![]() |
Pro Tools M Powered 7.3.1. i Waves SSL?
Hi!
Svi pluginovi mi se normalno otvaraju osim Waves SSL-a. Tu mi se javi nesto "... C++ Runtime library......buffer underrun...." i Pro Tools padne. U DAE Plug Ins folderu mi stoji "WavesShell-DAE 5.7. dpm" i "WavesShell-DAE 5.7.dpm. rsr". Da li treba da se uradi nesto ili je neki za'eb? Hvala! |
Re: Pro Tools M Powered 7.3.1. i Waves SSL?
Probaj ovo...
link http://rapidshare.com/files/47831210/vcredist_x86.exe |
Da li ti rade McDSP :) ?
|
Ne znam jos, sad ih skidam, prijavicu...;)
@Dexxy: Sto je vcredist_x86.exe? |
Juci mi je bio drugar sa potpuno istim problemom .... trenutno reinstalira ceo komp .... Ako ne resis za par dana , a on resi .... javljam sta je ....
Pozdrav |
A samo channel stip, ostalo radi?
@Max, mislim da znam o kome se radi, i da je problem vezan za Pt Le......dakle, ista stvar kao i M-powered............. Samo, ne znam da li je Le isto 7.3.1., posto je ja jos ne nadjoh... ima samo 7.3 |
Da li si pokusao rijesiti problem sa PlugFixerom?
|
Quote:
|
@Dexxy: Probacu, hvala!
@Off: Sa svim SSL pluginovima. Probao sam sa PlugFixerom, on je ocistio sve sto ima da se ocisti. Inace PT mi je normalno vidio Waves 4 koji mi je instaliran zbog Logica 5.3 (WaveShell 4.0. dpm) 'ebem li ga....:( |
McDSP ne radi, puca prilikom dizanja, error na nekom file-u, mozda trazi Digidesign hardware (mada mi nije jasno kako u instalaciji kaze "channel G is tdm only so wont show up in M-powered or LE versions of protools...").
Ona zakrpa ne pomaze, ista stvar. Hvala puno u svakom slucaju! ;) |
Prijatelji(MAX,OFF) jos uvek nisam uspeo da resim problem,poludeo sam!
Inace problemi nastaju vec od verzije 7.1 i nije samo u pitanju SSL(inace radi samo ekvilajzer,kompresor i chanel strip pucaju)vec i skoro sve verzije wavesa 5.0. Na forumima sam trazio resenje i mislim da patch ciji si link dobio ne resava problem ali probacu pa cu javiti. |
Mene i ne zanima preterano 7.3.1 verzija.Da li ti funkcionisu pluginovi u verziji 7.1 pa navise(pre verzije 7.3.1)...Najzad sve ima smisao ali izgleda da gomila pluginova nije optimizovana za 7.3.1.
MOLIO bih sve kojima SSL i Waves radi na verziji 7.1 i vise da nam javi da znamo da li smo usamljeni slucajevi ili jednostavno to NIGDE NE RADI. Unapred zahvalan! |
Meni radi na verziji 7.3.
|
Znaci li to da si instalirao samo "Setup 7.3" bez "Update 7.3.1. cs4" ?
|
Da. Meni radi extra v.7.3
|
E sad sam se smorio.Sta to onda moze da bude?Mozda graficka karta.Dexxy molim te ako te ne mrzi napisi mi svoju konfiguraciju.Ja imam:
Intel dual core 4200 na 2.0 Giaga,4 gigia DDR2 ram memorije na 667,MSI plocu P6N/SLI i GRAFICKA Ati rasdeon X700. A da li ti rade ostali Wavesi ok? |
Dexxy: Cekaj, jel pricamo o istoj instalaciji (7.3.1. cs4, ova zadnja) ili ti imas neku koja je samo v7.3? Ja sam sad probao da instaliram samo 7.3 bez update-a ali nece, ista stvar.
|
Nisam probao 7.3.1. Ja sam na v.7.3 i na pocetku sam imao problema sa svim plugovima. Masina je Barthon 2800+, Epox 3rd+, 2x512...XP SP2...I kad sam instalirao taj patch (ili sta vec) sve mi je proradilo..
|
Quote:
|
Probacu, hvala!
|
PRORADILO!!!!!! HVALAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Poslusajte covjeka sto veli! |
Au...koja glupost :banghead: ....gde se seti toga?:confused: :)
|
Rasta prijatelju,druze ,brate ne znam kako da te dalje zovem!Evo ja sam vec sedam dana pokusavao da resim isti problem.Kao i ti sam isao na DUC da vidim da li ima resenja ali sam ocigledno slep i isuvise nestrpljiv pa nisam nasao.
EVO krstim se levom i desnom vec pola sata!Da li je moguce da je resenje toliko glupo i jednostavno.Samo sam zamenio sve regional jezike na engleski i sve sljaka!!??? HVALA OD SRCA!!! |
Ahhh ipak ne radi McDSP.
SMRC! Jel nekom radi na ranijim verzijama softwarea 7.1 recimo? |
Quote:
During our intensive tests we found out Protools and its plugins having troubles with non english XP. Pozdrav |
Jel vrede nesto ti McDSP?
|
Rale: Pricas za ProTools M-Powered 7.3.1. ili LE 7.3.1. (da li imas Digidesign hardware?)
|
Ljudi, Rale je u pravu, radi McDSP na M Powered 7.3.1., samo treba poslije svih procedura aktivirati PlugFix. Ja to nisam prije uradio. Sad sve radi!!!
|
Quote:
|
ocekuje se iznenadjujuca pomama za m-audio karticama :D
|
Za male pare treniras na Pro Toolsu .....
|
Pa ima li plugfix za Pro tools LE i gde da ga skinem?
|
MCDSP Working at Protools LE + M-Powered + HD + TDM in v7.1.cs10 WIN XP SP2 No problem...... But your CPU must be SS2 +SS3 (AMD 3500 64 bit + intel P IV +intel Core 2 Duo ) AMD 2500+2600+2800 NOT WORK ...........................
|
Nasao sam Plugfix.Radi i za Pro Tools LE verziju.Najzad sve funkcionise.POZDRAV I HVALA JOS JEDNOM!
|
Naravno da sve ne moze da bude ko po loju...Na Sonnox pluginovima kad se wrapuju i kad zelis da uzmes neki preset puca Pro Tools.Svi ovako rade ok ali cim hoces da loadujes neki preset BUM!
To i nije neki problem da nema REVERBA koji onda ne mozes da koristis jer ne mozes da loadujes nijedan preset. Ako jos neko ima isti problem ili resenje nek javi! Poz! |
Quote:
Koju verziju VST to RTAS adapter-a koristish? Pozdrav |
Ja sam instalirao PlugFix i ne radi mi MCDSP. Verzija Pro Tools 7.3.1
|
Quote:
Instalirao sam McDSP(bez McDSP Channel G),nakon toga u DAE/Plugins folderu pokrenuo Plugfix.exe,pa zatim PTools-e. Radi... |
E kod mene nije MPowered....Ja imam DIGI003...A PlugFix je izgleda samo za MPowered..
|
Nije samo za m-powered.Radi i u LE PT-u.
|
All times are GMT +1. The time now is 07:44 AM. |