![]() |
I najbolji sekvencer je....
|
Re: I najbolji sekvencer je....
ovaj.....kao...................khmmmm......da nije malo sr*** test...?
|
a gde su logic i live ?
|
A gde su Logic , Nuendo i pravi Pro Tools ..... sta sve logic radi sa midijem , tesko da mu neko moze prici .....
Pozdrav |
sranje. ne postoji stvar kao što je "najbolji sekvencer". stvar je prilagodbe i maštovitosti...
netko će napraviti zakon mix u cool editu a drugi sranje u pro toolsima. pro toolsi su sranje. treba naći program u kojem ces raditi sa lakoćom...TI ne neki tamo digital music doctor....koji će TEBI najbolje pasati. i onda možeš reći: MENI je ........... najbolji sekvencer na tržištu. |
najbolji bi trebao biti onaj u kome na najbrzi nacin dolazis do zeljenog cilja..
|
da.. :) to sam izostavio.
najbolji sekvencer? to je subjektivno pitanje. |
Quote:
ZBOG CEGA SU SRANJE? |
nemojte pisat crnima slovima, jerbo mi sa crnima skinovima ne vidimo citat!
|
najbolji sekvencer je cubase 1.0 na atariju
|
Quote:
|
pa, valjda se pokazalo da ljudi vi?e vole ?areno
|
najbolji sekvencer je BramBos Tunafish.ne podrzava vst pluginove i nema skoro nijednu opciju. :da:
|
Sve su to igrachke naspram Digital Orchestrator Plus :-)
|
auuu pogresio sam,ovaj tunafish je zlo od programa,ipak podrzava vst i cak moze da renderuje projekat u wav.
|
Najbolji sekvenceri su E-Jay, Magix Music Maker i Band In A Box.. najbrze dodjes do pesme :D
|
Hehe,namerno sam pustio buvu....:D :rotfl:
Ma,ljudi su nekada snimali preko magnetofona pa su pravili 1000x bolje stvari od nekih koji koriste i Logic i Pro Tools i Nuendo itd... |
Quote:
|
jo? stavi? 21 inč monitor na atari, sreći nikad kraja (to sam vidio kod Z.Radetića, odu?evio sam se)...
|
Quote:
aaaaaaaaa to su bili dani. :da: |
Quote:
jo? fali mala sitnica da proda? plac i kupi? 2" traku...jo? neki mali mikser i kompresor...tek onda sreći nikad kraja...pa kad zapjeva Caki, MIki, Veki..... |
pa kad se vec pita: CUBASE SX2! :wave:
pozzzzzzzzzz |
kad ga već pomenu: a ?to ne SX3?
|
Quote:
|
pa nemam pojma nekako sam se navikao... bilo mi je tesko da se sa VST 5 prebacim na SX ali pravo da ti kazem hocu da se izostrim da sve sto mi padne napamet znam kako to da sprovedem u djelo, jel? :) a nekako mi se i ne da da ga instaliram, jedino ako me ubjedis da je stvarno bolji od 2... :)
|
Shady,krkas li 5-icu?:da: :D
|
Quote:
|
Kad smo vec kod sekvencera i novih verzija programcica, ja bi zamolila da mi (tko je isprobao) kaze koja verzija WAVELABA 5 nije bugovita i takoder cubase Sx3 i Giga studio 3!!
Ja jos uvijek sve radim u starim programima. :oops: |
Wavelab ne koristim pa ne znam...
Sve verzije Cubasea do 3.1 imaju frku sa MIDI kasnjenjem... Gigastudio - sve verzije posle 3.0.3...3.1 je aktuelna... |
a ima li onda koja cubase verzija poslije 3.1. koja nema frku s midi kasnjenjem?
|
3.1 je poslednja verzija i u njoj je to popravljeno, ali nikada nije izasla "vodena"...
|
[QUOTE=puRe]Wavelab ne koristim pa ne znam...
Sve verzije Cubasea do 3.1 imaju frku sa MIDI kasnjenjem... Nemaju sve verzije sx-a problem sa midi ka?njenjem nego tek 3.0....., verzija 2.2.0.35 koju ja koristim nema taj problem i nova verzija 3.1 ne mi trebala imati taj problem... mada nekima i verzija 3.0 radi bez problema .. ja za sada nisam te sreće. |
meni wavelab 5.01b radi odlicno, samo ima jedan bugic kojega vuce iz verzije u verziju (nevjerojatno!!!) a to je da mu je po defaultu kao ukjucen 'cycle' ali ne radi. da bi proradi, treba ga prvo iskjucit pa opet ukjucit. :mrgreen:
pizdarija prima sranjima koje steinberg takodjer vuce iz verzije u verziju od pojave sx/nuenda. :banghead: |
Quote:
|
Quote:
jesi mi uredi prijatejici konpjuter? bidna ce prismagnut doma, jerbo ne more konponovat. :mrgreen: |
Quote:
Quote:
i ako joj sta zafali stavit tamo, mada san nakrca sve osnovne stvari (citaj ono sta si jon ti sprzija na cd)...mada ne znan di cu sa onin semplovima jerbo je mali disk...sad ne znan jesan dobro vidija u nje, al ucini mi se ka da ima jedan externi. nisan ga uzea. |
[QUOTE=zvincic]
Quote:
a je li kupila dvd frigalicu?! i jesi jon stavi xp u acpi oli u standard pc? |
[QUOTE=SandRob]
Quote:
Quote:
uvali san ga unutri Quote:
niki tip jon je instalira xp sa sp1 u acpi pa san ja to lipo sve srusi i hopla, ajmo ca nanovo posto iman instalaciju sa integriranin sp2. inace jon ga ne bi stavlja al na ovon masini jon je i adsl (mada me pitala i za laptop pa san joj sugerira wireless) pa je bolje da je sp2 tu. |
[QUOTE=zvincic][QUOTE=SandRob]
Quote:
ja san jon i reka da ces ti 100% jovonanovo. bice bila i prima tebi nepovjerljiva, ma ja nisan sumnja da ces jon uredit kako treba. :da: a njon ti ni potriba od vise programa. ona samo demoe doma cini. |
[QUOTE=SandRob][QUOTE=zvincic]
Quote:
zezan se, ma objasni san joj ja lipo pristojno, nije bilo problema, super je ona ;) sutra cu jon sve spojit i radit ce ka sat! :) Quote:
mislin, Njendo je ionako ista stvar :) ma stavit cu jon da se ne pripadne :D aj iden ca u krpe pomalo, moran u firmu ujutro |
All times are GMT +1. The time now is 12:27 PM. |