Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Rnb Hip Hop , Dajte Ocena ... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12411)

bexbeatz 14-09-2005 11:44 AM

Rnb Hip Hop , Dajte Ocena ...

Ovo su moje pjesme , dajte komentar www.soundclisk.com/bexbeatz

R2spect :)

Gianfranco 14-09-2005 02:55 PM

Re: Rnb Hip Hop , Dajte Ocena ...

Ne radi link!

bezsmisla 14-09-2005 03:26 PM

definitivno ne radi i dalje,a bas sam sa entuzijazmom kliknuo na link...ajde popravi taj link pa da cujemo to ;)

peraZdera 14-09-2005 04:48 PM

http://www.soundclick.com/bands/page...?bandID=404577 ovo je pravi link za njegove pesme.

Igra bez kraj: Odlicna matrica, melodican refren, ali mi se ne svidja verse mc-a koji repuje... To mora biti tehnicki dosta bolje

Number One: super...

Jel matrice komponujes ili samo slazes loop-ove?

bezsmisla 14-09-2005 11:54 PM

meni ovo dobro zvuci [mislim na samu muziku] ,mada sam ja pobornik underground zvuka, samo sto kod mene probija pesma kao da je prepumpano.MC je strasno los i tehnicki,a i prica mi je malo bezveze...vokali su previse u prvom planu.

bexbeatz 15-09-2005 11:10 AM

Komponirao sam ih zahvaliuci Reason 3 i neki ekstra stvari, loopovi nema , sve je originale by me, miks je sredjen so Cubase SX + Waves 5 , produkcija smatram da je ok,
u number one koristio sam samo drum loop, a sve ostalo je svireno....
Glasovi mora malo da su jaci nego matrica da bi se osetila tenzija, a ja sam MC u ove pjesme, imam neke greske u IGRA BEZ KRAJ u rapuvanje , sad to vidim ,ali kasno je , pazi cu u buducnost da ne bi se desilo nikakva greska.
Izvinjavam se zbog neke greske u tekst, pokusavam da nema greske ali srpski slabo mi ide...

Pozdrav momci...

bezsmisla 15-09-2005 01:01 PM

svaka cast za sviranje to je lepo cuti.Samo se ne bih slozio da vokali moraju biti toliko u prvom planu zbog tenzije....po meni je tako doslo do gubljenja trece dimenzije pesme pesme...ja bih promenio onaj shaker u neki drugi malo finiji ..pozdrav

peraZdera 15-09-2005 01:22 PM

Samo nadji nekog dobrog producenta koji ce ti ukazati na greske, snimi svoje delove ponovo, i ja mislim da ovo mozes komotno da izdas, barem kod nas posto nisam nikad slusao makedonsku scenu!
Sve najbolje!
PozZ

bexbeatz 16-09-2005 01:28 PM

Hvala Vam momci za pozitivne kritike, ja sad pripremam ona IGRA BEZ KRAJ na srpski , bice nesto u stil na 187 , Hvala jos jedan put

Pozdravvv , BEX
;)

Max 19-09-2005 02:57 PM

preporucijem Darka Dimitrova ..... mog prijatelja makedonca ..... ako hoces poslacu ti njegov mobilni pa se sa njim dogovori ...... odlican producent ....

Pozdrav

bexbeatz 21-09-2005 05:09 PM

a sto da ne, poslaji mi broj, ja imam respekt kon d.dimitrov ,on je izuzetno dobar

:)

bexbeatz 21-09-2005 05:11 PM

a sto da ne, poslaji mi broj na bexbeatz@yahoo.com , ja imam respekt kon d.dimitrov ,on je izuzetno dobar

:)

Xproducer 03-01-2006 03:48 AM

pjesma ti je OK osim neke greske u MC:)ali djevojke je izuzetno dobar vokal,
...EXTRA ARANZMAN,
sve najbolje

Bruguerra 03-01-2006 04:48 PM

Prva liga,odlično.Meni je nekaj malo distorziralo pa neznam jel to sa snimkom nije nekaj u redu ili...

Gianfranco 04-01-2006 08:23 AM

Bravo! "Igra bez kraj" je najbolja od svih tvojih stvari.

Aranzman: odlican
Mix: odlican ako se urade neke korekcije : previse su nafurani visoki,a fali srednjih.Poslusaj bilo sta od Destiny's child da cujes koliko su topliji mixevi.
Onaj dominantni hi-hat moze da se utisa.

Poigraj se jos sa odnosima u mix-u. Probaj da onaj electro lead pojacas (kao i ostale instrumentalne delove) a vokale utisas malo.

Kompozicija: OK za domacu scenu. Ne vidim inostrani potencijal.

Mislim da nema potrebe kada je domaca scena u pitanju da se povezujes sa drugim producentima.Mozes sve sam da izguras.

All times are GMT +1. The time now is 07:12 AM.