![]() |
anketa - kako ste nasli forum rumski?!
kako i kad ste nasli rumski?!
meni je boskovic posla emajl sa linkom. :da: 25-06-2003 |
Re: anketa - kako ste nasli forum rumski?!
Mene je na forum pozvao Diviner...
Tada je forum brojio tek nekoliko clanova... Ta najstarija ekipa sa foruma je inace bila omrzeni jednog drugog muzickog foruma gde je vladala totalna autokratija jednog ne bas preterano strucnog coveka... To je bilo 27.05.2003. P.S. Presladak si na toj slicici na avtaru... :mrgreen: |
Ja sam prvo cuo preko www.audio.co.yu, a posle me je i diviner rekao...
|
ja ne mogu da se setim :ups:
Mart 2004 |
Eeeehhhh...
:rolleyes: :D |
Ja sam nasao prvo Ivanov StudioTon pa posle Rumski...:)
|
verovali ili ne - preko google-a i to dok sam trazio neke "tamo" programe :D
i to mnogo pre nego sto sam se registrovao, jer tada nije bilo toliko clanova.. :( sta ces, "pogresi covek".. |
Najbolja reklama-od usta do usta, rekao mi Goran
|
.... ni ja se ne secam, majke mi :mrgreen:
mozda preko Ivanovog StudioTona, isto... nekako se secam tog sajta i ovog foruma iz istog perioda, pre sto godina..... |
"naleteo" na forum 2003-ce trazeci tad "ko ce se setiti sta" i ne zadrzavajuci se, a pre nego sto sam se registrovao prosle godine ponovo sam se vratio zahvaljujuci Idekius-ovom potpisu sa drugog foruma (chill ako se ne varam) ili link sa njegoveg potpisa na sajt, pa onda link za Rumski :confused: :cool:
|
Ja isto preko www.audio.co.yu s tim sto sam poceo redovnije da posecujem kad sam proteran s odredjenog foruma :) na kome je do sad ostao maximalno jedan clan
|
Bio sam na nekom forumu, ne secam se na kom i citao nesto o emu-ovim karticama. Onda sam procitao kako neki lik preporucuje da poseti forum "Rumski" svako ko hoce da se vishe informishe o svemu u vezi muzicke opreme, produkcije itd. i da su tamo ljudi profesionalci i da cemo dobiti odgovor na svako pitanje.
Bio je u pravu 100%. I od tada sam ovde gotovo svakodnevno.:) ;) |
Quote:
jednostavno sam se stvorio na forumu:mrgreen: Jul 2003 |
... i bi svetlost.. :)
ja sam naleteo na nekog odavde na benchmarkovom forumu gde sam vise puta pokusao da pitam nesto pametno, bez pametnih odgovora..inace, do tada sam dugo i redovno visio na benchmarku, a sad apsolutno ne zalazim tamo vise... feb 2004. upadnem u ozbiljnu krizu kad ne mogu vise od par dana da obidjem forum... i da, podelio sam dosta pohvala i linkova ka rumskom, cisto da se zna :D |
Posto mi je Ivan ortak,ja sam prvo video na njegovom Web-u studioton.co.yu link ka Rumskom,malo razgledao forum i zaboravio da on postoji,dok mi nije Ivan rekao da neki problem oko klavijature,cini mi se,pokusam da resim na rumskom i tada sam se registarovao posle skoro godinu i vise dana i od tada sam skoro redovno tu :D
|
Google i jaka volja cuda cine..;)
Ljeto 2004 i jos nijedne svadje..wouu! |
Na inicijativu OUN, vlada mi je uputila zvaničan dopis
sa molbom da se registrujem na www.rumski.com :rotfl: |
Ni ja ne mogu da se setim, ali je ovo definitivno forum sa najboljom atmosferom i to me je zadrzalo ovde :D
|
Mene je uputio Tiki The Boyler kada mu je bilo mrsko da mi objasnjava neke stvari oko zvucne kartice. :mrgreen:
|
ja sam trazio po netu "SFRJ" forume tog tipa i nisam nista nasao...... onda sam rekao, ako vec nema... napravicu ja.... :)
Mislio sam, bice nekoliko clanova i to je to.... onda su prvi clanovi ozbiljno shvatili celu pricu i sirili "od usta do usta"..... zapravo, njihova zasluga je ogromna sto forum postoji.... Danas je to vec velika masina i nema povratka... Cekamo nove zakone i planiramo poboljsanja. |
google...trazio sam nesto, ali ne i forum...
|
Quote:
Cim ga je tata Rumski napravio, stigoh i ja (bejah prvi clan, ako izuzmemo admina dr.Ru-a). Mislim, postojao je tu audio.co.yu , ali on nije razumio ono sto smo ja i Branislav (dr.Ru) imali u planu za ostvariti. Pocelo je svakodnevno druzenje i sa tada ogromno posjecenim (audio.co.yu je bio ogromno posjecen sajt kada se uzme u obzir da su slicni , a ozbiljni sajtovi/forumi imali svega 4-5 clanova) smo Branislav, Ja i Boskovic organizovali sve cesca i cesca "okupljanja" povodom razmjene ideja, softvera, znanja na rumski forumu. Tada su tu stigli Eon, Idekius, Arados, kvu, Mogli, Pure, Jadran, Anita, Sandro, Ivan, Shot itd itd (izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio)...Dobro druzenje, atmosfera koju smo tada zaceli se vjerujem i dan danas osjeca u "vazduhu" koji svi vi "disete" sada. Pozdrav svima. |
Quote:
|
Sreo imenjaka ProkDu-a na Chillout forumu koji me poslao ovamo, nakon sto smo skapirali da se znamo sa neke prastare gitarijade. E sad otkud ja na chillout forumu, to je vec teze skapirati :D
|
jebem'i'ga.. secam se da sam gotovo od pocetka foruma tu.. mislim da sam preko boskovica provalio, mozda cak i preko Ru-a.. nisam siguran
|
Ja sam te zvao tachno se sjecam, jer sam registrovao tvoje postove na nostalgiji posle izlaska Vladovog prvog albuma
Bilo je josh takvih ljudi (Sandro, dvuckovic) koje sam locirao i mnogo prije otvaranja foruma. Sve pochelo sa mojim interesovanjem za audio produkciju i srecom da sam naletio na Divinera i Bassystema na benchmark forumu. Poshto je pochelo da se ozbiljno diskutuje Milan iz NSa je napravio www.audio.co.yu ali je dr.Ru uchinio pun pogodak i pokrenuo Rumski. Ostalo je istorija :) |
Preko nechijeg potpisa, a sa foruma od www.bencmark.co.yu sajta
|
Quote:
salim se naravno ;) |
Rekao mi Sille : Probaj da odes na ovaj forum ima interesantnih tema i ljudi , mislim da ce ti se svideti. Pratio sam forum par nedelja i onda odlucio da se prikljucim jer mi se svidela atmosfera. Inace ne posecujem ni jedan drugi forum ( malo vremena sto imam provodim ovde ) .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ja se vec ni ne secam tacno... mslim da mi neko rece ili tako nesto... elem, vrzmao sam se ja po forumu jos od leta 2003, no konacno se registrovao u januaru 2004, nekoliko dana posle rodjendana...:D
|
Gledao ja vas dugo, i razmishljao, da li pristupiti sekti, ili ne. :) A kako sam vas nashao? Pa preko drugara bandita, starijih chlanova.
|
diviner je zaboravio da sam se ja (tad alias "don corleone") prepirao prvo sa njim na audio.co.yu forumu pa sam posle njega dosao ovde :)
|
03-08-2003
Pozvao me chika Diviner sa transmute foruma. |
Negde pocetkom prosle godine, na forumu Elitesecurity neko je pomenuo Rumski....i ja dosao :D
|
Mene je pozvao nas dragi Deky..... :) Prva osoba sa kojom sam se jaako sprijateljila odmah zatim i koja mi je jako pomogla oko sveg je Jadran! I svi tadasnji clanovi (sjecam se Sandra, Eona, Divinera i Puratora) su mi jos uvijek medju najdrazima s foruma.
Ono sto mi je ovaj forum pruzio je mnogo ugodnih iznenadenja, razloga za zahvalnost, znanje, podrsku, prijateljstva i ustvari je ovo jedini forum koji posjetim gotovo svaki dan. Sada je forum u jednoj drugoj dimenziji, puno je članova, pa vi?e i problema (za nas admine/moderatore), mo?da je djelomično (ili vi?e?) nestalo one čari kao kad nas je bilo malo, ali tako to biva gotovo u svakom businessu (iako ovaj forum nije poslovno orijentiran).... u napredku se neke stvari i ?ire, donose dobro i lo?e... normalan slijed ?to donosi i potrebu za pone?to odmaka. Uh, zapričah se. :) |
da, ali zato medju novim clanovima ima ljudi sa ogromnim znanjem koje prilicno nesebicno dele, i zasluzuju svaku pohvalu i bez velikog broja postova -- Boggy, Trpkov, FrankoPanko i jos dosta njih, nezahvalno je ovo nabrajanje..
|
Quote:
Da ne duljimo, upravo zato ka?em, to je sve donijelo i dobro i lo?e. |
All times are GMT +1. The time now is 10:16 PM. |