![]() |
Ana Milenkovic - Vitebsk 2007
Za par sati palim za Belorusiju i umesto da spavam, ja evo, gluvarim...Tacnije upravo sam zavrsio sa masteringom 21 trake koje nosim sa sobom na put. 5 pesama, pa razne izvedbe i matrice, za TV...
Ove godine na "Sveslovenskom Bazaru", nasu zemlju predstavlja Ana Milenkovic (ex S3P, Blah,blah, BQ) i nastupa sa dve dobro poznate pesme sa ovog podnevlja (takmicenje pevaca, ne autora). Jedna je pesma Tome Zdravkovica "Nocas mi srce pati", a druga je "Rano je za tugu". Prva je uradjena malo modernije i izvodi se uzivo, ali sa matrice (ovo je finalna i konacna verzija koja ide na CD), dok "Rano je za tugu" ide uzivo sa simfonijskim orkestrom i zivim bendom. Shodno tome, ova verzija koju postujem, nije nista drugo do skica da bi oni tamo znali kako to treba da zvuci, pre nego sto stignemo na probe u Minsk. Ja radio aranzmane i sve odsvirao, iako ovaj zanr nikako nije uobicajen za ono cime se inace bavim... Samnom, naravno, idu i moje ljubimice (BB) kao specijalne gosce i one otvaraju i zatvaraju festival, ali se ne takmice. Vidimo se za 15 dana, pa vam kazem sta smo uradili tamo ;) Pozdrav http://rapidshare.com/files/40130830...er__CD_mix.mp3 http://rapidshare.com/files/40132587...e_za_tugu_.mp3 |
Re: Ana Milenkovic - Vitebsk 2007
Mega zvuce obe stvari...
Ova "Nocas mi srce pati" me je oduvala kako zvuci..Svaka cast majstore! |
Odlicne ideje. Bravo za nocas mi srce pati!:)
|
Quote:
Kakva skica? tamo se ocekuje uredna partitura za simfonijski, znam pouzdano posto sam radio za nekoliko pevaca arr za simfonijski za "tamo" kao sto su Oliver Dragojevic, Zeljko Joksimovic, Maja Odzaklijevska, i tako dalje... Kakve bre skice? nemoj da se izbrukas tamo i ti i svi mi - LJUDI OCEKUJU UREDNO PISANI ARANZMAN ZA SIMFONIJSKI ORKESTAR, a ne ovako "ciganjski" - ja odsvir'o a vi "skidajte"... Nemoj da vas diskvalifikuju bez veze, i da se sramotite????? Ljudi, nemojte da "svastarite" - neka radi svako ono sto ZNA i UME, u redu je matrica, ali ovako "skica" - budi Bog sa nama... |
Quote:
To sam i ja gore napisao , pa sam pomislio da ce biti pogresno shvaceno i obrisao sam ..... 100 % se slazem sa tobom Mada je Oggy sa zavrsenom akademijom , ako se ne varam ..... tako da verovatno nosi neke papire sa sobom ;) Pozdrav |
Quote:
Mozes misliti kako se to "snimanje" zavrsilo... |
Nesto sam ubedjen da je taj drugi Oggy sasvim normalan covek i da je uradio upravo ono sto se od njega trazilo... ne znam, ali znajuci tog drugog Oggy-ja, rekao bih da je tako... niti je covek lud, niti neiskusan, a naravno da ume da raspise partituru... covek je skolovan za to...
Imam negde po kuci dokaz :) , posto je pisao partituru za neku deciju pesmicu :) Bas u to vreme, kad je pisao partituru za tu deciju pesmicu, naveo mi je bas tu Belorusiju kao primer, posto je njih pitao: "Da li je potrebna partitura", i dobio jasan odgovor: "Ne!"... Ako neko ne trazi partituru i kaze ti da ne treba, zasto je onda pisati??? Ako si nekoga pitao, a on ti kaze da ne trazi, da bi ti potom trazio... opet nije problem u tebi, vec u tom drugom... Ipak, na osnovu onoga sto mi je Oggy rekao, cini mi se da partitura za taj festival u Belorusiji nije potrebna... Verujem da je nekada bila... Najbolje je da sacekamo Oggy-ja da nam objasni... kada se vrati... |
opet diskusija o necemu ne bitnom ... sve najbolje zelim oggy-ju sa pratecim rok orkestrom
|
Quote:
( apple sam namerno prekucao malim slovima cisto da ne ispadnem iz svog fazona :) ) Quote:
Quote:
Pozdrav |
Evo i mene iz Minska. Konacno sam nasao internet sto je ovde retkost, kao jos stosta... :)
Zahvaljujem se na kritikama i cisto da ne bude zabune, oko onih partitura... Ispostavilo se da bi bilo bolje da sam ih poslao jer su mi skrsili drugi deo aranzmana pod izgovorom "sta ce ti limeni duvaci kad devojka jako lepo peva?" :banghead: Hteo ja da im to raspisem ovde, ali nisam naisao na razumevanje. Kada sam slao snimke, izricito sam pitao 23 puta da li da posaljem i raspisane deonice, na sta sam dobio odgovor : "Ne treba, to rade nasi ljudi." Kako god... Ana je prilicno dobra, da ne upotrebljavam teze reci i ovde svi tipuju na nju. Danas nam je poslednji dan u Minsku na probama i sutra idemo u Vitebsk, pa cemo videti... Pozdrav iz Belorusije |
srecno oggy :)
ne vracajte se bez 1. mesta ;) |
Quote:
|
Quote:
eeee sad se setih .... znas koja je razlika izmedju kurve i kurveshtije ? ...... ova druga je veshtija :D ...........dem danas po majk :banghead: Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
Oggy, srecno :bend: |
Quote:
http://www.roditeljportal.com/clanci...1/trudnoca.htm :) |
Quote:
|
Evo mene opet.
I dalje sam u Belorusiji (ni sam ne znam zasto kad je takmicenje zavrseno pre 2 dana) i danas sam dospeo do interneta da vam prenesem izvestaj. Ana je osvojila 3. mesto, iako je pevala izuzetno. Desilo se malo lokalnog lobiranja, ali se nije mogao drasticno pogorsati njen rezultat jer je drugo vece takmicenja bukvalno oduvala sve, a nas koji smo bili upuceni jaaaako prijatno iznenadila. Desilo se sve sto je moglo dobro da se desi i izvodjenje je bilo takvo da nam je svima stao dah. Ja sam i vise nego zadovoljan, pogotovu sto znam sta se sve desavalo u pozadini. Ostajem ovde do kraja nedelje, pa ako se u neko skorije vreme dovedem u normalu od celodnevnog kafanskog zivota, mozda napisem i opsirniji izvestaj... :D :D :D E, da smao jos da se pohvalim da je sinoc pesma Lejle Hot za koju sam radio aranzman pobedila na veceri "Novih zvezda" u HN i veceras se takmici u "pesmi leta". Videcemo sta ce biti... Pozdrav svima iz Belorusije!:beer: :mase: |
:drums: :beer:
|
A sta je uradila mala Kiki iz Banjaluke?
|
Ognjene druze .. znam da nisi u prilici da uzivo pratis .. pesma ti je upravo pobedila na skalama .. pesma za koju si ti radio aranzman .. svaka cast druze .. drago mi je da si uspeo ,zasluzeno:beer:
|
Chestitke Ognjenu za "Skale"!!!:beer:
|
Aaaa... za ovo Oggy ima da pece onog Ivanovog soma :D :beer:
|
cestitke :) :bounce2:
pozdrav bogi |
Oggy, bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooo !!!
Pesma na Skalama je grooooooooooooooom !!! Leila je grom !!! Čestitam, samo napred !!! Bravo i za Vitjebsk !!! |
:mase: :bend:
cestitke! |
Joooj, hvala vam ljudi!!!
Evo, ja upravo stig'o iz Moskve, pa sam malo mrtav, ali nisam mogao da se ne javim. Trudili smo se svi zajedno ovih poslednjih nekoliko meseci i svasta je ovde uradjeno, nesto je moralo i da urodi plodom. Uvek sve moze bolje i uvek naknadno svi primetimo "sta je sve trebalo", ali nije lose ni ovako, dok ne budem imao vise znanja i iskustva ;) Mala Lejla je super faca i mnogo mi je drago sto je bas ona pobedila jer je zaista predivna osoba i srecan sam sto sam imao priliku da je upoznam i da barem malo doprinesem njenom uspehu. Jedan od retko pozitivnih likova, ali stvarno! Neko me pitao za Kiki iz Banjaluke, Tiki? Ona je u Vitebsku uzela 3. mesto, ali ako mene pitas prilicno nezasluzeno. Losa pesma, lose, isforsirano, tesko fals pevanje... Da nije bilo devojcice iz Srbije (koju nismo mi vodili), mogao bih reci da mi se najmanje svidela. Ovo sve pricam bez ikakvih strasti ili predrasuda jer su u pitanju deca, ali zaista je trebalo cuti kako ostala deca pevaju. U jednom momentu mi se ucinilo da je deciji festival cak i ozbiljniji od velikog... Kada su na zavrsnoj ceremoniji gostovala deca koja su uzela gran-pri prethodnih godina, ostao sam bez daha... Mala Gruzijka i Litvanka, pevaju sa 14 godina kao ni jedan pevac (pevacica) u Srbiji. Nestvarno, originalno i ocaravajuce. To mi je cak mozda bio i highlight festivala, posto poredak na velikom nije imao mnogo veze sa zivotom. Jedino sto je nasa Ana uspela da se uglavi u pobednicku trojku, ali sve ostale prave kandidate je rusko-belorusko-ukrajinski lobi sjebao jos prvog dana i stavio ih van daljeg toka takmicenja. Italijan je pevao fantasticno, kao i Gruuzijka! Da se realno ziriralo, oko prvog mesta bi se borili Ana i Italijan, a Gruzijka bi bila treca i to bi bilo pravedno. No... Svako ko pristane da se takmici, nema pravo da se ljuti kada ga ocenjuju, jer je sam to dozvolio, te se ovde moja opservacija na ziriranje i poredak zavrsava. Strasno lepo sam se proveo tamo, ali sam takodje srecan sto sam ponovo kod kuce. Pozdrav! |
Ti nam osvetla obraz! Cestitam Oggy!:)
|
Cestitam...
A cek, takmicenje je bilo u pevanju, bukvalno? ...nisam u toku:( I daj tu Lejlu, da cujemo |
Da. To je takmicenje pevaca, a ne ne kompozitora, tako da kompozicije mogu biti tudje, vec izvodjene i sl...
Lejlinu pesmu ne mogu da postavim dok ne dobijem njenu dozvolu. Svakako treba da se cujemo, pa cu je pitati i da li je to OK, ako se ona slozi, nema frke , postavljam ;) |
Bravo, cestitke za kompletnu ekipu !
|
Quote:
|
Quote:
To je sada javno,na CDu suncanih skala i valjda nema potrebe da je sada za to pitas a ima da se skine svuda:mrgreen: |
Pa jedno je kada pesmu okaci "tamo neko", a drugo je kada pesmu kaci covek koji je radio. Meni savest nalaze da pitam, pa ako je to sa njom sve OK, ja nemam nista protiv. ;)
|
Quote:
|
Oggy, pali taj ICQ :mad:
|
Kakav ICQ kad mi se peku krompirici za rucak!!!???!!!??? :D
Zovem te malo kasnije ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
:rotfl::rotfl::rotfl:
Ma kakv krumpir, nema izvlacenja... posto si pobedio i Ivica i ja ocekujemo bogatu trpezu :mrgreen: |
Ah, vi nezahvalnici... Ukinut cu vam placu narednih 27 godina, ukljucujuci tu i besplatno letovanje u odmaralistu grupe TNT :)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:42 PM. |