![]() |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!!
evo neko okacio na Gearslutz, PRINCE-ov studio i sve propratne prostorije...he,he, poigrao se malisha!!
http://www.paisleyparkstudios.com/ppvr/PPVR.html |
Re: PRINCE - studio complex slike !!!!!!!
Quote:
|
Ima se,mo?e se
|
EEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeee tako se to radi....:jako-lju:
|
Kakva BAAAAANJA:hyper:
|
tko mi je ovo slikao podrum???
:D |
TAKO SE TO RADI!!! Kakav je Prince kralj... Paisley je meni vec dugo jedan od najjacih studija, definitivno...
A i kome treba studio pored onakvog kluba, loung rumova i svega ostalog... Sve u svemu, majstorski!:da: |
E, kad vec prduckamo o studijima... Ovaj me je skoro oborio sa nogu. Pogledajte svih 6 roomova... Ne samo 4 navedena na linku!
Dakle, malo francuske shkole... http://www.plus30.com/studios.htm ;) |
Quote:
|
auuuu... ali fali im jacuzzi... ne valja.... care moj ovdje hocu da provedem ostatk svog zivota, bez nerviranja, bez zurbe, bez nervoze, da se zajebavam oko boje basa tri nedelje i da album izbacujem svake dvije godine i po jedno dijete svake godine sa svoje sve 4 zene (naravno manekenke):) ... eh to je zivot.:rolleyes: a sad realnost: zanima me koliko to sve kosta? i moze li se uzeti na cekove?:rotfl: |
kako je ovo nenormalno... aaaaaaaaaaa
|
ovo je smjeshno. vishe radnih sati se ulozhilo u sredjivanje negu shto che se ikad ulozhit u rad u ovom diznilendu :mrgreen:
|
Quote:
|
Quote:
Ehhh, ne bih ni ja gledao na stvari iz nase percepcije da sam na njegovom mjestu:D :D |
Lou, dođi da se dogovorimo za neke rate... ;)
|
evo jos jedan
|
Re: evo jos jedan
Quote:
|
Re: evo jos jedan
Quote:
Ja isto hteo da ga kontaktiram nedavno.... |
Quote:
|
Quote:
100 zena 200 sisa kod mene je upravo suprotno, ja bih u ovakvom "kataloshkom" okruzenju uzivao raditi |
Quote:
Pa ovakav studio nisu "SI PRIUSHTILE" ni korporacije poput Universala, Sony-ja i mnogih drugih. Ali char i jeste u tome sto u Paisley Parku-u atmosfera nije strogo poslovna, tj. automatski nije adekvatnma za velike korporacije i njihov pristup gradnji i opremanju... Iskren da budem, DA!!! Voleo bih da mogu "SI PRIUSHTITI" ovakvu lokaciju, ovakav objekat, pa i studija... Ali, eto, nazalost, kod nas je i ovo sto moja firma poseduje LUKSUZ! Ponavljam, nazalost... Na opremi mu i ne zavidim mnogo, to je prilicno dostizno (sem varijante "PUTA PET" studija:D), ali onakva "tvrdjava", sa svim svojim sadrzajima, tesko da ce se dogoditi u skorijoj buducnosti!:mad::( A enterijer nisam ni komentarisao, sve je stvar ukusa... Pozdrav...:wc: |
ma jok... To me nikad nie zanimalo. Raspoznajem kich (kao shto je ovdje sluchaj) i krajnje bezukusnu (npr. German Nazi) arhitekturu. Sve izmedju mi je OK.
|
Ne iritiras ti mene... Samo tvoje predrasude i sranja, nazalost.
Oooooooo...:smile2: |
Po zadatku sam editovao vase postove koji su presli granicu ukusa ( a u mojoj sobi ), nemojte se prepirati na javnom ..... ako zelite , nastavite na pp ......
Pozdrav |
Nije zanimljivo na PP :mrgreen:
|
Perverzija... Sigurno je sve puno Behringera, Emu-a i Terrateca:mrgreen:
|
Vazi Tiki care odoh da prodajem tijelo narednih 10 godina u tri smjene da bih makar mogao da platim tri prve mjesecne rate :rotfl::rotfl::rotfl:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:58 AM. |