![]() |
Pomoc oko Duende-a
Bilo bi nam od koristi,normalno ako ti ne predstavlja veliko cimanje, da pitas neke ljude iz tvog okruzenja( u koje imas poverenje) koji su stvarno probali Duende,sta stvarno misle o toj Dsp platformi. Jednostavno znam vec desetak ljudi koji to zele da pazar. Pa bi nam bilo od velike koristi da nam neko iz prve ruke ( a ti si bas na izvoru), potvrdi ili demantuje dali stvarno ima smisla pazriti Duende!
|
Re: Pomoc oko Duende-a
Quote:
lik kod nas ima Waves plug ins..Duende niko nije pazario jos. Ima puno da se cita na Gearslutz.com Takodje, izasao je odlican test u najnovijem Sound On Sound-u...u kome su ga nahvalili. Kazu da ima veliku latenciju ako ga koristis u live situaciji, ali on nije predvidjen za to, nego za miksanje. I SSL preporucuje da se radi bounce, kad napravis zvuk. U ovoj 1.0 verziji nemoze da radi off line bounce, ali bice moguce uskoro...i to ce opet biti u real time-u! Pogledacu sta jos ima pozdrav |
E hvala ti,nego cisto sam zainteresovan sta misli neko ko je stvarno probao, jer ovi iz Sound On Sound-a mi nisu bas uvek pouzdani oko kritika pojedinih uredjaja.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://gearslutz.com/board/showthread.php?t=78107 |
Quote:
Kakvo bouncovanje ???? Zasto ?? Objasni mi ovo bolje ? I zasto off line i real time ..... ovo me zanima ???? Pozdrav |
Quote:
bas cu da pogleam (i prepisem ) sta su mrmoti napisali, pa cu okaciti... |
Quote:
|
Quote:
prosledi utiske, izgleda da ima puno interesenata... |
sta predstavlja "bounce"?:ups:
|
Quote:
|
to je nesto kao freeze efekat?
|
Quote:
|
Evo napokon, kada su mi se slegli utisci posle testa Duende-a (probao sam to u realnoj varijanti tj. smixao sam 1 numeru u periodu od 2 dana). Ako vas zanima da cujete mogu da vam kazem moje impresije!
|
Quote:
|
Quote:
pa kazi....nemoj da nas drzis u mraku... |
Jednostavno sam razmisljao na koji nacin da izlozim svoje impresije a da me neshvatite pogresno!
1.Ja sam odusevljen kako Duende svira! To stvarno ima karakter ( od svih softverskih emulacija hardvera ovo je najblize onome sto klonira) SSL-ovog hardvera. 2.Kada se sabere sta dobijas za te pare! Po meni opet posteno(Mada realno dobijes samo dva pluuga). 3.E da sad pokusam da budem pragmatican! Gledajuci iz ugla velike vecine( koja ima ''mini'' ili ''home'' studio) ima sigurno za te pare da se pazari mnogo vise ''sitnica koje zivot znace". Sto se mene tice ja sam ga porucio! |
Quote:
|
Quote:
Super, Ja ne sumnjam da to zvuci mega. Cuo sam Waves i ukakio sam se...ovo bi trebalo da u je klasi ako ne i bolje...Ali ko sto Lacky kaze, nije za svakoga - ko ima, moze mu se! |
Ja ljudi rekoh najiskrenije sta mislim, pa zakljucite!
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:01 PM. |