![]() |
JD-990 + vintage-04
Pozdrav!
Upravo sam kupio jd-990 i imam nekoliko pitanja za ekipu. Zanima me koliko se isplati uloziti u vintage karticu te kako se patchevi ucitavaju nakon instalacije iste? Dal koriste svoj bank ili moram brisati tvorničke? One more... kako se učitaju tvorničke postavke? Kolika je realna vrijednost rack-a? Dali netko ima karticu za prodati? Gdje mogu nabaviti (kupiti nove patcheve)?, Software za PC? Dal se kartica može ugraditi i u jd-800? Iskreno... zanima me apsolutno sve vezano uz taj rack? :D Moram priznati da me ekipa s foruma navukla na kupnju JD-a skup s prijateljom '''dlukace''. Kopao sam puno po netu i svi govore samo naj... Ono što ja tražim su ambient padovi i razni leadovi. Nazalost rack mi dolazi tek sredinom prosinca skup s prijateljom iz njemačke koji ga je uzeo za mene, stoga bih se želio što više informirati pa kad dođe da znam što mi je činiti. :) Hvala! |
Re: JD-990 + vintage-04
Quote:
Quote:
|
To se zove brzo. Hvala!!!
|
bravo prijatelju moj bravo! e sad jel ima kod tebe mjesta u onoj sobici-mogu spavat i s tvojom bakom u krevetu samo da budem ?to bli?e toj mrcini! e a mo?emo se mjenjat ja tebi super digitalac fujiha 2100 sa stereo mini jack-om ,a ti meni svoje čudovi?te? pa dobro dodat ću ti i yamahu rm1x i namjestit i koju prijateljicu-ma dogovorit ćemo se ...jo? če? ti i prodat oasysa ak treba i uzet one sve analognjake ?to sam ti nabrojao pogotovo nekakav oberheim ?to odlično pa?e uz tvoju ličnost!:) :grin: :shock: :rotfl: :rolleyes: :rotfl: :grin: :jupi: :banghead:
|
Quote:
Ne znam nebi se mjenjao (Norda nisi ponudio):D, ali mogu ti ga posuditi da guštaš dok ću ja bit u ZG prek tjedna. E kaj misliš o OBERHEIMU MATRIX-1000? Čujemo se! |
Hehehe... evo pa slinite:
http://farm1.static.flickr.com/109/2...710286ac_o.jpg Premjestio sam ga ovdje. Ali još ima posla oko uređenja.... http://img219.imageshack.us/img219/5186/p1010026mi5.jpg |
matrix 1000? pa odi na google i stavi matrix 1000 review i izbacit će ti par zanimljivih stranica.imam doma nekakav review i par demoa ali nikad nisam to čuo u?ivo,al ne mo?e biti lo?e stari moj...norda mo?e? dobit pa sam ti reko da proba? kaossa jednom ako hoče? a ti si takva ?bula! dogovorimo se stari.imam i onaj sh32 od rolanda ali ga nisam uključio već 2 god.
|
Quote:
Aj da je Rogina to reko sa njegova cca 50 synth-a , al' ti... sve to zajedno ne kosta 2000e... |
Slike se odnose samo na JD. Tako piše i u postu.
EDIT: Molim te pročitaj malo što piše u mojem postu prije nego ideš napamet pljuvati po nekom... |
Quote:
...a drugo... nemoj da me vredja$ jer ja tebe nisam. |
@Zel..... promeni naslov threada, uvek se ponadam da je oglas:(
|
Quote:
|
Za kolegu Dona i ostale koji su upuceni... Do kad traje ono natjecanje jd-ova? Ja to onak s entuzijazmom iako pucam od obveza... Jedva cekam da kutijica dojde...
I Don... Uistinu mi se svida tvoj rack |
Quote:
|
Quote:
Mail stigao, sutra ga proucavam, HVALA!:) |
All times are GMT +1. The time now is 02:13 PM. |