Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Jedna mala zamolba (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16280)

Tomislav 14-12-2006 01:39 PM

Jedna mala zamolba

Možete li mi promjeniti ime u "Tomislav". To mi je ime na svim forumima pa bi bilo lijepo kada bi mogli to uraditi :D

Oggy 14-12-2006 01:59 PM

Re: Jedna mala zamolba

Posalji PM Divineru ili Puretu, to ti je sigurnije.
Mislim da nema nikakvih problema ;)

lesha 14-12-2006 04:20 PM

za promenu korisnickog imena potrebno je minimum 100 postova, kao sto pravilnik nalaze.

u svakom slucaju kontaktiraj divinera.

Tomislav 15-12-2006 02:50 PM

Quote:

Originally Posted by lesha
za promenu korisnickog imena potrebno je minimum 100 postova, kao sto pravilnik nalaze.

u svakom slucaju kontaktiraj divinera.

Ma ja igram po pravilima. Javim se kad nakupim 100 :D

Pozdrav

boggy 15-12-2006 02:53 PM

Quote:

Originally Posted by n00b
Ma ja igram po pravilima. Javim se kad nakupim 100 :D

Pozdrav

E... bolje ga kontaktiraj odma', nego da sad krenes da spamujes da bi napucao 100 postova... :banghead:

pozdrav

bogi

diviner 15-12-2006 06:16 PM

Vec postoji neko ko se registrovao pod imenom tomislav. Jesi li se ti registrovao i pod tim nickom?

Svejedno, promjenio sam tomislav u tomislav2 (posto je korisnik neaktivan), a tvoj nick u Tomislav...Nadam se da je jasno.

idekius 15-12-2006 06:52 PM

Aaaaa.... znaci nick moze da se menja???
Odlicno, znam da ce biti chudno, ali, najozbiljnije molim Divinera da mi nick zameni u Ψ ...

Valjda ce mi se izaci u susret? :rolleyes:

Tomislav 16-12-2006 04:42 PM

Quote:

Originally Posted by diviner
Vec postoji neko ko se registrovao pod imenom tomislav. Jesi li se ti registrovao i pod tim nickom?

Svejedno, promjenio sam tomislav u tomislav2 (posto je korisnik neaktivan), a tvoj nick u Tomislav...Nadam se da je jasno.

Hvala puno. Danas mi stigo axiom, emu 0404 i beyerdynamic slusalice i sad jos ovo :D HVALA!!!

kejkz 16-12-2006 05:18 PM

Dobro dosao, Tomislave :)

Tomislav 16-12-2006 09:20 PM

Quote:

Originally Posted by kejkz
Dobro dosao, Tomislave :)

Hehe hvala :) Moram reći iako je off topic da sam odu?evljen zvučnom i slu?alicama, ali to i nije neshvatljivo jer sam dosada imao onborad zvučnu i neke jeftine slu?alice. Ovih dana ću prijeći cijeli forumu i copy/paste sve veće i zanimljivije postove sa savjetima polijepiti u wordov dokument... A onda čitanje, čitanje i čitanje.

Hvala genijalcu koji je osnovao ovaj forum i svima koji su tu!

Oggy 16-12-2006 10:13 PM

Quote:

Originally Posted by Tomislav
Ovih dana ću prijeći cijeli forumu i copy/paste sve veće i zanimljivije postove sa savjetima polijepiti u wordov dokument... A onda čitanje, čitanje i čitanje.

A kada sve budes rascitao, mozes da napravis "The best off" i da tako sazeto i probrano okacis na forum, kako bi novajlije imale bolji pregled ;)

Tomislav 17-12-2006 11:52 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy
A kada sve budes rascitao, mozes da napravis "The best off" i da tako sazeto i probrano okacis na forum, kako bi novajlije imale bolji pregled ;)

To mi je bila i namjera :D Mislim da bi to bila odlilčna stvar. Sam da mi ?kola zavr?i za tjedan dana.... A stignem pone?to i danas napraviti.

Oggy 17-12-2006 12:08 PM

Samo polako. Ne moras zuriti, jer forum nece pobeci nigde.
Cak je i bitno da sve lepo rascitas, pa da proberes stvari koje tebi kao pocetniku stvarno znace. Za to ipak treba vremena, ako zelis da uradis kako treba. Zato polako. Imas ceo raspust pred sobom, pa kad stignes ;)

All times are GMT +1. The time now is 12:31 AM.