![]() |
TAKTONS
za sve audio freakove a i shire, deseti TAKTONS ce se odrzati od 17. do 20. novembra.
(u novom sadu naravno) :lol: ko nije upucen nek' se obrati na: http://www.taktons.org |
jel znas mozda dali nesto slicno postoji u HR
|
Moze li se ovim predavanjima prisustvovati a da nisi ukljucen
u takmicenje? Gde ce biti izlozbeni prostor? Ide li neko iz ekipe sa Rumskog? |
Evo ja bi isao, pa ko hoce sa mnom, nek se javi... ;)
|
Isao bih i ja.
|
Ajde, ako ima neko iz Bg ko bi isao pa da podelimo troskove.. Mozemo mojim kolima.. kod mene moze jos 4-orica (sa mnom naravno)
|
Quote:
Ja cu sigurno biti tamo. Mogli bi da zakazemo okupljanje u NS? |
Quote:
|
Mogli bi stvarno neko okupljanje da zakuvamo.
Ima li interesenata jos? |
ajde ajde... NesBo, naravno da moze... Sto se termina tice, ostavljam vas da se dogovorite posto je meni apsolutno svejedno...
|
Re: TAKTONS
Postovani taktonsovci,
Da Vas obavestim da ce ove godine biti nastavak Taktonsa.Jos nije tacno odredjen datum ali prema predlozima bice to kraj oktobra ili pocetak novembra. Naravno i ove godine ce to biti u studiju M Radio Novog Sada, uz zanimljiva predavanja i izlozbu profesionalne audio opreme.Ovo je za Vas ekskluzivna vest iz kako se to kaze dobro informisanih izvora. Pozdrav Zvukoljub :) |
pozdrav i dobrodosao.
link sa pocetka teme nije vise u funkciji, imate li neku drugu prezentaciju? |
super...jedva čekam !
|
Ja cu ici sigurno, tako da mogu jos trojica iz BG uz mene, ali nazalost, nemam auto, nego samo prevozno sredstvo (Skoda Felicia) predlazem i usputni sastanak u Novom Sadu, i to u Kineskom restoranu, odlicne su im pojedine stvari (ne sve naravno)
Dakle, ko zeli sa mojom malenkoscu (zivi bili dotle) neka mi posalje PM sa podsetnikom, bice mi veoma drago da idem u drustvu mladjih kolega... |
ja s eizvinjavam a sta je taktons ? :S jel se placa nesto i sl ?? prvi put cujem za ovakvo nesto
|
Quote:
evo malo sam guglao... nadjoh ponesto (paznja, ovo je iz 2004. godine!) Quote:
bogi |
Quote:
pa ekipa,ko dolazi? |
heh, zapravo mogao bih i da ucestvujem, obzirom da sam uradio preko 20 televizijskih nastupa raznoraznih bendova svih velicina i oblika.
Samo me zanimaju propozicije, rokovi i nacini prijave.. kao i nagrade :D |
mislim da imaš info na sajtu
|
mozda bih ja dosao da se malo druzimo...
|
Quote:
pozdrav bogi |
ja cu doci..mogu mozda dogovorit jos par momaka iz ZG,, babica, solarisa????
|
Quote:
|
Quote:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: Shalla malla,ne zameri Z |
PA STO BUDEMO SPAVALI :o :o :o :o :o ..JA MISLI TULUMARITI; DRUZITI SE i NESTO NAUCITI :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
spavat mogu i doma:D :D |
that's the spirit! (folio) :rotfl::rotfl::rotfl:
|
taktons
pozdrav da li neko zna kada se odrzava taktons u ns-u?hvala
|
Re: taktons
Quote:
Od 17.-20. Novembra! |
hm... na taktons sajtu pise drugacija informacija... doslovce:
Quote:
bogi |
Quote:
|
|
do kad se prijavljuje i sta su uslovi?
ja imam gomilu nekih jako pristojnih snimaka koje sam radio za TV, live nastupi bendova, ali se nisam skontao sa pravilnikom TAKTONSa, pa ako je moguce neko ukratko da mi kaze kako da se prijavim i sta je potrebno? |
http://www.taktons.com/kontakt.html
Nego mene interesuje osim tog takmičenja koji je program.. Ne piše na sajtu Edit: Sajt je slab sa informacijama ..Bitno je da su stavili dve fotke kako se grupno zarakijavaju :) |
taktons '07...?
Ima li informacija o desavanjima, izlagacima i programu?
|
Re: taktons '07...?
uskoro će biti postavljen novi update-ovan website...što se tiče informacija..sve imate na samom sajtu već sada...koliko se ja sećam nekih pravila,varijanta je da se mogu prijaviti samo snimci iz javnih servisa ili koji su bili emitovani na javnim servisima..u prevodu-fizička lica,ĆAO !
To je neproverena informacija,tako da je možda najbolje da kontaktirate nekog od glavnih likova čiji su telefoni na sajtu.. |
evo meni odgovara da dodjem 10. mozemo da se dogovorimo da se svi nadjemo..
|
Povod je vise nego odlican da se konachno opet sastanemo ali u vecem broju nego ranije. Dakle ne zabusavajte i ne smisljajte izgovore nego se pojavite.
Sav izlozbeni prostor je zakupljen i najavljena su neka strucna predavanja, sto znaci da ce biti zanimljivih stvari ;) . Saznacu sutra preciznije pa vam javljam. |
Re: taktons '07...?
Quote:
izgleda da je to uradjeno http://www.taktons.com pozdrav bogi |
Au..... koja sam ja prskotina..... ja hteo da dodjem u utorak, 9tok, oktobra:banghead: :banghead: .... sreca sto mi iskocio neki poslic, inace bi zgazio 250km dzabe:(
|
off, s kim ides?
ako prolazis mojim krajem, racunaj na mene. |
All times are GMT +1. The time now is 12:25 AM. |