![]() |
Va? matični instrument
Popi?imo svoj matični (i sekundarni) instrument.
Anita - klavir |
Re: Vaš matični instrument
glas :):rolleyes:
gitara (samo kad bih znala da je sviram onako kako treba... ) |
klavir :)
|
Re: Va? matični instrument
Klavir:)
|
Klavir:)
|
Hm.....:rolleyes:
Davno bese Gitara, bas gitara ...i dan danas gitara mi je cesto glavna kad stvaram nesto... Ali danas najvise sviram saz, tamburu, kaval...frulu,udaraljke (ove instrumente i pravim) Al ajde da kazem sad su mi glavni kaval i saz (razne zice)... ovo sto napisah je vise za onu temu "ko je ko na rumskom?" al bice i tamo....:komp:......:kupanje:.... |
Bubanj pre ! Sad - mish!!
|
Klavir pa gramofoni:)
|
Glas...i mish...
|
E da mish sam zaboravio:gaah::razmislja:..........izlapeo sam sta ces....i glas:mic:
|
Da da:) ... to sam zaboravio, taj mish i tastatura su opaki instrumenti:mase:
|
gitara
|
Re: Va? mati?ni instrument
kombinacija misa, tastature i midi kontrolera
|
Klavir, nekad davno klarinet, polako nabadam gitaru.
|
maticni roland a-33 / mc-505/ tr 707 - jx8p / r8 sekundarni ins. vstI i dzeri bez toma
|
Gitara.
|
Maticni i sekundarni... zbog njih i zivim...
p.s. Nastavak slike ako budete dobri... |
klavir.. gitara ponekad...
@srce: pa nije ti zena instrument... neshto drugo je.. klavirom zadovoljavash uho, a chime zadovoljavash zene? pozdrav |
http://www.babic.com/TEMP/ambrosio.jpg
najvise sam vremena proveo svirajuci ove instrumente :D. ok, kao malen drndao sam sate klavira dobrih 8 - 9 godina. i da budem iskren, da imam prostor, tj. kucu, i jedno 20K eura, najveci san mi je, iznad svih sintija ovog svijeta, da nabavim Steinway B klavir, i par dobrih schoepsova i gml-a da ga mogu i posteno snimati. otkad sam na akademiji imao priliku komponirati koristeci jedan takav, nista drugo vise nije ni blizu. tolika ekspresivnost. u usporedbi s time, samo mogu rec vsti, sample libraries, i ovi tzv. kontroleri sa "klavirskom" tippkom, su najobicnije smeće. ali sta ces.. mozda jednog dana, ako se ne ozenim .. ;) |
Quote:
p.s. opet nema namig smajlija...:rolleyes: srce: dobra slika... we want more! :jupi: thread: nekada davno harmonika danas klavir (rak rana) jedino sto necu nikad prezaliti jesu sati i sati uzavrelih rano pubertetskih hormona potrosenih na vjezbanje skala, razlaganja i etida na bariton-basovima... danas mi je lijeva mi je u odnosu na desnu 40% zaostala... Oh majko i oce zasto mi ne dadoste prvo gitaru, palice ili klavir u ruke! Oh!:cry::cry::(:(:cry2::cry2: |
Re: Va? mati?ni instrument
16 step drum programing panel (808/909)
:jupi: :jupi: :jupi: |
Quote:
|
Glas.. Nabadam klavijature, samouk... Planiram da nabacim gitaru i usnu harmoniku. Inace, zelja mi je da naucim sto vise instrumenata da sviram.
|
Ha ha ja imam gomilu instrumentcica:guitar:
pre tri godine sam doneo iz Beca tri drombulje i skoro ih nadjem i izvalim kako se u nji' bije... odusevljen sam..... |
klavir,mish,reason,:grin:
|
Gitara...samo ne ovaj Jackson:guitar:
Nekad davno, kao klinac svirao sam 6 godina francuski rog u limenoj glazbi a povremeno i bubanj. Hvatam harme na klavijaturi:ups:. Neostvarena zelja: saksofon! |
gusle i klavir(kao izborni,tj.sekundarni)
|
2 instrumenta - jedan je vokal,a drugi je klavir :)
nazalost sam drugi jako zapostavila,nedavno sam pocela da sviram nakon dugogodisnje pauze,i sada shvatam sta sam propustala :-( muzicar bez instrumenta,ko vojnik bez puske... svirajte ljudi...... |
Gitara mi mnogo znaci jer se ne razvlaci, a keybord nabadam:jupi:
|
Gramofon (skrecujem i to...) i naravno komp i te trice :rolleyes:
|
kako skrecujes bices mozda brzi od dj d-a tj poznatijeg kao dj munja , samo mu dajte vinjaka i guarane i zapalice ploce i igle :]
|
Gitara i klavir, a mogu pristojno svirati i bubnjeve i bas..
a želja mi je da nabavim/napravim theremin. mada i tenor sax mi je sada privlačan kad čujem kako ga Stan Getz cepa, iako sam ga ranije mrzeo jer mi je bio nekako kliše instrument za impresioniranje devojaka :) ..možda naleti neki povoljan na oglasima kad-tad.. ;) volim i trubu, ali to nema šanse svirati iz hobija, sa vremena na vreme.. jedino što mi ne polazi za rukom je pevanje :banghead: :mad: ..a nisam se nikada ni valjano potrudio :rolleyes: |
Violoncelo vec 15 godina, gitara 7, bas gitara 3 :D ... eto tako.
|
gitara
|
Quote:
|
Klavijature...tastatura i mish...
|
Quote: