Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Prvi produkt forumsko-mrezne saradnje... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19112)

kejkz 21-08-2007 11:56 PM

Prvi produkt forumsko-mrezne saradnje...

Da ne duljim previse, posto sam odustao od rada sa zivim ljudima, posebno ako nose gitaru i imaju duge kose neprane, okrenuo sam se ovim mreznim kreaturama. Slatki su ovako na daljinu, ne dave, a mozete od njih i sta nauciti...

Uzivajte ako mozete:

http://stashbox.org/33948/kejkz%20vs...20Sevdahaz.mp3

Moja malenkost je autor pesme, a solo pri kraju je prstiju i tastature delo naseg prokazenog clana Baltrazaara :)

Ovim mu zelim brz povratak na forum i jos mnogo leeeeepih pesmica, kako u solo, tako i u zajednickoj izvedbi...

Do slusanja, prijatno!

dejankuki 22-08-2007 12:08 AM

Re: Prvi produkt forumsko-mrezne saradnje...

Ziveo ADSL.

lesha 22-08-2007 01:11 AM

:mase:

Tribal_kg 22-08-2007 02:27 AM

Evo..sada sam preslushao. Burazeru, koji je ovo pravac? :)

Lepo zvuci. Slusham na slushkama i stvarno je lep zvuk..Zanimljiv..Dosta razlicitih zvukova...lete levo desno..gore dole..super je.

Sa druge strane, ja ovo ne bih mogao da slusham ali to je stvar ukusa i subjektivno misljenje. :)

Samo napred pa da se i drugi ugledaju na vashu saradnju pa da cujemo jos nesto na delu.

@Kejkz : Pretpostavljam da si sve zvuke (ako ne sve onda bar vecinu) sam programirao tako da, sve sto cu reci je svaka cast.

Poz

boggy 22-08-2007 03:50 AM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 166514)
Da ne duljim previse, posto sam odustao od rada sa zivim ljudima, posebno ako nose gitaru i imaju duge kose neprane.....

:rotfl::rotfl::rotfl: :rolleyes:

Svaka cast kejkz, Balthazaar :)

pozdrav

bogi

ANITA 23-08-2007 12:01 AM

Poslushah.

A gdje nam je na? Balti? ;) Izgleda da se odviknuo od foruma.. blago njemu... uistinu... :)

Sviđa mi se ideja da ljudi ovako surađuju na glazbi. Oggy i ja smo već davno započeli na mojoj davno nezavr?enoj pjesmi... :banghead:

Oggy 23-08-2007 01:43 AM

Quote:

Originally Posted by ANITA (Post 166638)
Poslushah.

Oggy i ja smo već davno započeli na mojoj davno nezavr?enoj pjesmi... :banghead:

Kad te covek ne moze naterati da otpevas obicnu pesmicu. Samo da te podsetim da tome ima vec ravno 2 godine :o!!!!
Sram te bilo!

alavuk 23-08-2007 05:59 AM

balthazar aka plastikman :]]]]]

ANITA 23-08-2007 07:08 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 166640)
Kad te covek ne moze naterati da otpevas obicnu pesmicu. Samo da te podsetim da tome ima vec ravno 2 godine :o!!!!
Sram te bilo!

Ha, kad nismo imali dovoljno tople odjeće i morala sam http://rodaplus.net/forum/images/smiles/hekla.gif.

Naravno da ne mogu otpjevati običnu pjesmicu kad ne znam pjevati!! http://rodaplus.net/forum/images/smiles/gaah.gif

RetroMan 23-08-2007 08:49 PM

Gde nadje ove ikonice?

RM

-neshapesha- 23-08-2007 09:01 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 166643)
balthazar aka plastikman :]]]]]

jel to richie hawtin ? (riTchie?)

DaBear 23-08-2007 09:14 PM

Quote:

Originally Posted by -neshapesha- (Post 166715)
jel to richie hawtin ? (riTchie?)

al' se chmaralo!

alavuk 23-08-2007 09:44 PM

da ritchie hawtin aka plastikman aka fuse i sl. plastikman je njegov acid ambijentalni projekat na sta ovo vuce tj podseca me rb338 u punoj snazi :]]]

kejkz 23-08-2007 10:20 PM

hvala svima na lepim recima :p

Quote:

Originally Posted by Tribal_kg (Post 166522)
Evo..sada sam preslushao. Burazeru, koji je ovo pravac? :)

nemam pojma :) nikada nisam bio dobar sa zanrovima

Quote:

Originally Posted by Tribal_kg
Lepo zvuci. Slusham na slushkama i stvarno je lep zvuk..Zanimljiv..Dosta razlicitih zvukova...lete levo desno..gore dole..super je.

Sa druge strane, ja ovo ne bih mogao da slusham ali to je stvar ukusa i subjektivno misljenje. :)

hehe, verujem ti, isto misljenje imaju i oni koji su imali tu nesrecu da se nalaze blizu mene ovih dana :)

Quote:

Samo napred pa da se i drugi ugledaju na vashu saradnju pa da cujemo jos nesto na delu.

Sto se mene tice, svi koji ovo vide su pozvani na saradnju, kakva god da je muzika u pitanju...

Quote:

@Kejkz : Pretpostavljam da si sve zvuke (ako ne sve onda bar vecinu) sam programirao tako da, sve sto cu reci je svaka cast.

Pa ne bas, mada svi zvukovi jesu sintetisani, gotovo nista nije programirano od nule, samo editovano po potrebi...

Quote:

Originally Posted by alavuk
podseca me rb338 u punoj snazi

:rotfl: nije, ali kao da jeste!

nije mi Plastikam bio ni na kraj pameti, to je verovatno nesto podsvesno ;)

Sasha Fishter 24-08-2007 06:32 AM

eksperimentala...svida mi se full...volim takve zvukice minimalisticne s acidom ..uff...dobra samo tako momci ;)

-neshapesha- 24-08-2007 10:28 AM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 166717)
al' se chmaralo!

:confused:

Mogli 24-08-2007 10:47 AM

Imam jednog kolegu u Australiji sto radi muziku za igrice. Eto, neka vas on poveze sa pravim likovima jer ovo je dusu dalo za neku pucacinu!

SHIVA 24-08-2007 11:40 AM

@ kejkz: stvar je bash ugodna, zbilja ne znam o chemu neki prichaju. Mozhda se mrvicu otegla jedino, ali obzirom da je gotovo pa ambijent glazba to i nie nuzhno loshe. Meni jedino fali pokoji detal... ne nuzhno glazbeni nego mozhda nekakva simpatichna manipulacija, nekakav melt down, brake apart... neshto u tom fazonu.

Nisam ljubitelj pucachina, ali nikako ne vidim ovu stvar u BILO KAKAVOJ igrici... nema taj "nintendo" dojam shto je sasvim dobro jer nije stvar radjena za igricu (pretpostavljam). Enivej, poprilichno nepretenciozno shto mi se izuzetno svidja jer volim takav pristup glazbi i nachin razmishljanja.

E da je josh neka live gitara :guitar: :D :D (just kidding)

@ anita:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hypocrite :rolleyes:

Rocket Roll 24-08-2007 01:11 PM

To "E" mi stvarno bode u?i. Aaaargh!

Inače vrlodobro, odlično, četiri plus.

kejkz 24-08-2007 06:32 PM

Quote:

Originally Posted by SHIVA (Post 166791)
@ kejkz: stvar je bash ugodna, zbilja ne znam o chemu neki prichaju. Mozhda se mrvicu otegla jedino, ali obzirom da je gotovo pa ambijent glazba to i nie nuzhno loshe. Meni jedino fali pokoji detal... ne nuzhno glazbeni nego mozhda nekakva simpatichna manipulacija, nekakav melt down, brake apart... neshto u tom fazonu.

Upravo sve sto i sam mislim :) Morao sam je razvuci, sto inace ne radim cesto, ali mi je ovde nekako odgovaralo. Nisam pokusao sam da uradim kompletni brejk, igracu se opet svakako.

Quote:

Originally Posted by Shiva
Nisam ljubitelj pucachina, ali nikako ne vidim ovu stvar u BILO KAKAVOJ igrici... nema taj "nintendo" dojam shto je sasvim dobro jer nije stvar radjena za igricu (pretpostavljam). Enivej, poprilichno nepretenciozno shto mi se izuzetno svidja jer volim takav pristup glazbi i nachin razmishljanja.p

Sledeca ce biti kao za demo na komodoru ili amigi :) 32kb maksimum ;)

Quote:

Originally Posted by Shiva
E da je josh neka live gitara :guitar: :D :D (just kidding)

Bice i toga! :mrgreen: Nece bas biti ziva, ali cemo joj dati zivot kroz struju ;)

Quote:

Originally Posted by Mogli
Imam jednog kolegu u Australiji sto radi muziku za igrice. Eto, neka vas on poveze sa pravim likovima jer ovo je dusu dalo za neku pucacinu!

Juhu! Za mene nema problema, ja sam slobodan strelac, ali morace da pricaju sa Baltazaarovim menadzerom, posto je on rasprodat covek, tesko ga je uhvatiti :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 05:25 PM.