![]() |
Dobro vece svima
Prvo da se predstavim...Ja sam Stefan iz Kragujevca..Kao i svima vama ovde najveca ljubav mi je muzika..Evo par mojih radova, cisto da imate predstavu kakvom vrstom muzike se bavim...Drago mi je sto sam od danas clan RUMSKI tima..Pozdrav za sve
www.myspace.com/stefanradjenkg |
Re: Dobro vece svima
Zdravo druze:D...E, od kad sam te nagovarao na ovo..Tek ces sad videti koliko si propustao :P..Welcome:D
|
Pozdrav, dobrodosao i svidja mi se tvoja muzika...
|
odlicno...za ovih godinu i kusur koliko sam na forumu, prvi put nesto ovako. mislim ...nije niki trip, izivljavanje, ili ono "ja radim za moju dusu i te fore"..nego normalna pop muzika koja zvuci kao da ne dolazi iz nasih krajeva.
Ima tu jos da se poradi (pevanje, jezik, zvukovi , produkcija itd) ali pesme su sve propisno napisane, strukturirane itd...sa ovakvim snimcima se dobijaju dilovi. (jer se vidi potencijal, mislim) i produkcija nije toliko vazna u ovoj fazi! super, samo napred... Pozdrav PS imas PM od mene... |
Posle kazete kako nema dobre muzike i kako nema autora,ovakve muzike
ima i bice, samo sto je to duga prica. Stefane, odlicne stvari,vidi se da uzivas u tome sto radis i to se cuje. |
Hvala puno svima,jako mi je drago sto vam se dopada to sto radim
Veliki pozz iz Kragujevca! |
sve razmishljam, jbt, pa odakle mi je poznato to stefanradjen.. uhhh.. i otvorim space i provalim da imamo zajednichku prijateljicu.. :) pozdrav!
p.s. ne mogu da chujem muziku, nemam zvuchnu na ovom kompu a i spejs igrach mi ne radi.. :? |
Pridružujem se pohvalama ! Super je mjuza! Samo naprijed!
|
dobro pjevas i pjesme imaju svoj smek :) samo napred!
|
fino , fino
isto shto DaBear reche... |
Komentarisao sam ti vec na Myspace-u. Samo napred. :jupi:
@Inovative: Stize ti odgovor na space-u. Pozdrav |
Hvala puno!
|
Ovo bi s vremenom moglo postati stvarno dobro, cuje se da imas potencijal a i stav ti je dobar:jupi:
|
:jupi::jupi::jupi: Bravo.
Vokal odlican potencijal, ideje i aranzmani takodje potencijal. Konachno da nesto drugacije zazvuci na ovim prostorima. 8-) |
Izvrsno je ovo.
|
Ne znam sta da kazem osim hvala opet!!!Stalno radim i trudim se da se usavrsim ,nadam se da ce nesto biti od mene,u stvari mora da bude.Previse sam ambiciozan da bih odustao od ljubavi mog zivota-muzike,tj ne mogu da odustanem od muzike...
veliki pozdrav za sve i hvala vam za kritike |
i sta da kaze covek posle svega ovoga :) sve same pohvale covece. ja mogu da kazem samo da radim muziku za sebe, radio bih upravo ovako nesto... sada samo slusam tudje bubice u glavi,a tebi preporucujem da nikako ne radis za druge,ovo previse dobro zvuci da bi sve to batalio zbog druge mjuze...
nego,kad ces da postavis jos nesto ? imao sam jos neku stvar,koju nemas na space-u,valjda radis nove stvari,daj da se to cuje malo :) |
Uzmi ove stvari,bezi iz Srbije koliko te noge nose i postani neko i nesto,jer ovakva muzika u danasnje vreme ima jako puno potencijala(negde ali ne kod nas),vidi se da nije radjeno na silu nego iz srca.
|
Quote:
|
Lepo. Odlicno. Slazem se Moritzom.
subjektivan predlog: Budi slobodniji na efektima sa vokalom. (telefon,cev,nesto novo,etc) Iako je jako dobar,jos bih poradio na engleskom (americkom) akcentu. Iznenadio bi se koliko ljudi bi volelo da ovakav mjuz cuje na srpskom... |
Quote:
|
Da, stvarno neobična glazba za ovaj dio svijeta,kao da je rađena u crnom dijelu Amerike... ?teta ?to autor nije vi?e aktivan... (tko zna, mo?da je oti?ao preko bare8-)).
Inovative Kg bi nam mogao mo?da vi?e reći... |
dechko studira u bg-u. ne radi jer nema sa kim da radi. ako nekoga interesuje on i ulaganje u njega neka ga kontaktira na spejsu.
poz |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:18 AM. |