![]() |
Plug in? Kakvi Plug ins???
1 Attachment(s)
Ovi nisu culi za plugins!!!
Nista...samo malo da se bali na sprave....he,he,he.. |
Re: Plug in? Kakvi Plug ins???
:scared:
Ovde uvek ima posla .. ako nista drugo .. leme se kablovi:) |
Quote:
|
Koje sprave... :o A ja se bakćem sa Trilogyem, lol. :p
Poneko oni?i, morao bi imati merdevine da dohvati ona ?uta dugmad gore.. :mrgreen: Ne bih da maleri?em, ali nadam se da si dobro za?titio prostoriju u slučaju nedajbo?e, recimo od po?ara. Mo?da treba i u te preventivne sprave ulagati, kad već neko ima toliku silu. To nikad nije skupo! Ba? me zanima ima? li ?ta od takvih sprava tamo. |
Quote:
Jos samo da je moj studio, pa bi bilo dobro! Ovo je "Ocen Way Studio" u Americi.... A za pozar - imamo prskalice u studiju! Sve ce vi okvasi!! |
Sa stanovista akustike, ovi rekovi su katastrofa:rolleyes:
|
katastrofa je to shto uz sve ove spravice i brda ulozhenih para ono shto naprave i dalje zvuchi kao obichan western narodnjak.
|
Quote:
Da, al' kad bi se zezali....! Ova "akusticka greska" nije smetala stotinama najpoznatijih svetskih artista i producenata da bas u ovom studiju miksaju svoje albume!?!? Mozda zato sto ima preko 100 komada vintage sprava, ili mozda samo vole da gledaju lampice kako svetle !?? sta je da je..neznaju da se to kod nas moze uraditi bolje, za manje para, na PC-ju...!! |
I sad tu ulete deca od komsije, onako umazani od palacinki sa pekmezom i preokrenu sve te potenciometre........:p
|
i ovaj celavi je katastrofa sa stanovista akustike:D
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
|
Quote:
Odlemi taj kineski ASIO i zalemi shvapski na njegovo mesto i problem je resen :mrgreen: :rotfl: pozdrav bogi |
Quote:
k'o sto rekoh...humor na visini! Toga, brate, kod nas ima i za izvoz.... |
Quote:
jebes sve ako nema humora! :banghead: |
Quote:
|
Quote:
|
I da se ne zaboravi sluchajno Muzichki tobogan!
|
hehe malog li mixera... \\
al kad bi se zezali ;) |
Bar nesto imam isto kao u ovom studiju:) ......STOLICU:banghead:
|
Quote:
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
Ja mogu samo da kazem - svaka chast, da se nasmejem i radim na sebi shto vishe mogu... |
Quote:
Pa da svi mi imamo ovakve studije, sigurno ne bi visili na forumu po ceo dan, nego bi radili ko ludi!! (da odplatimo studio, mislim..he,he...) A sebi uvek treba zadati vise nego sto mozes....ako postavis sebi mali cilj / zadatak, onda se opustis ! Megalomanija brate!!! |
Jel to osigurano???
|
Quote:
|
vec Allen Sides-ov, kakva legenda...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aeron cena krece od 1100 Eura pa ide do 2500 (zavisi od materijala, hrom plastika, koza..itd) Ali ako je "ponosni vlasnik" masine za sedenje - svaka cast! |
Znam zato i kazem...mada sam nasao i za 700 dolara i to verzija od titanijuma...kada bolje razmilslim koliko se vremena provodi u stolici dok radis i nije puno - posebno ako je zdravlje u pitanju. Naravno ko moze da priusti
|
Jel uopste ima u Srbiji da se nabavi Aeron stolica?
|
Koliko znam ima ih u nekom salonu u BG, e sad kako se tacno zove salon ubi me ne mogu da se setim...mislim da je negde u Knezu.
|
Daj, seti se...ja nesto zadnjih dana trazim novu stolicu...mada ako je Aeron toliko skup onda... :(
|
.....kicma nema cenu... evo ja sam u svojoj 25oj konacno poceo da osecam posledice losih stolica... :( i nedostatka vremena da se bavim svojom starom ljubavi - plivanjem kao ultimativnom boosteru drzanja !
|
Quote:
|
Quote:
|
pa zar ti nisi ocvali prdonja???
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ajde kada vec pravimo humoreske na doticni studio (koji je ince D stidio). Da okacimo i A studio!
Pa da ih dokrajcimo. |
All times are GMT +1. The time now is 06:39 PM. |