 12:41 PM

men se nesto cini da vise ne radi to pravilo sa studijima i poslom.. evo popucase pola jacih studija preko... il sam ja to nesto lose skontao :?

milanCHE 27-02-2008 01:23 PM

ma,ljudi,bre,gerila rulez!
kakva ceca,kakvi bakraci!
za gerilu ne treba krecenje,a i nema brige oko mardelja! pu, pu, pu :rotfl:
duplo dobro:D
poz...

ivan.marinkovic 28-06-2008 06:25 PM

Zdravo svima! Pre nekog vremena sam naleteo na ovu temu, pa sam pomislio da ne bi bilo lose da vam dam nekoliko zvanicnih informacija u vezi sa studijom Digimedia. :)

Elem, studio je u vlasnistvu Predraga Popovica i deo je firme koja se zove Digimedia d.o.o., a koja pored audio studija ima i video produkciju (HD kamere, Apple Final Cut montazu, itd.), a takodje je i najaktivniji srpski web sajt posvecen popularnoj kulturi POPBOKS.com.

Predrag Popovic (Buca) je nas covek koji zivi i radi u Londonu. Tokom osamdesetih i pocetkom devedesetih se bavio rok novinarstvom (verovatno ce ga se setiti oni malo stariji koji su redovno citali Dzuboks), a kasnije se potpuno prebacio u IT vode i napravio jako uspesnu softversku kucu Finsoft koja je od 2004. godine podrzavala Popboks. Nakon prodaje Finsofta, Buca je odlucio da izvesnu kolicinu novca odvoji za formiranje nove firme koja bi se bavila stvarima koje nemaju bas puno veza sa IT sektorom, a koja bi u isto vreme mogla da pomogne lokalnoj pop/rock sceni koju vec 3.5 godine podrzava Popboks. Tako je doslo do formiranja firme Digimedia, koja se nalazi na drugom spratu dvorisne zgrade u Svetozara Markovica 42 (audio studio i video montaza) i Kneza Milosa 67 (redakcija Popboksa). Firma je osnovana krajem oktobra 2007, studio je poceo sa radom sredinom februara 2008.

Kao sto ste mogli da primetite, imamo ICON D-Control 32, spojen na Pro Tools HD3 Accel sistem. Kontrolna soba je velicine 25kvm, studio ("gluva soba") ima 50kvm, visina plafona je 3m. Ceo prostor je akusticki obradjen. Osnovni monitoring se radi na Dynaudio Air 20 5.1 sistemu, alternativni monitori su Adam A7. Uskoro ce biti postavljen i web sajt na adresi www.digimedia.rs gde cete moci da vidite i ostale detalje o studiju (spisak opreme i slicno).

Do sada su u studiju snimali Vlada Divljan sa svojom ekipom, grupe Veliki Prezir (sa Ken Stringfellowom iz grupe The Posies, svirao sa R.E.M.-om i masom drugih jako poznatih svetskih bendova), Neocekivana Sila, Nezni Dalibor, Repetitor, ZeneKese, Slaptrap...

Ukoliko je neko od vas zainteresovan da poseti studio neka mi se slobodno javi, organizovacemo neku turu. :wink:

Ako slucajno imate nekih pitanja - izvolite. :)

pozdrav,
Ivan Marinkovic

direktor
Digimedia d.o.o. Beograd

LACKY 29-06-2008 02:14 AM

Drago mi je da neko ima mogucnosti da pomogne lokalnoj Pop i Rock sceni. Tj. da se bavi humanitarnim radom.

ivan.marinkovic 29-06-2008 11:07 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 209594)
Drago mi je da neko ima mogucnosti da pomogne lokalnoj Pop i Rock sceni. Tj. da se bavi humanitarnim radom.

Dakle, ipak nam ne zelis da propadnemo? :grin:

Ovo cime se bavimo nije bas humanitarni rad kao takav, vise pruzanje podrske onima za koje verujemo da bi trebalo da budu prihvaceni od strane sire publike, a nemaju uslova da to sami za sebe obezbede. Radije bih prihvatio termin "drustveno koristan rad". :wink:

Ne bih da nacinjem temu o situaciji u drustvu, medijima, autorskim pravima i slicnim stvarima, mozda neki drugi put, u okviru nekog drugog threada...

I da, mi se necemo baviti samo drustveno korisnim radom, ipak ce od necega morati da se zivi... :wink:

boggy 29-06-2008 12:10 PM

Quote:

Originally Posted by ivan.marinkovic (Post 209583)
Zdravo svima!.....

Dobrodosao na Rumski :)

pozdrav

bogi

DADDY Z 29-06-2008 05:33 PM

welcome

LACKY 29-06-2008 07:13 PM

Quote:

Originally Posted by ivan.marinkovic (Post 209599)
Dakle, ipak nam ne zelis da propadnemo? :grin:

Ovo cime se bavimo nije bas humanitarni rad kao takav, vise pruzanje podrske onima za koje verujemo da bi trebalo da budu prihvaceni od strane sire publike, a nemaju uslova da to sami za sebe obezbede. Radije bih prihvatio termin "drustveno koristan rad". :wink:

Ne bih da nacinjem temu o situaciji u drustvu, medijima, autorskim pravima i slicnim stvarima, mozda neki drugi put, u okviru nekog drugog threada...

I da, mi se necemo baviti samo drustveno korisnim radom, ipak ce od necega morati da se zivi... :wink:

Otkuda ti to da sam zeleo da propadnete:confused:

ivan.marinkovic 30-06-2008 09:44 AM

Hvala! :wink:

ivan.marinkovic 30-06-2008 09:56 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 193059)
Dabogda propali!

:wink:

LACKY 30-06-2008 10:49 AM

Uff kada je to bilo? Zezanje sa Vracom!

Arthur 30-06-2008 11:39 AM

dobrodosao na forum ;)

ivan.marinkovic 30-06-2008 05:27 PM

Jos jednom hvala svima na dobrodoslici. :)

Arthure, ako se ne varam tebe ima i na Popboks forumu s vremena na vreme? :wink:

Arthur 01-07-2008 09:15 AM

ima ima ;) doduse uglavnom me ignorisu, pa sam odustao :cool:

malena 01-07-2008 08:35 PM

Quote:

Originally Posted by ivan.marinkovic (Post 209583)
Zdravo svima! Pre nekog vremena sam naleteo na ovu temu, pa sam pomislio da ne bi bilo lose da vam dam nekoliko zvanicnih informacija u vezi sa studijom Digimedia. :)

Elem, studio je u vlasnistvu Predraga Popovica i deo je firme koja se zove Digimedia d.o.o., a koja pored audio studija ima i video produkciju (HD kamere, Apple Final Cut montazu, itd.), a takodje je i najaktivniji srpski web sajt posvecen popularnoj kulturi POPBOKS.com.

Predrag Popovic (Buca) je nas covek koji zivi i radi u Londonu. Tokom osamdesetih i pocetkom devedesetih se bavio rok novinarstvom (verovatno ce ga se setiti oni malo stariji koji su redovno citali Dzuboks), a kasnije se potpuno prebacio u IT vode i napravio jako uspesnu softversku kucu Finsoft koja je od 2004. godine podrzavala Popboks. Nakon prodaje Finsofta, Buca je odlucio da izvesnu kolicinu novca odvoji za formiranje nove firme koja bi se bavila stvarima koje nemaju bas puno veza sa IT sektorom, a koja bi u isto vreme mogla da pomogne lokalnoj pop/rock sceni koju vec 3.5 godine podrzava Popboks. Tako je doslo do formiranja firme Digimedia, koja se nalazi na drugom spratu dvorisne zgrade u Svetozara Markovica 42 (audio studio i video montaza) i Kneza Milosa 67 (redakcija Popboksa). Firma je osnovana krajem oktobra 2007, studio je poceo sa radom sredinom februara 2008.

Kao sto ste mogli da primetite, imamo ICON D-Control 32, spojen na Pro Tools HD3 Accel sistem. Kontrolna soba je velicine 25kvm, studio ("gluva soba") ima 50kvm, visina plafona je 3m. Ceo prostor je akusticki obradjen. Osnovni monitoring se radi na Dynaudio Air 20 5.1 sistemu, alternativni monitori su Adam A7. Uskoro ce biti postavljen i web sajt na adresi www.digimedia.rs gde cete moci da vidite i ostale detalje o studiju (spisak opreme i slicno).

Do sada su u studiju snimali Vlada Divljan sa svojom ekipom, grupe Veliki Prezir (sa Ken Stringfellowom iz grupe The Posies, svirao sa R.E.M.-om i masom drugih jako poznatih svetskih bendova), Neocekivana Sila, Nezni Dalibor, Repetitor, ZeneKese, Slaptrap...

Ukoliko je neko od vas zainteresovan da poseti studio neka mi se slobodno javi, organizovacemo neku turu. :wink:

Ako slucajno imate nekih pitanja - izvolite. :)

pozdrav,
Ivan Marinkovic

direktor
Digimedia d.o.o. Beograd

evo ja imam pitanje! zapravo, iz nekih razloga me to toliko interesuje da sam se zbog toga i prijavila na ovaj forum koji iz prikrajka posmatram vec nekoliko meseci.

naime, mene interesuje ko radi u tom studiju sa svim tim divnim bendovima i ljudima, na toj tako lepoj i novoj opremi i u tom tako lepom i novom prostoru? da li su u pitanju neki novi ljudi? cula sam nesto o tome iz trece ruke, ali mislim da je najbolje da to pitam Vas...

All times are GMT +1. The time now is 03:07 AM.