|  | 
| 
 WAVES API bundle jo? nema komentara? meni su odlični...zajedno sa vintage bundle ovo je set vrhunskih eq-a i compressor-a | 
| 
 Re: WAVES API bundle Imam utisak da u duetu sa API sabirnicom  moze da zvuci kao  pravi API desk...;) :D  Skoro pa se mozete resavati vasih UAD-a :D :) | 
| 
 Re: WAVES API bundle Quote: 
 | 
| 
 Re: WAVES API bundle Pa to ;)  http://www.apiaudio.com/dsm.html | 
| 
 $15,900? i to za onu sa 24 kanala... http://www.proaudioreview.com/pages/s.0028/t.6921.html | 
| 
 Re: WAVES API bundle Kako ovaj bundle natjerati da radi u Wavelabu??? | 
| 
 Re: WAVES API bundle Ja se igrah jedno pola sata..... kompresor mi je stvarno vrh, a Eq jako dobri, ali mi V serija za sad, vise radi | 
| 
 Re: WAVES API bundle kolko troshU CePeUa? | 
| 
 | 
| 
 Re: WAVES API bundle Kompresor je stvarno VRH...Al neko me je skoro napravio ludim kako ne srche previse procesora V serija...Gde ne srche, i API i V srchu ko ludi....Moracu da kupim dual core ovih dana | 
| 
 | 
| 
 Re: WAVES API bundle Kompresor je mnogo dobar, pa i eq samo me smara kontrola knobova i manevrisanje misem ne bili pomerio frekvenciju ili gain, ali zaista dobro rade! Jedan od retkih kompresora koji ima tako izrazen personality... Pa, zaista se priblizava jedan znak pitanja UAD-u s moje tacke gledista... | 
| 
 A Uad vs waves...... najbolji zajedno:da: | 
| 
 | 
| 
 Re: WAVES API bundle meni prija bogami.. kompresor dosta, a eq-ovi iako malko tezi za operisanje odlicno zvuce.. narocito hi-boost ;) | 
| 
 Za sirotinju raju? | 
| 
 Vrlo rado;) | 
| 
 Re: WAVES API bundle i meni je api kolekcije stvarno dobro sjela. svaka cast wave-su. dokazali su sa ovim novim kolekcijama (pogotovo V i Api) da ti netreba DSP system da bi imo dobar zvuk. ali ipak ja volim svoju UAD kartu. uad vise koristim za pojacanje i pritisak. dok APi i V kolekciju vise koristim da bi mi zvuk imo onaj analogni "touch". bil ko od uader-a neki plug in od UAD-a preporucio? konto sam na plate 140 ali mi bas danas prijatelj rece da se plate vise ka reverb koristi. sta ima tu jos sto mi daje malo starinski zvuk... pozdrav | 
| 
 | 
| 
 Re: WAVES API bundle Vintage serija je vrh.... Api serija je odlicna.... Ssl serija je meni doosta korisna.... Tako da wavesi svakako dizu nivo native spravica na za#*ban nivo!;) | 
| 
 | 
| 
 Re: WAVES API bundle pozdrav uad neve channel strip ima ubedljivo najbolji eq koji sam probao bez daljnjeg.niske frekvencije koje se mogu namestiti na njemu su zakon.isto tako i visoki.bolji mi je od 1073 i 1081 triput(a bolji je od wavesa stoput-bilo kojeg).ovaj eq ima najprirodniji,najhardwerskiji zvuk sa najboljom "dubinom" do sada,bar ja to tako cujem. | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 Strasno, svaka im cast, mislim da su konacno pobijedili i UAD-a. :da: No hard feelings! :) | 
| 
 Re: WAVES API bundle Stvarno, svaka im cast za Waves API kompresor! Zvuci mi bolje i masnije od UAD-ove 1176-ice. Konacno jedan vrhunski plugin! :) | 
| 
 Re: WAVES API bundle V-Series zvuci Neve-rovatno :mrgreen: | 
| 
 Re: WAVES API bundle I ja isto Neve- rujem svojim usima... :D Odlican je V- compresor. Za vokale je i "tata" i "mama". | 
| 
 Re: WAVES API bundle Vidim svi hvale compresor. Zanima me kakvi su Wavesovi eq (Neve, Api) u odnosu na UAD 1? | 
| 
 | 
| 
 Re: WAVES API bundle Ja se drzim ssl eq-a :) | 
| 
 | 
| 
 Re: WAVES API bundle novi native pluginovi,izuzetni .. u odnosu na UAD .. nije bolje .. vec drugacije! | 
| All times are GMT +1. The time now is 03:51 PM. |