![]() |
Waldorf Blofeld
Za tu lovu:grin: :grin: :grin:
Plus je od metala... http://www.waldorfmusic.de/assets/me...eld/Pickup.mp3 http://www.waldorfmusic.de/assets/me...d/Blomares.mp3 |
Re: Waldorf Blofeld
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Doticni sint je 395 evrica, a kazu moze i jeftinije, ja sam poslao upit coveku od poverenja, i narucujem ga sigurno, jos se mislim da uzmem 2 komada, obzirom na multitimbralnost i polifoniju, sve zajedno ne bi trebalo da bude vise od 700-750 evrica...(nazalost, kazu tek sredinom januara)
|
Quote:
u pro audio u ZG je najavljena cijena oko 3300 kuna (DŽABBBE), a ja mu jos skinem PDV.. tesko za odoljeti.. :rolleyes: al ne pada mi napamet uzimat opet novi sint.. ja razmisljam da si ostavim samo microwave1 od Waldorfa, ovaj sa analognim filterima, koji im svima hebe kevu. htio bi malo smanjiti broj sinteva. dat vise love u produkcviju i outboard. mozda XT ode na bubanj.. |
ozbiljno sam zainteresovan da sebi uzmem jedan. Odlican zvuk, i karakter koji mi treba. Pitanje: da li waldorf pravi metalni 19" modul u koga se Blofeld ubacuje (nesto poput virus, ili clavia rack sprava) jer Blofeld ocito nije 19"?
|
Nema sanse za tako nesto, sprava inicijalno nije namenjena grupi korisnika koji bi ga "rekovali" - ocigledno je specificno namenjena za "desktop" korisnike. I ja bih voleo Rack, pogotovo da moze 2 Blofelda da stane u 19 inch, bilo bi odlicno, ali najverovatnije - nista od toga, uostalom videcemo na Frankfurtu sta ce od svega toga da ispadne. Cujem od obavestenih ljudi da se u radnjama ocekuje (Nemacka) od 15og do 25og januara, ali sto je mnogo vise interesantno, NIKO ne zna sta ce biti od njihovog "flagship" sinta STROMBERGa, koji bih jako rado pazario...
|
Quote:
istina ti filteri na Q+ (i vjerovatno isti na Strombergu) su mala djeca naspram onih na ppg-ovima... ali zato sprave kao takve imaju puno drugih prednosti - ako gledam sve u paketu, svidja mi se.. gadno.. |
Btw. cijena u Artistu će biti cca 380EUR!
Tako da ne morate zvati iz Švabije! :wink: |
Quote:
Ako mi zafali polifonije kupicu jos jedan:rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Strpite se do kraja januara i... uživajte! :wink:
|
|
|
Nadam se da je Blofeld manje bugovit od Waldorfovog site-a.... gori nisam video u zivotu:banghead:
|
recenzija iz Future Music-a.
hvala Tiki :) http://rapidshare.com/files/89356391...e_Music_UK.pdf http://img229.imageshack.us/img229/1...blofeldfo0.jpg |
hmmmm ... uh ... vec me svrbe 2 plate za da zam ovo hihihihi , moracu ... dosta sa retro 3povima ajmo nesto sveze ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Jaooo kupujem. Za tu lovu ce biti best buy decenije sint:grin: :grin: :grin:
|
da li je neko kupio/probao?
|
Probao sam Blofelda u Klangfarbe-u. Imao sam novi cjelodnevni session:). Strasno mi se dopao malisa.
Od svih sinteva (svi DS-i, Nordovi, Japanci...), najvise mi se dopao on, A6 i Motif XS. XS mi je ipak no.1. Decki dragi... Q ima pomalo rustikalan, lo-fi zvuk. Blofeld je puno "cisci" i prisutniji u tom pogledu. Mirne duse mogu reci da zvuci bolje od Q-a. Slicniji je XT-u, ali nije bas ni taj zvuk. Ostao sam impresioniran nekim zvukovima. Ko radi ambientalnu glazbu, ovo je masthev. A i kao korisni dodatak za nikakve pare, ne znam tko ne bi bio zadovoljan ovim sintom. Kakva vremena, dobis takav zvuk za manje od 400 eura. |
kapetan leshi ce postati ponosni vlasnik ovoga a ja cu biti u nekom mracnom cosku da mu otmem na probu :P
salim se , veoma rado bi ovo isprobao pod prstima , slusam demoe i sve vise i vise mi se svidja |
U Madjarskoj vec u prodaji , zale se ljudi na neke bagove i na slab izlazni signal , ceka se novi firmware :wink:
|
Quote:
|
Frimware izbacen, i svi pomenuti bagovi sredjeni :)
|
Ja chu jos malo sachekat:wink:
|
MA TRK U PRODAVNICU ! EVO SAD SAM BIO U ARTISTU , AUUUUUUUUUUUU OHOHOHOHOHOHOHOHOHO :]]]]
izvinjavam se na caps locku al ono je ludo i ne znam sta vec btw smesna cifra za nesto sto lepo radi , ovo mi je sledeca kupovina definitivno |
Stigo u Artist!!???
|
da ...
|
Quote:
|
30 hiljada i nesto ...
|
Pa to ce biti onda vise od 380 eura !!! hm...trgovci i porezi :rolleyes:...Nema ga u Artistu u Novom Sadu.
|
lesho reci nesto ... prvi interni utisci su mu da zvuci kao softver (u sta ne verujem)... da je softver u pitanju mislim da bi tezinski bio koji kilo laksi ...
|
jeste, softver... ali cu ga ipak zadrzati, simpatican malisa :p :D
alavuk, ne mogu da verujem koja si ti paljevina :D sad kad sam preslusao na normalim monitorima (kejkz, nhf) definitivno nije softver. ne kazem da ima neki vrhunski zvuk, ali verujem da za ovaj novac nema bolje. za sada ne mogu nista opsirnije da kazem, danas smo kod kejkza ubacili novi firmware, ostaje da ubacim novi soundset, vidim da veceras nece biti spavanja :da: pozurite, ostao je jos samo jedan. hvala tikiju i igoru, pozdrav za momke iz artista :wink: |
All times are GMT +1. The time now is 01:31 AM. |