![]() |
Studijski mikrofon preporuka?
Preporucite mi mikrofon za snimanje akusticnih instrumenata, cena oko 500eura?
|
Re: Studijski mikrofon preporuka?
Quote:
|
akg c451 stereo par :D uvek
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
groove tubes gt67 - 500e se electronics z5600 - 500e ili sennheiser mkh 800 za 3500evra :D |
Za 500 eura dobijes PAR malih kondenzatora Oktava 012!
Dila ih Emil (firma Sonarscope) u Varazdinu. Kontaktiraj ga preko maila pa vidi jel ti moze dostaviti u NS. Zvuce za popi**it dobro! |
Quote:
|
Oktava moze kod nas i malo jeftinije....... a mozda naletis i na neki AKG c414, to je ipak klasa za gorepomenute
|
Oktava (uparene) MK-012! Vrhunski!!:)
|
Quote:
probani su na akusticnoj gitari, a moj priujatelj, snimatelj filmske muzike probao sa raznim gudackim instrumentima, veoma dobro, s' tim da pomalo fali bassa, ali onog najnizeg u poredjenju sa Neumann KM 184 "olovkicama" ali zato cena 20 X manja, jos dodju sa freq.chart-om, i u kutiji, sa stereo sinom, tako da mi uopste nije jasno kako se isplati proizvodjacu... Zakljucak moze da bude da ce Kina biti osvajac sveta, upravo na taj nacin.. Probajte mikrofone, za cenu 2-3 ture pica u nekom kaficu, isplati se cak i da ih posle bacite, ali mislim da necete... Pozdrav, sve najbolje!!! |
Quote:
Pozdrav... P.S. Skup mic je skup mic... Nazalost! Ili na srecu!;) |
Quote:
U svakom slucaju, AKG 414B-XLII je mikrofon koji mi prvi pada na pamet za neke normalne pare. E sad, treba da ti naleti... Ko sto je nama!:mrgreen: |
Quote:
|
probaj sm pro mc04
bez zezanja, odlican mic za akusticne instrumente; http://www.smproaudio.com/MC04.htm |
Quote:
|
Quote:
o kvalitetu, uporedo sa royer-om i coles-om nema neke razlike, koji kostaju 10 puta vise...nije bas za glas, ali je odlican na instrumentima i bubnju |
Quote:
Imam ih,i prosto se pitam da li ja umisljam....ali meni zvuce neverovatno dobro - naravno za taj novac.(270 u artistu pre godinu - dve).:guitar: |
Quote:
Dobio sam jako puno preporuka za ovaj model, kazu ljudi izvana da je "renesansa" medju ribonima i to ne samo u smislu CENA/KVALITET! E sad, jos uvek ga nisam probao, merodavan mi je iskljucivo licni test, a prvi primerci uskoro stizu u BG! Ako treba, stavicemo ga na crtu sa RCA "originalom"...:confused: Ko zna!!!??? Ako neko izrazi zelju da poruci ovaj ili slicne modele sada (i generalno sve od SM Pro-a), moze da me cimne na PM. Pre 25. decembra lager nece postojati u Srbiji, prvenstveno zbog birokratskih kochnica, ali nakon tog datuma, svakako! U ovom trenutku roba se moze poruciti "avansno", prikupljanjem grupne ponude... Sto se cena tice, cini mi se da su medju najpovoljnijim u Evropi. Za ceo asortiman SM Pro-a! Cene ovde kod nas, naravno...;) Aj' da ne reklamiram ovog "Rols Rojsa" vise...:D:rolleyes: A ni zastupnike.:banghead: |
All times are GMT +1. The time now is 09:10 AM. |