![]() |
WAVES API bundle
jo? nema komentara?
meni su odlični...zajedno sa vintage bundle ovo je set vrhunskih eq-a i compressor-a |
Re: WAVES API bundle
Imam utisak da u duetu sa API sabirnicom moze da zvuci kao pravi API desk...;) :D
Skoro pa se mozete resavati vasih UAD-a :D :) |
Quote:
|
Pa to ;)
http://www.apiaudio.com/dsm.html |
Quote:
$15,900? i to za onu sa 24 kanala... http://www.proaudioreview.com/pages/s.0028/t.6921.html |
Kako ovaj bundle natjerati da radi u Wavelabu???
|
Ja se igrah jedno pola sata..... kompresor mi je stvarno vrh, a Eq jako dobri, ali mi V serija za sad, vise radi
|
kolko troshU CePeUa?
|
Quote:
|
Kompresor je stvarno VRH...Al neko me je skoro napravio ludim kako ne srche previse procesora V serija...Gde ne srche, i API i V srchu ko ludi....Moracu da kupim dual core ovih dana
|
Quote:
|
Kompresor je mnogo dobar, pa i eq samo me smara kontrola knobova i manevrisanje misem ne bili pomerio frekvenciju ili gain, ali zaista dobro rade! Jedan od retkih kompresora koji ima tako izrazen personality...
Pa, zaista se priblizava jedan znak pitanja UAD-u s moje tacke gledista... |
Quote:
A Uad vs waves...... najbolji zajedno:da: |
Quote:
|
meni prija bogami.. kompresor dosta, a eq-ovi iako malko tezi za operisanje odlicno zvuce.. narocito hi-boost ;)
|
Quote:
Za sirotinju raju? |
Quote:
Vrlo rado;) |
i meni je api kolekcije stvarno dobro sjela. svaka cast wave-su. dokazali su sa ovim novim kolekcijama (pogotovo V i Api) da ti netreba DSP system da bi imo dobar zvuk.
ali ipak ja volim svoju UAD kartu. uad vise koristim za pojacanje i pritisak. dok APi i V kolekciju vise koristim da bi mi zvuk imo onaj analogni "touch". bil ko od uader-a neki plug in od UAD-a preporucio? konto sam na plate 140 ali mi bas danas prijatelj rece da se plate vise ka reverb koristi. sta ima tu jos sto mi daje malo starinski zvuk... pozdrav |
Quote:
|
Vintage serija je vrh....
Api serija je odlicna.... Ssl serija je meni doosta korisna.... Tako da wavesi svakako dizu nivo native spravica na za#*ban nivo!;) |
Quote:
|
pozdrav uad neve channel strip ima ubedljivo najbolji eq koji sam probao bez daljnjeg.niske frekvencije koje se mogu namestiti na njemu su zakon.isto tako i visoki.bolji mi je od 1073 i 1081 triput(a bolji je od wavesa stoput-bilo kojeg).ovaj eq ima najprirodniji,najhardwerskiji zvuk sa najboljom "dubinom" do sada,bar ja to tako cujem.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Strasno, svaka im cast, mislim da su konacno pobijedili i UAD-a. :da: No hard feelings! :) |
Stvarno, svaka im cast za Waves API kompresor! Zvuci mi bolje i masnije od UAD-ove 1176-ice. Konacno jedan vrhunski plugin! :)
|
V-Series zvuci Neve-rovatno :mrgreen:
|
I ja isto Neve- rujem svojim usima... :D
Odlican je V- compresor. Za vokale je i "tata" i "mama". |
Vidim svi hvale compresor. Zanima me kakvi su Wavesovi eq (Neve, Api) u odnosu na UAD 1?
|
Quote:
|
Ja se drzim ssl eq-a :)
|
Quote:
|
novi native pluginovi,izuzetni .. u odnosu na UAD .. nije bolje .. vec drugacije!
|
All times are GMT +1. The time now is 08:32 PM. |