![]() |
adapteri
zna neko koji su adapteri za tr 626 i tr 707 ??? neverovatno ali uvek naletim na primerke bez adaptera doduse 707 se uklopio na adapter za a33 master keyboard (hvala off-e na infu) ali je uticnica duza od originalnog adaptera za 707 pa mora da se bode , opet fali mi adapter za klavijaturu :mad: , na thomann-u sam nasao adapter samo za 626 koga jos nema na lageru , kad ce biti ne znam , pa ko ima informacije o modelima koji bi mi pasovali neka javi :]
|
Re: adapteri
pa ja koristim univerzalni ADAPTER.. za sve
od 3v do 12 v s invertnim -/+ mislim da je 626 9/12V a isto i 707 |
cekaj to onaj za "decije" sintove ??? :]
|
da
BTW jesi li ti na elektrani??? |
Quote:
|
Quote:
|
me na ja sam uvijek roginator...nego sam se ragistrirao i vec 2 dana cekam mail da mogu tranu..koliko traje ta de admini puste!!!!
|
sad cu da im javim na pm , ali u medjuvremenu pogledaj bulk / spam inbox mozda se tamo zaturio ... ako nije ni tamo javi
|
NISAM DOBIO NISTA
pravo pregledao |
ok , javljam im :]
|
Quote:
poslao sam im sinoc pm , sorry sto se nisam javio na chat-u bio sam okrenut ledjima tj na drugom kompu |
da li neko zna gde moze da se uzme 16V 25w 1000mA AC adapter????
probao: BG elektronik radio klub mikro princ sky mitros .... |
Ima jedna radnja preko puta Kalenic pijace tj. otprilike preko puta ulaza u garazu... prodaju svasta (baterije punjace i sl.) a imaju ogroman izbor adaptera, ja sam nasao adapter za sint koji nigde drugde nisam mogao da nadjem... probaj...
Pozz |
CAREEEEE!!!!! da da da da, ne bih se setio toga, prodjem 2x minimum dnevno tuda. inace, adapter mi treba mi za presonus HP4...
|
Ljudi, pa barem to nije problem, na svakoj posteno napravljenoj spravi pise na ulazu DC, pa neznam koliko volti, pa polaritet (dal' je minus spolja ili unutra) reeeetko koja sprava ima tako specificne zahteve da ne moze da se za istu nadje ili prilagodi standardni adapter. Ne bojte se "viska" miliampera, to ne moze da skodi, al' je polaritet kod vecine sprava vazan, i na to treba paziti. Man'te ona upozorenja u stilu: Use only WXQB11-prs3A adapter, mnogo se iskenjavaju da bi vas naterali da kupite njihov skup "originalni" adapter...
|
Quote:
|
Quote:
pozdrav bogi |
pitam za adaptere za sintisajzere, midi klavijature na primer.. da li nesto moze da im se desi ako stavim adapter sa jacom amperazom?
|
Quote:
Samo je "voltaza" bitna da ne bude "preterana", odnosno trebala bi da bude tacna. pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 02:49 PM. |