![]() |
Boban Petrovic?
Verujem da ima ljudi koji znaju ko je u pitanju. Sinoc sam chuo njegov hit "Prepad" i raspametio se:grin: :grin: :grin: Tekst kao da je pisao Arsen Dedic pod uticajem meskalina:rotfl: :rotfl: :rotfl: Ima li neko ceo album "ZUR" da sheruje. Jednostavno moram chuti CEO ALBUM:shock:
|
Re: Boban Petrovic?
Quote:
Boban - prvi disco car kod nas!! legendarna pesma "Djus Djus Djus Djus Djuskaj !!!" Pa Meteorologija!! he,he, ima tu jos...imam negde presnimljeno sa vinila na CD, samo da iskopoam, ali mislim da nisam presnimio sve. Ako volis taj sound, nadji negde grupu KIM ! Imali su par ludilo stvari.!! |
Quote:
|
|
Quote:
ha,ha,ha,....ja zaboravio !! Al sad kad sam pregledao stari thread, rekao MAX da ima, p ace da postavi negdee...sta bi od toga!??? |
|
Neizmerno sam ZAHVALAN:) :) :) 8-)
|
ej kad smo kod kod retro ex-yu tripova , ko su bre hladna braca i album vodi me na ibicu ili nesto slicno ??? hahahaha
|
Skinuo Bobana. Koji kralj. Veliki sam fan njegovog dela. Sjajno
|
pa hmmm slowstar i boban su zajedno radili muziku svirali i aranzirali na ovoj ploci , svejedno ja sam i dalje ubedjen da je muzika tj album radjena u nyc :]]]] sto moze samo da im imponuje :]]]]]
|
Quote:
|
"Kuhinja i kupatilo" mi je glavni favorit.:)
|
extra! 8-):jupi::dance:
|
Quote:
Nova generacija svakog dana otkriva nesto novo / staro ..... Izgleda da sam bas omatoreo ...... Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na vinilu
|
Quote:
A Boban je inace promovisao u svom klubu Olivera Mandica , cije je muzika dosta pod uticajem Bobana ..... I sada , kad se neko javi odusevljen ( a Alavuk je vec pre 5 - 6 meseci na forumu poslao ovaj album .... samo si to propustio ) ja shvatim da mladja ekipa uopste ne zna za te Bobane i sl .... .... Vrac .... idemo u pemziju ????? :wink: :D Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
|
Vazi (hteo sam OK, ali ne da manje od tri karaktera u poruci).
|
Quote:
Pozdrav |
Quote:
Nije neki pjevac al ja sam ponosan na sve ovo.:) Znaci moze i kod nas seksi da bude a ne samo na praziluk da smrdi...8-) |
Evo i price na forumu od ranije ..... korisna je ova opcija search :)
http://www.rumski.com/forum/showthre...ighlight=boban Pozdrav |
Quote:
|
.... Vrac .... idemo u pemziju ????? :wink: :D
Pozdrav [/quote] Pa ja sam vec u penziji !! ha,ha,:rotfl: |
Sto se cudite, ima nas mladjih od ove ploce?! Zato ste vi tu da nas uputite :wink:
|
Pa ovo je izvrsno...
...na vratima wc-a u okviru hotela, ja sam curu stisko, yeah in the disco... No, ima odavde podosta da se nauci, pocev od pisanja tekstova, preko produkcije i dizajna zvuka, do mini kursa engleskog... :D |
Al ovde ima materijala za remixereeee...
Pozdrav PS: Ako neko moze da mi nadje albume KOZMETIKE i BEOGRADA bio bih mu veoma zahvalan :wink: |
|
vec sam trazio na balkanuk, ima svacega raritetnog ali...:(
The search goes on... Hvala u svakom slucaju |
All times are GMT +1. The time now is 11:29 AM. |