![]() |
Jelena bee
Legend is living... :mrgreen:
Braca - composer sRce - arr idekius - vocal Mix & Production - Abbey Roud Studio, London Jelena bee.mp3 |
Re: Jelena bee
aaaaaaaaaaaa
pa to je HIT odma na BROJ JEDAN ajde jade poznata mi melodija :D :D :D :D :D :D IDEKA UMJESTO EMINEMA dobar je ovaj breakdance!!!!! evo tjera me na headspin!!!:dj: :mic: |
Znaos sam da Idekius ima skrivene ambicije....:D
|
Quote:
|
Dobar triler.... u sRCe pogadja!!! tera na divljanje...i odmah na hastal!!!
:):D;) |
obrada johhny B starog hita viva hiphopa doduse ovde bi ovo glat proslo :]
:]]]] |
Kakva crna obrada... pa oni su nas obradili...
|
ok :]
|
Drugari malo smo se $alili... Pesmu smo culi kod Bracka u studiju i pali u nesvest idekius i ja...
Pesma je radjena odavno i nemamo pojma ko je radio istu... :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Braca bi trebalo da vodi racuna sta mi pusta... :) Od kad sam cuo uvu "Jelena Bi", uhhh... ako je nisam jedno 5.000 X preslusao :D
Upravo povezujem opremu kod kuce i proveravam da li sve radi... NS10M: "JeeeelenaaAAaa soske...", Tannoy: "JeeeelenaaAAaa soske...", Hi-Fi: "JeeeelenaaAAaa soske...", pomaleckite zvucnici vo monitor: "JeeeelenaaAAaa soske..." :rotfl::rotfl::rotfl: Zarazno , nema sta... Verovatno zato sto sam kao klinac bas voleo originalnu verziju "Hutersa"...:) |
Epa srecno ti povezivanje opreme, jos da povezemo MCI, kad se Roginator smiluje da dodje
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:25 PM. |