![]() |
Kad ce novi gost ??
sta bi od novog gosta foruma ?
Treba nesto da malo podigne prasinu..da se otvori neka rasprava / prepucavanje...mislim, diskusija..ehm!:rolleyes: sve se svelo na: "imam problem sa MIDIJEM / Hard Diskom ? softverom..itd koji vam se soft sint svidja itd....malo smo se uchmali.... kao neko savetovaliste... e/ a? |
Re: Kad ce novi gost ??
predlazem Liam Howlett-a (valjda sam dobro napisao)...
|
Ja se nadao gosn' Slobi Markovicu... nego... on nikako da se pojavi...
|
Sorry man. Ako ti je do svadja i rasprave idi na neki politicki ili idi na neki sajt gde ces dokazivati da si vece ??????? od nekog drugog. Ovde su samo ljudi koji ozbiljno razgovaraju o stvarima koje ih tiste, muce, da nauce nesto, da pokupe nova iskustva. Tako da bih voleo da ovo ostane "dosadan" forum, nekom koga audio-rodukcijske teme uopste ne interesuju. Meni je bogami dosta stresnih situacija za dva normalna zivota!!!
|
Pa evo moze Ogi Radivojevic kad je vec tu covek, ima mnogo iskustva i sigurno moze mnogo toga pametnog da nam kaze.
|
Quote:
to je stres ! |
Quote:
stres nego sta!! ;) |
Quote:
|
Ja glasam za Slobu !!!
|
Quote:
A ja se sve vreme pitam: "Ko je glasao za Slobu?!" Sad je sve jasno... :D |
pa Sloba je trebao da to "odradi" jos u Januaru, valjda...e?
Ima puno kandidata, pa moze na mesec ili dva da se menjaju...? |
Pa ideja je i bila da se menjaju na mesec dva .... ali se zadrze :)
Pozdrav |
Quote:
:rotfl: |
You dirty old man!!!! :o
:rotfl: :D |
Kakvo je to pucanje po guzama, a ne zovete drugare? :D
P.S. Sto se gosta tice... heh... toliko clanova imamo koji zasluzuju mesto gosta, na osnovu svog dosadasnjeg rada... Sloba, Ogi, Shimpraga, Peruzza...uhhh... i jos mnogi... sad... treba odabrati :rolleyes: Nije lako... ali, dobro je da barem imamo kvalitetan izbor ;):) |
Ja sam za to da zovemo neku goscu... Ali doooobru!!! :D
|
zov'te angelinu jollie.mala je brutalan hardwer(pa jos analogan).ako se malo jace pritisnu njeni gumbovi verujem da bi iz tog hardwera izlazili mocni zvuci.
|
Quote:
|
Quote:
Moze ono mache iz Betty Boop :twisted: |
Evo, upravo mi Tina ode...
Bila nesto pevala, mogla je i da gostuje, ali je rekla da bi radije pricala sa tobom Deki uzivo... Samo, nije mogla da ostane, posto je morala sa mamom i tatom na neki rodjendan... :) E, moj Deki... Najebaces ti... :D |
Quote:
|
Ma jok bre!
Ona je mislila da podje samnom kad budem dolazio kod tebe, a sad me zvala od kuce da pita da li je problem da podje i njen tata koji ima zarku zelju da te upozna malo bolje... :twisted::twisted::twisted: |
ccccccc.... eeeee vuchine stare hehehe :):):)
|
All times are GMT +1. The time now is 03:29 AM. |