![]() |
.. rumski chat ..
Ja sam uzeo sebi slobodu da napravim kanal #rumski na severu - irc.serbiancafe.ws , pa ko zeli neka svrati.
Ko zeli, a ne zna kako neka procita tutorijal pa ce valjda znati :) Tutorijal - http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13983 |
Re: #rumski
Bilo je takvih inicijativa i ranije....
Neka si...samo naprijed...i ja cu se prikljuciti kad budem imao vremena za slobodno chatanje (pored onog regularnog koji mi vec sada oduzima 80% internet vremena). |
ajmo ljudi, cekam vas na irc.serbiancafe.ws/rumski ;)
|
da podsetim, svako vece smo tamo, cekamo vas :)
|
A zar se chat ne moze nekako integrisati u forum? Revimo java chat?
Sad funkcionisu i video chatovi... mislim, lepo bi bilo da i mi imamo tu opciju, ako je moguce... poput onog video chata na www.domacice4yu.com :mrgreen: :twisted: :twisted: Kad mogu oni da imaju, mozemo i mi :da: |
moze se, mi na glazbenom forumu imamo integriran java chat :) |
ja koristim operu, koja u sebi ima chat client :)
zar je toliko komplikovano da se dovucete na irc? :rolleyes: |
pozdrav svima koji dolaze na #rumski.
kanal je registrovan i dostupan clanovima Rumskog foruma. naravno, prednost je realtime komunikacija ;) |
i dalje aktuelno, dodjite da se druzimo :)
uputstva za konfiguraciju -> www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13983 |
ovo stvarno nije u redu, kilo ljudi sedi na forumu i niko nece na chat, a do jaja radi.... mis'im stvaarnoo
|
Izgleda da Firefox u verziji 2. ne podrzava java chat?
"Unable to connect : java.net.ConnectException : Connection refused: connect " |
Quote:
Javljajte kada ne radi i popravicemo svaki put...Do tada uzivajte. Poz PS. Dobar ti potpis Nocni ;) |
Re: .. rumski chat ..
neki su imali problema poslednjih dana sa java chatom, sada bi trebalo da je sve u redu.
tutorijal za chatzillu je izmenjen, sad bi i sa njom trebalo sve biti u redu www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13983 ukoliko imate problema, napisite ovde. |
Unable to connect : java.security.AccessControlException : access denied (java.net.SocketPermission 207.44.183.44:6667 connect,resolve)
Connecting... pa opet isto .Proslu noc sam probao da li radi i sve je bilo ok ,,sta je sad ? |
probaj iz nekog drugog browsera..
|
Juce sam instalirao sve plaginove i probao i ono je radilo ,ne znam zasto bi danas bilo drugacije osim ako vi nesto niste menjali ?
|
koliko znam, nismo.. mada java i nije neko resenje za irc..
/edit evo, proverio sam i meni se isto desava. sacekacemo divinera da resi stvar. trenutno resenje je ipak neka od drugih opcija za irc. |
ima'l ljudi ili je i dalje manje vise mrtvo?
|
ima, naravno.
|
U pravu ste, nije radilo ali je sad popravljeno. Mjenjaju ip adresu servera, pa onda moramo i mi. Javljajte i nece biti problema. |
Javljam
|
bice reseno, nadam se za stalno
|
rjeseno |
polako pocinjem da gradim naviku kad dodjem na forum da posjetim chat... ide malo teze ali mislim da cu uspjeti... ne bi bilo loshe da chatamo! :ike:
|
Koristim program ChatZilla i do juce je radilo sve normalno, medjutim
vise nemoze da se konektuje na serbiancafe prijavljuje: The connection to irc://serbiancafe.ws/ (irc://serbiancafe.ws/) was aborted with error (null): Component returned failure code: 0x804b000d [nsIBinaryOutputStream.writeBytes] @ <chrome://chatzilla/content/lib/js/connection-xpcom.js> 522. Ima li nekog resenja za ovo??:banghead: |
preko kog servera se kacis?
ako ne rade irc*.serbiancafe.ws, probaj preko irc.astrahosting.com |
Neznam preko kog servera ide,ali ni ovo
drugo neradi prijavljuje: [EVAL-IN]irc.astrahosting.com [ERROR]ReferenceError: irc is not defined :banghead: :banghead: :banghead: |
probaj java chat, cisto provere radi..
|
ajde sad svi lepo na rumski cet
non stop ste online a niko ne ce uzivo da poprica mislim stvaaarno..... stvaaarno... |
Mo?e li mi netko reći gdje mogu nabaviti bitove za stvaranje muzike...trebao bih te bitove...pa ako netko zna nekoga ko to radi vrlo bi mi pomogao;)
hvala |
mislim da si nesto pobrkao, ovo je samo tred o chet-u, ako hoces da svratis na isti, prati uputstvo koje je postovao nas cenjeni clan lesha.
|
Vrnite dugme za cet...
kad ve molim |
promenjen je server za chat jer su se ljudi zalili da dosta dugo cekaju pri logovanju.
adresa novog servera je irc.serbiancafe.com, detaljno uputstvo za povezivanje se nalazi ovde cekamo da diviner ubaci javachat modul na forum sa promenjenim serverom. pozdrav i kuckamo se ! |
rumski javachatu mozete pristupiti trenutno alternativno preko ovog linka: http://www.rumski.com/forum/javachat.php Uskoro cemo srediti i dugmence... Poz. |
a da li bi mogla biti neka fora da se pored dugmeta vidi ko je sve na chatu, mislim da bi to doprinijelo popularnosti istog :)
|
Quote:
|
ja bio ...
ima vinjak,ima pivo,ima rakija... obecavo lesha i neke zene.. |
eh taj lesha, samo obecava u prazno... toga na netu nema
|
ma darkstar samo navlaci slucajne prolaznike
|
a da, to su oni sto udju u sobu, pa cim im niko ne odgovori za milisekundu, pale...
|
All times are GMT +1. The time now is 11:10 AM. |