![]() |
Prvi produkt forumsko-mrezne saradnje...
Da ne duljim previse, posto sam odustao od rada sa zivim ljudima, posebno ako nose gitaru i imaju duge kose neprane, okrenuo sam se ovim mreznim kreaturama. Slatki su ovako na daljinu, ne dave, a mozete od njih i sta nauciti...
Uzivajte ako mozete: http://stashbox.org/33948/kejkz%20vs...20Sevdahaz.mp3 Moja malenkost je autor pesme, a solo pri kraju je prstiju i tastature delo naseg prokazenog clana Baltrazaara :) Ovim mu zelim brz povratak na forum i jos mnogo leeeeepih pesmica, kako u solo, tako i u zajednickoj izvedbi... Do slusanja, prijatno! |
Re: Prvi produkt forumsko-mrezne saradnje...
Ziveo ADSL.
|
:mase:
|
Evo..sada sam preslushao. Burazeru, koji je ovo pravac? :)
Lepo zvuci. Slusham na slushkama i stvarno je lep zvuk..Zanimljiv..Dosta razlicitih zvukova...lete levo desno..gore dole..super je. Sa druge strane, ja ovo ne bih mogao da slusham ali to je stvar ukusa i subjektivno misljenje. :) Samo napred pa da se i drugi ugledaju na vashu saradnju pa da cujemo jos nesto na delu. @Kejkz : Pretpostavljam da si sve zvuke (ako ne sve onda bar vecinu) sam programirao tako da, sve sto cu reci je svaka cast. Poz |
Quote:
Svaka cast kejkz, Balthazaar :) pozdrav bogi |
Poslushah.
A gdje nam je na? Balti? ;) Izgleda da se odviknuo od foruma.. blago njemu... uistinu... :) Sviđa mi se ideja da ljudi ovako surađuju na glazbi. Oggy i ja smo već davno započeli na mojoj davno nezavr?enoj pjesmi... :banghead: |
Quote:
Sram te bilo! |
balthazar aka plastikman :]]]]]
|
Quote:
Naravno da ne mogu otpjevati običnu pjesmicu kad ne znam pjevati!! http://rodaplus.net/forum/images/smiles/gaah.gif |
Quote:
RM |
Quote:
|
Quote:
al' se chmaralo! |
da ritchie hawtin aka plastikman aka fuse i sl. plastikman je njegov acid ambijentalni projekat na sta ovo vuce tj podseca me rb338 u punoj snazi :]]]
|
hvala svima na lepim recima :p
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
nije mi Plastikam bio ni na kraj pameti, to je verovatno nesto podsvesno ;) |
eksperimentala...svida mi se full...volim takve zvukice minimalisticne s acidom ..uff...dobra samo tako momci ;)
|
Quote:
|
Imam jednog kolegu u Australiji sto radi muziku za igrice. Eto, neka vas on poveze sa pravim likovima jer ovo je dusu dalo za neku pucacinu!
|
@ kejkz: stvar je bash ugodna, zbilja ne znam o chemu neki prichaju. Mozhda se mrvicu otegla jedino, ali obzirom da je gotovo pa ambijent glazba to i nie nuzhno loshe. Meni jedino fali pokoji detal... ne nuzhno glazbeni nego mozhda nekakva simpatichna manipulacija, nekakav melt down, brake apart... neshto u tom fazonu.
Nisam ljubitelj pucachina, ali nikako ne vidim ovu stvar u BILO KAKAVOJ igrici... nema taj "nintendo" dojam shto je sasvim dobro jer nije stvar radjena za igricu (pretpostavljam). Enivej, poprilichno nepretenciozno shto mi se izuzetno svidja jer volim takav pristup glazbi i nachin razmishljanja. E da je josh neka live gitara :guitar: :D :D (just kidding) @ anita: http://en.wikipedia.org/wiki/Hypocrite :rolleyes: |
To "E" mi stvarno bode u?i. Aaaargh!
Inače vrlodobro, odlično, četiri plus. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:25 PM. |