|  | 
| 
 Hor - sigurica? Imam za vikend snimanje zenske pevacke grupe, 6 chlanova. Nemam puno vremena :(  za experimentisanje sa stereo postavkom. Do sada sam takve akcije radio nekad M-S, nekad X-Y, ali sad prvi put imam 2xc414 i dobar 2 ch preamp.  Kakvu bi vi postavku probali, u malom prostoru? | 
| 
 Re: Hor - sigurica? Ne znam da li će ovo da pomogne, ali dobih ovu temu juče u newsletter-u. http://www.record-producer.com/learn.cfm?a=3965 | 
| 
 Re: Hor - sigurica? ja mislim da "koincidencija" nece sigurno omanuti ;) | 
| 
 Re: Hor - sigurica? i kako si snimao hor? ;) pozdrav! | 
| 
 Re: Hor - sigurica? X-Y, kad izmixam (tacnije editujem i stavim prostor:) ) , okacicu da cujete. Ja sam zadovoljan i bojom i faznom uskladjenoscu | 
| 
 Re: Hor - sigurica? Quote: 
 Pozdrav, srecan rad!!! | 
| 
 Prvi dan snimanja sam radio koincidentno, jedan iznad drugog, a drugi dan probao da ih zarotiram za 90' , pa ukrstim, i cini mi se da su rezultati za nijansu bolji. Inace, jako je monokompatibilno ispalo. Vazno je da su devojke zadovoljne:) | 
| 
 Uvek je najvaznije da su devojke zadovoljne :D a probaj neki put ako imas vremena i AB za hor, nekima je to default Poz | 
| 
 Probao sam, malo, ali je soba jako mala i fazno je bio neprihvatljiv usnimak | 
| 
 | 
| 
 pa bar si se snasao | 
| All times are GMT +1. The time now is 06:16 AM. |