![]() |
Kritike...
evo reko da započnem suprotan topic od onog "najbolja produkcija.."..
Voleo bih da izdvojite ne?to ?to je po vama lo?e uradjeno i naravno potkrepite to argumentima...NIKAKAV HEJT I PLJUVANJE nego samo mi?ljenje ko je po vama zaista napravio totalni proma?aj u svom poslu..svestan sam da postoji obilje toga ali ipak mo?ete ne?to izdvojiti kao poseban slučaj kako ne treba..ne samo produkcija nego i muzika,aran?mani i ostalo....mislim da ljudi treba da se suoče sa svojim gre?kama i da iz njih uče.. ajd udri >!!! |
Re: Kritike...
uglavnom ne pamtim lose muzike/aranzmane, vec produkcije.. i kao svetao primer izdvojio bih zadnja izdanja Kande kodze i Nebojse, Del Arno Benda i npr Negative-a... prva dva zbog toga sto u danasnje vreme u home-recording uslovima, i sa obzirom na velicinu tih izdanja, to je trebalo da bude mnogo ozbiljnije... O Negativima sam vec pricao, i ne bih dalje sirio... samo podsecam na cinjenicu gde je i koliko taj album radjen..
|
Prvo što mi pade na pamet je drugi (i poslednji) album grupe "Tina" (Kragujevac ili šta već)!
Nakon prvog zanimljivog albuma uslijedio je drugi koji je i sahranio bend! Razlozi... poslušajte! |
znaci no hejt, no pljuvanje... ok
mislim da je po meni najveci promasaj Indirina pjesma Stikle na vikle ili kako vec... spojiti onakav vokal i onakvu 303-ku, mislim............ (kako nema neki smajli koji povraca pa da ga iskoristim u ovakvim prilikama....) i takodje mislim da ima mnooooooogo losih i produkcija i aranzmana sa zapada ali eto ljudi ne daju da se to cuje izvan.... nece da se sramote |
Quote:
|
Quote:
|
inace veliko nula za chris liebing - evolution,stigmata chapter one i alex bau connected kuci to zvuci super a kad se pusti na monitorima bulja ! a za liebing/stigmata imam pridike i na aranzman ... kao i na svoje neke stvari :]
|
Mislio sam na album koji je radjen u Pinkovom studiju.. ja sam čuo obratnu informaciju, da je mastering uspeo da spase što se spasti moglo... ma tu su problemi mnogo banalniji
|
Evo, ja bi da se izbljujem na kompletnu TEHNO-MIDI-NARODNU scenu (ako to moze tako da se nazove). Ove miksovane varijante tipa: Mojne-znojne mala da si mu dala, SEXI robots, JuVe komerc VS. Benassi itd. mi nikada nece biti jasne.
Poshtujem NARODNU muziku, cak i neke tzv.novokomponovane pesme. Elektronsku muziku volim od malih nogu, ali ove hibridne "narodnjake" uopste ne razumem. Izvinjavam se ako neko ovo shvata kao uvredu. Hvala. |
ma jao, ja sam ovo čuo prije neki dan, i stvarno ne mogu da vjerujem dokle ide njihov neukus...pa oni nas do jaja zajebavaju
|
Voleo bih da izdvojite ne?to ?to je po vama lo?e uradjeno i naravno potkrepite to argumentima...NIKAKAV HEJT I PLJUVANJE nego samo mi?ljenje ko je po vama zaista napravio totalni proma?aj u svom poslu..svestan sam da postoji obilje toga ali ipak mo?ete ne?to izdvojiti kao poseban slučaj kako ne treba..ne samo produkcija nego i muzika,aran?mani i ostalo....mislim da ljudi treba da se suoče sa svojim gre?kama i da iz njih uče..
ajd udri >!!![/quote] Ufff! mega ti je ideja za thread! Ali, ne smem da pustim jezik.....!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:( |
Ne zajebavaju nas nista vise no sto to mi sami dopustamo. A kada vec dopustamo, i treba, neka nas jasu i neka se sprdaju sa nama i govore nam kako smo retardi jer slusamo njihova govna u audio zapisu.
Slatko je to... |
niko nas ne tera da ih slusamo, barem kod mene to nije problem.
|
Lesho, "MI" kao "DRUSTVO", ako me vec teras da crtam.
Inace i ti i svi mi itekako slusamo ta govna, kad ides da kupis novine, u posti dok placas racune, u autobusu dok se vozis negde, u bastama dok prolazis gradom... Mogao bih se setiti jos mnogo primera koji bi rekli isto, ali mislim da nema potrebe. Koliko "mi" kao "drustvo " to ne slusamo ti kaze i podatak da se niko nije osvrnuo na jedan od boljih koncerata koji se desio u Srbiji pre desetak dana, a da thread o narodnjacima ima milion stranica. Itekako mi to dopustamo, tj. vec smo dopustili, a sada vec svi sami skidamo gace da nas guze razni moroni. |
Ima toga na galone, glupo mi i da razmisljam o imenima sad...
|
Quote:
sto se tice ostalih mesta gde smo prisiljeni da takvu muziku slusamo, tu mislim da nista i ne mozemo da promenimo. mesto gde nesto moze da se promeni su mediji. |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!:banghead:
doboro da si postavio ovaj topic...mislio sam taman da da kažem ovo evo čuh prije neki dan američku zvijezdu po imenu rihanna ili kako već...stvar se zove We Ride, mislim pordukcija je nabudžena i sve po američki...ali aranžman...poslušajte samo taj ubistveno smorni, iritantni i odvratni hi hat ....ma čitav beat je debilno prost...ne mogu da vjerujem da neko na ovo uzima pare i to grdne ...kako reče inpektor blaža "dabogda crko rokenrol kad ga svako svira"....e ja kažem "dabogda crkli RnB i hip hop kad ne samo da ga svaka šuša i maruša svira nego i na to ubija kintu"...ahhhhhhhhh!:banghead: :banghead: :banghead: izvinite ali stvarno me ova glupa i odvratna pjesma dovodi do destruktivnosti... poslušajte taj shit! Ti američki crnci su doprinjeli muzici stvarno puno, ali izgleda da su sad isti oni odlučili da joj j*** majku i jebavaju već godinama.... |
znas kako americki rnb/hiphop = srpski folk , ne zavisno o svemu tome sem toga sto su doprineli mnogo toga u muzici doslo im je vreme da naplate sve to
|
Quote:
A kad bih ti još rekao da sam u svom BG periodu svirao sa bendom neke stvari od Tine... i to pred publikom! :D Naravno... sa prvog albuma... |
a reci mi, tiki, jeli to grupa sto je svirala onu stvar "zato me ne pitaj kako živim, zato me ne pitaj gdje sam noću.."? ta stvar mi se baš dopada...
|
Quote:
|
Quote:
On topic: razocharala me produkcija novog Edo Maajka albuma. Prethodni je znatno bolje isproduciran, a i glazbeni sadrzhaj se srozao. |
Rhiana...
sigurno znaju bolje da nakucaju - ali NETREBA! nemora da znaci da Nije pesma dobra - ako je prosta, odn..treba da bude komplikovana po svirci / akordima. da bi vazila za "dobru pesmu"! Pogotovo R'n'B - Hi hat, Noga i clap i dosta...ako stabe i bass - puna kapa! Sve je u melodiji / rapu / tekstu! Poslusaj USHERovu (staru )pesmu Yeah! Ziva prostota...jedna zujava temica (3 note!), i par TR808 zvukova. Ali MELODIJA i kako je otpevano RAZVALJUJE!! Vokali , harmonije vokala itd...ima mesta za sve, sve veliko siroko i radi do jaja!! Uvek se najezim kad cujem pocetak...a tek u klubu!!! U tome je cela draz HipHopa / RnB-a...jednostavnost, akcenat na teks / ili melodiju ako je ima i glavni hook! Obori! |
Nasao si bas da otvoris tread na temu " sta je smece"!
Pa generalni stav je ovde da je sve smece. Ako me pitas sta da kritikujem?, e ja kritikujem sve! Nista bre kurcu nevalja! |
Quote:
|
odlicna im je bila ta stvar, mada samo nju znam...i ne mogu nigdje da je nadjem...ajde neka mi je neko da ako ima plz!!baš bih volio da je imam!!
|
Videcu ja da nabavim, pa ti bacam;)
|
aj vidi plz!!
|
najveci promasaaj kod nas: Juice...a prvi album je bio odlican, a da ne pricamo o full moon-u
promasaj strani: christina aguilera....odvratno kao i sve do sada od nje promasaj veka: UMEK koji je sjebao nacisto techno scenu |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:52 PM. |