![]() |
Logic 5.5.1.+UAD 1
.....
|
Re: Logic 5.5.1.+UAD 1
Quote:
|
.....
|
Quote:
|
......
|
Quote:
|
,.....
|
Quote:
|
.......
|
.......
|
Cisto da se nadovezem na temu da ne otvaram novu..i da pitam, jer ne znam da li je to moj subjektivni dozivljaj ili ne..u principu koristio sam Cubase do sada i uzmem audio fajlove renderovane u istom, otvorim Logic i poubacujem ih unutra i....pa ljudi ja ne mogu da verujem, ono sto sam do tad trazio - dubina, pozicija u prostoru, 3d sound, sve ono sto nisam cuo u Cubase-u evo ga u Logicu!!! Sve hvale, bar iz mog ugla..
|
Pa to je zato ?to Logic koristi iSound system, apple-ov sistem za psihoaukstični tretman audio fajlova, i samo u njega kad stavi? audio fajlove dobije? taj 3d zvuk i ?irinu. :) ja znam jednog čoveka koji je miksao za film u logic-u i takav 3d realan zvuk je bio da ga je metak iz filma koji je rađen u 5.1 surround-u pogodio u levu stranu grudi, i dok je čovek stigao da zovne hitnu, iskrvario! Znači ima dobrih strana ta Logic-ova tehnologija, ali pamet u glavu!
|
Quote:
E, bas sam te se uzeleo!!!! :D |
Ovo je skoro u rangu Seinfelda...:)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Malo se salim a malo sam i ozbiljan.Naravno svestan sam da sve novije verzije imaju novih prednosti,ali sto manje petljanja sa alatom i vise kreativnog rada(pisanja pesama, snimanja, itd...), to bolje.To je kao da stalno nabavljas novu lopatu, sve moderniju i moderniju, a nikako da pocnes da kopas kanal |
Quote:
Quote:
|
Paki,
Ima i mnogo elegantnije resenje za stabilan i ugodan rad u LOGICu, pa i sa UADom, ali ja ne smem to da napisem, jer ce opet da me napadnu kako propagiram "elitisticku" platformu, ali resenje postoji, znas ga sigurno... Poz. |
Quote:
|
.....
|
Quote:
Quote:
Kazes da radi. Stalno se prica da ne moze sa vise od 1 gige.Ja imam 3 i hocu ponovo na Logic 5.5.1.Da li stvarno ne moze ili postoje workaroundsi,trikovi,akrobacije da sve bude u redu? UAD nemam pa me taj dio ne zanima. |
Quote:
|
.....
|
All times are GMT +1. The time now is 11:45 AM. |