![]() |
-= WHITESNAKE - Tasmajdan =-
|
Re: -= WHITESNAKE - Tasmajdan =-
Ouu yeah! :D
|
To je fantasticno!Prosto ponekad pomislim da sanjam njihov dolazak.Jedno vreme sam se klela Coverdale-om i Whitesnake-om!Ne znam koliko ce ljudi sa ovog foruma zaista posetiti nihov koncert,ali ja znam pozamasan broj onih koji hoce!Karte su u prodaji,kazu,mada sam ja cula podatak da ce biti tek od 20.maja,po ceni od 2000 din.
|
Ja ću otići fakat... Mada bi bilo bolje da je sad 88 godina. Ovako malo kasni sve to i neće mi biti toliki merak. Jo? me nekako spustio onaj poslednji DVD, nije mi to ba?... Ali bolje i?ta nego ni?ta, naravno, kakav takav ipak je to neki Whitesnake.
|
e dule bas zezas. pa daj da ih vidimo dok su jos zivi. :D
|
A koji oni? Koverdejl plus najamnici, a on se toliko izoperisao da sam se upla?io kad sam video njegov China-Elastic Look na ovom DVD-u. :)
|
Quote:
|
Ma zadr?i ga celog, nije frka ;)
|
Bas ti hvala!:rolleyes:
|
Da,moram da dodam da ce predgrupa,za sada je izvesno,biti Osmi putnik.A,za ostale se jos uvek ne zna,ali pominje se jos jedna grupa,kazu,znace se malo kasnije!
|
Quote:
|
Quote:
|
Nacula sam da su predgrupe Alogia,Kraljevski Apartman i Generacija 5-dobri bendovi,ako se ja pitam..!Alogiu slusam ovih dana..
|
Quote:
|
E odlicni su momci iz Alogije!! Pevac je odlican, dok bubnjaaaaar.....rastura!!!!
Svaka cast na izboru! |
Jedino sto mi se ne svidja jeste lokacija,iskreno mrzim Tash,ima da budemo kao sardine,jer mislim da ce to biti,nadam se veci koncert!Doduse,valjda nemaju gde ni da ga organizuju,Arena ce da se srusi,na Sajmu bismo umrli od vrucine,a ona sportska hala na Novom Beogradu je,cini mi se,vrsta ruine-mozda gresim!:(
|
Quote:
|
E ovo je u?asno dobar razlog da svratim u BG! :hyper:
Na pomen Koverdejla uvijek se sjetim scene iz filma "HAIR": Kad ih pohapse pa pajkani pitaju plavu?ana duge kose za seksualnu opredjeljenost, a ovaj im odgovara: "- A to mislite... ?to nosim dugu kosu... mislite da sam gay. - Nisam, ali D?egeru ne bi odbio(kroz smje?ak odgovori ovaj). " Tako i ja imam običaj reći: Nisam gay,al' Coverdale-u ne bi odbio. :rotfl::rolleyes: |
Gey Gey!!! :D booohaaa :D :da:
|
Quote:
Pa eto, vidi se da nisam. :mrgreen::da: |
nist' ja ne vidim... :D gore sve lepo pishe, pa nek istorija sudi!! :D po kratkom postupku :da:
|
Quote:
|
kolko ja znam, ta rec u osnovi znaci veseo, radostan. cesto se nalazi po pesmama... ukljucujuci i spicu za Flintstones...
|
Ma mislio sam da me tamo provaljuje? za gramatičku gre?ku (gay - gey), a ne za orijentaciju. Pa sam poku?ao da doka?em da su u upotrebi oba izraza, ako ni?ta bar ?argonski. nevermind... :rolleyes:
Nego... "VitkeSna?e" na Ta?majdanu!!! :D LONG LIVE R'n'R!!! |
Cuh negde da ce koncert mozda,umesto one rupe od Tash-a,biti odrzan na stadionu Obilica,ali i da ce za takvo nesto biti potrebna velika publika,a ja nisam sigurna da je oni u Srbiji imaju:( :(
|
Quote:
Ja dolazim sa minimum 5 ljudi. A znam i mnogo veći broj onih koji se premi?ljaju. Tako da... ako je tačno Alex to za stadion, biće sigurno i vi?e ljudi :) |
Pa,vidis-nista od toga:banghead:
Vrlo pametni organizatori ce nam ipak prirediti blamiranje na Tashu,gde u najmanju ruku necemo moci ni da disemo! Karte su jos malo,pa rasprodate,sto znaci bice jako puno ljudi i tako.KO prezivi.....:banghead: Ma,nije ni bitno,vise-dobro cemo se provesti:);) Samo ti povedi sto vise ljudi i bice odlicno!Veliki pozdrav.... |
Joj,napisah dva puta isti post:banghead: :banghead: :banghead:
|
Quote:
|
btw, moje iskustvo sa kraftwerka - nikako ne silaziti u parter.. iako je zvuk tamo verovatno najbolji, kod punih koncerata postoji veliki problem izlazenja na kraju... to mi je prvi ozbiljniji napad panike&klaustrofobije u zivotu !
|
Quote:
A,da!Imam jos jednu informaciju koja se tice karata-svi ljudi koji do ponedeljka 17.07. ne kupe karte,od tog dana ce ih platiti 500 din. skuplje.A,imam i neke informacije o zahtevima clanova benda,ne znam gde su mi sada,sutra cu staviti da se uverite dokle mogu da idu:mad: |
Kao sto sam obecala:
Whitesnake ce nastupiti na bini dugackoj 15m,a sirokoj 12m.Izmadju ostalog zele da se iza bine nalaze dve komforne sobe za presvlacenje sa kupatilom u kojem ce biti 30 peskira za ruke i 40 za tushiranje.Na dan koncerta zele dorucak i rucak za 12 osoba, a veceru za 22.Na stolu moraju biti 24 limenke,odnosno 36 flasa piva,litar "svezeg" soka od narandze,a za Coverdale-a su predvidjeni posebno cajevi "Altiva ginger tae","Yorkshire Harrigate English tea",osam litara "Evian" vode na sobnoj temperaturi,med,limun,mleko od soje.... Tkodje,pozeleli su najrazlicitije vrste voca(banane,papaje,borovnice,maline,avokado),razne vrste semenki....itd,itd. Zamislite kada budu videli onaj krs od Tash-a!Pa,odlozice koncert!A,jos kada budu videli(kako neki kazu),uzasne tush kabine.......:o :D Izuzev,ako sada ne naprave nove specijalno za njih:mrgreen: |
Za jedan bivsi bend u penziji, prilicno puno zahteva. Mada, ne bih ja krivio njih, vec onoga ko im ispuni te nebuloze o svom trosku.
JA bih se na mestu organizatora koncerta, ljudima lepo zahvalio, pozeleo im mirnu starost i da paze da ne slome kuk ili tako nesto sto se desava u tim godinama, a napravio svirku nekom mladom bendu i sve te pare ulozio u nevidjenu reklamu koja bi to propratila, pa tacno ne zaradio nista i jos doplatio iz svog dzepa! |
[quote=Oggy]
JA bih se na mestu organizatora koncerta, ljudima lepo zahvalio, pozeleo im mirnu starost i da paze da ne slome kuk ili tako nesto sto se desava u tim godinama :rotfl: :rotfl: :rotfl: Pa,dobro,nisu bas dotle stigli!Coverdale ima(koliko ja znam) oko 53 godine, a ostali( trenutni sastav) su dosta mladji.Ma,svejedno su preterali!Ali,kada se setim zahteva Apocalyptice sa proslogodisnjeg Exit-a,pomislim da su ovi odlicni!A,Apocalyptica spada u red tih mladjih bendova.....Doduse,ovo im je verovatno zadnja turneja,pa malo izigravaju princeze/?/ |
Ne izigravaju princeze, takvi su zahtevi česti, recimo znam da Uriah Heep koji su jako jeftini za dovesti (znači cena benda nije merilo) na kraju nisu doveli jer je bilo nemoguće ispuniti uslove iz ugovora.
U principu, radi se o tome da se klauzulama za?titi od toga da bude raznoraznih iznenađenja. Poslednje ?to vam treba u ?ivotu (a menad?eri se verovatno ne bave time ?to proučavaju situaciju ?to se tiče nabavke na lokalnom nivou za svaku zemlju u kojoj sviraju, mi se naravno računamo u neku nedođiju) je da se bavite nekim detaljima koji nemaju veze sa vezom pre koncerta. Znači bend ?titi sebe i prebacuje odgovornost za organizaciju i brigu u udobnosti i tome da sve teče ok. Pretpostavljam da na primer u slučaju Satrianija koji je ako se ne varam odseo u Interkontinentalu to nije bio problem jer je on znao da je mesto koncerta ozbiljan objekat, a Sava Centar je odmah kod Interkontinentala, koji opet predstavlja neki garant da znate ?ta ćete jesti i piti. Kad se svira na otvorenim mestima često se tra?e ovakvi uslovi kakve tra?e WS, i ne znam ?to se ljudi uvek istripuju "Sram ih bilo ?to izvoljevaju". Ja brate da sam u nekom bendu i pičim evropsku turneju, ne bih ?eleo da mislim pred koncert ?ta smem da jedem i pijem a ?ta ne, da ne bih dobio neke bakterije i zavr?io u bolnici, i da razmi?ljam da li da popijem ne?to na čemu pi?e nekim čudnim jezikom "Knjaz Milo?" ili ne. :D Uostalom ne znam odakle ti tačno informacija... Čuću se sutra prekosutra sa Dragančetom i ovako i onako pa ću ga ba? pitati da li sve mora po PS-u ba? tako. |
zato ti i nemas europske turneje nego sedis kuci :D
|
Quote:
Poticu iz "Blica",a i od jednog od organizatora,slucajno imam druga koji jednog od njih poznaje(mozda je Vartebedian:D),nisam ulazila u to,ali ti svakako proveri,pa javi...... |
Quote:
|
ma da... zamisli nemaju ni jogurt kravicu uz burek!! neko samo neke izmisljotine... ajmo mi do nish na rebarca ! ;)
|
Kndzaz Milosh je svetski bred, bre! :D
Mislim ok visoki zahtevi i proverena iskrana ok ali : -30 peskira za ruke i 40 za tushiranje :) Kapiram da ce biti bicevanja po tusevima :D |
All times are GMT +1. The time now is 12:05 PM. |