![]() |
Ceca Palada Demo...
... danas sam je snimio za njen demo, u gluvoj sobi ona i gitarista... Ceca na U87 u Foc Red 1, pa u 747 na lagani EQ... gitara 2 x C414 stereo plus Dpa4006 close miked u 737 sa blagim eq... sve to posle u VariMu pa na Masterlink rezac...
...comments 'bout sound are welcome pozz:) ...opet mi ne radi server... moracu da ga uploadujem negde drugde pa ga kacim...sorry... Edit: Evo linka http://www.bozoel.com/images/images/...emo_insert.mp3 |
Re: Ceca Palada Demo...
Quote:
pozdrav bogi |
a mos' i na http://fileho.com
|
Meni se svidja i zvuk i pesma :)
|
ne zelim dakomentarisem zvuk (mada mi zvuci sasvim ok), jer imam alesise, ali ova ceca mi se mnoooogo vise svidja od "one". thumbs up! :da:
|
pozdravi je puno , puno , puno .... drago mi je da je napokon pocela .....
Pozdrav |
Ceca peva extra. :)
|
Vrh...sve mi se sviđa...mo?da akustara za nijansu ima vi?e basa-ali mrvicu...vokal je vrh
|
Quote:
i meni je gitara malo predebela i malo mi nema definiciju u gornjem opsegu... Vokal vrh :) |
Može li možda još parčence? Najlepše molim. Baš je prešla na lep deo, kad ono - kraj .mp3ja...
|
@ rocket roll
...pa ako mi ceka dozvoli zakacicu celu pesmu, nije frka... @kvu ...pa malo najlonka po defaultu ima tanji uppermid i high, ali moze se izvuci eq... pa da, dry... norah... mislim nisam kopirao... nego cisto kontam da je skuplje brutalno usnimiti nego mrljati reverbe... mislim ima tu jedan hall sa tc6000-arke ali negde Dry/wet na 3%... @all hvala na nice kritikama :) pozz |
Hvala tebi. Dobro, ja čekam da je pitaš... ali ne moraš ako će biti problem ili će te gledati čudno. Suština - kad izađe taj album, biće BUM!
|
Very nice! A ko je gitarista?
|
...Ceka se slozila, pa samim tim i ja :)
...evo kacim celu pesmu, pa poslusajte... ...ponavljam, ovo je DEMO. pozz :cool: http://fileho.com/download/324eda924...Suite.mp3.html |
Quote:
Super...! Super uradjen vox, dobra pesma, fazon..dobro odsvirano itd..(malo je prejak vokal u odnosu na gitaru, ali kontam - nezavrseni demo!) Super..ovo samo pokazuje da kad je sve dobro u startu (Pevac, muzicari, pesma, sviranje, snimak itd..), lako moze da se postigne dobar sound / miks... |
Evo sad sam pricao sa Cecom ..... pesma je autorska , sto ce reci njena !!! :o ;)
Super je koncepcija albuma i valjda ce se sve sitnice skupiti na gomilu pa da ovaj projekat zazivi onako kako treba ..... ..... Bitch ....hvala na prenesenim pozdravima .... Pozdrav |
Quote:
Sve ostalo cool :)...nisam ni sumnjao |
Samo da je gitara malo vise bright, malo tisi vokal... Inace super
|
Podsjecha na Tuck & Patty.
Stvar je odlichna! Gitarski aranzhman bi mogao bit i bolji ali cura pjeva pun gas! Stvarno se nadam da che ovo ugledat svjetlo dana. Definitivno fali ovakve muzike na balkanu. Svaka chast! |
@ all
opet fala na lepim rechima, mada opet kazem: ovo je DEMO! Svirano je na keca, istovremeno u gluvoj sobi Ceca i gitarista, taj dan mi nije radio preamp za slusalice pa su snimali bez sluski, ja zurio na bus, brzo sve snimili i pogasili sprave... kad bude pravo snimanje bice i bolje :) @ Moritz ...kaze Ceca da joj narezes taj album "Tales from The Hudson" pa da joj doneses, jer ga nikad nije cula :) ... inace stavljam hdd u k2600 za 7 dana (nadam se!) pa pijemo kafu :D pozz |
Mada predtpostavljam da ona to vec ima buduci da ima lepu kolekciju JAZZ muzike kod kuce ali ok...bacnucu joj to....kontam da je precula liniju...i meni se to cesto desi :)
|
Vidim da vech neko vrijeme nema nikakvih novosti :(
Ima li kakve shanse da uskoro chujemo josh neshto? Stvarno mi rijetko shta od promotivnih radova "zaglavi" u plejeru poput ovoga. ;) |
Zasto ne mogu da skinem?
Neka mi neko objasni proceduru. |
pogledaj datum, chovek..
btw, aj opet okachite.. inache, ne slusham "pop-folk" :cool: ali gotivim neke cecine pjesmice.. |
Nije to ta Ceca :banghead: :rotfl:
Pozdrav |
e pa jebi ga.. :) kachite svejedno.. :)
|
Sta ja znam datume...
I ja pomislih "Ceca" ali sam skontao da nije ta(kolekcija jazza i tako to...). Pretpostavljam Ceca Slavkovic. Ili nije? |
|
Ne uspjevam skinuti stvar s prvog posta.... Moze neki drugi link?!
|
Quote:
bogati bich zna sigurno;) |
Quote:
evo novog linka http://www.bozoel.com/images/images/...emo_insert.mp3 sad cu da popravim i link u prvom postu... Izvin'te :) pozdrav bogi p.s. Hvala Bitch! :) |
Bole,kad i gdje ce pjevati u BL?
|
5. mart, B .Dvori
|
Ok.Hvala.
|
Pa te su stvari i na myspace...
Šteta da pjesma počinje sa through koji žena izgovara vrlo loše. No, lijepo je, iako ništa novo niti posebno. |
Volim direktne zene!
|
All times are GMT +1. The time now is 12:20 AM. |