![]() |
Groove Agent2
Shta mislite o Steinberg Groove Agentu 2 shto
se tiche zivih bubnjeva? |
Re: Groove Agent2
Nemam pojma, meni je jedinica bila extra losa;)
Pozdrav |
Quote:
|
Evo, opet ja o bubnju....
Ako ti trebaju paterni i dobar zvuk, probaj BFD (pogotovo sa deluxe exp). Treba ga samo kasnije dobro mixovati (kao ziv bubanj), jer nije bas isproduciran (sto je meni super), a moze se naterati da zvuci super |
Pa zato ga i pitam... Izgleda kao da ne poznaje materiju, a ako je to slučaj, jo? manje će znati da ofarba bubanj koji se radi kao ?ivi. Onda mu treba neka "gotova" varijanta bubnja.
|
Ma koji groove agent, bolje mu je onda da se potrudi da nadje loop cdove u tom fazonu koji zeli.
Mislim da je to jedini vst-i koji sam uninstalirao 5 min posle instaliranja:D |
Quote:
Video sam steinbergovu prezentaciju pa pomislih da ga nabavim,zato sam i pitao shta,kada,kako! Po ovome shto ste rekli necu sigurno. |
Mozda bi trebao probati "Toontrack dfh EZDrummer".Po meni zvuci daleko bolje od Groove agenta.U njemu takodje imas odsvirane groove-ove,pa cak i prelaze.Groove importujes(drag&drop)na midi traku tako da ga mozes i editovati po zelji.Nema toliko stilova kao Groove Agent i uglavnom je baziran na pop/rock ali ako ti na brzinu treba ritmicka podloga mislim da je vrlo iskoristiv.Cak nije ni velik,kompletna instalacija je nesto veca od 900Mb.
|
Potvrđujem za EZ Drummer!
|
Quote:
|
Krhotinica ;)
|
Takodje potvrda za ezDrummer, sem što bi još dodao da je zvuk iz EZdrummera mnogo bolji nego iz Superiora (meni barem).
Jes da ima mnogo manji izbor elemenata, ali to malo što ima mislim da je lepše snimljeno. |
Ofarban je već Dacko, ofarban, pa zato. Malo mu ga da? po kompresorima i EQ-u kod Superior-a ili Custom & Vintage-a i dobije? istu stvar. :) ;)
|
Groove Agent je super! Skupis iz njega midi informacije koje ti odgovaraju sa filovima itd. na traku i na izlaz stavis DFH(opjevani) ili BFD i imas semi-pro groove...:banghead:
|
Quote:
I generalno, hihat-i i činele su BFD-u mnogo otvorenije, imaju onu visinu koju treba... treba ih farbati/cutovati, ali ne toliko koliko u DKFHS da bi dobio iste/slične rezultate. Ali EZ drumemer otprilike pa da i ne treba farbati uopšte... :D |
All times are GMT +1. The time now is 03:42 AM. |