![]() |
kablovi
pozdrav da li neko zna gde se mogu nabaviti mogami kablovi u novom sadu(ili preporuka za neke druge kvalitetne kablove u tom rangu).hvala na odgovoru
|
Re: kablovi
Quote:
U Novom Sadu tesko, obzirom da AVC Group ima sediste u BGu! Oni zastupaju Mogami i jos neke brhunske proizvodjace kablova i konektora. Evo ti kontakt, zovi ih, pa nek ti posalju Post Expressom to sto budes kupio, dodje mu isto ko da si pazario u NSu!? AVC Group d.o.o., Takovska 45a tel. (011) 3292-043, 2080-106 Pozdrav! |
Quote:
|
svaka cast na brzini isporuke za avc group.juce naruceno i danas je vec tu
|
Quote:
|
mala ispravka i izvinjenje:za nabavku kablova firma je audio light concept(alc) umesto avc group.pozdrav
|
Imaju li viseparicne? (snake 16 ili 24) i koja im je adresa u BG?
Jurim taj MOGAMI vec dugo, a trgovci me ucenjuju da uzmem minimum 100 metara, a MOGAMI je trenutno sigurno NAJBOLJI kabl na trzistu, ako izuzmemo neke "ezoterije" po suludim cenama, kao sto su Kardas ili Zaolla... |
|
Quote:
ALC je maloprodaja firme koja se zove AVC. Kontakt sam vam dao, pa ih okrenite. Ne vidim cemu dalje komplikovanje!? Da ponovim, jedini ZASTUPNIK Mogamija, a i svega drugog ovde, je AVC! E sad, istina, mozda je malo komlikovano pazariti na malo od njih!? |
Quote:
Koliko metara, koliko parica Vam treba!? Zvacu ja AVC, tj. pitacu ih za cenu i uslove kad ih vidim, mi smo kupili stotine i stotine metara Mogamija od njih... PS... Ne propagiram AVC kao firmu blisku nama ili slicno... Vec kao PRVU RUKU u ovoj zemlji za pro audio! Bar za vecinu proizvoda/proizvodjaca. |
Hvala Perune, i usput, SVE NAJBOLJE!!!
|
Ne verujem da imaju bolju cenu od Digital Cave-a... To sto su zastupnici ne mora da znaci da su najjeftiniji... D.Cave ima cene kao kod Thomanna, barem za Genelec, recimo... Najposteniji trgovac u zemlji. Nije mi namera da ga reklamiram, ali ja samo kod njega uzimam kad mi tako nesto zatreba... I uvek je ljubazan i ima vremena itd.
|
Ma, meni je nesto sumnjiva cena 1e/metar.... to mi nekako mirise na kosooke
|
Quote:
A umeju i dobro da sklope Kinezi, samo kad hoce:rotfl: |
Quote:
http://pizdaus.com/pics/NXvpJs8DzNMQ.jpg |
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: