![]() |
sx2 vs nuendo3
koristi li neko ovde SX2 i nuendo tri u sistemu .. i da li ta kombinacija radi .. ili neka slicna?
|
Re: sx2 vs nuendo3
Ok .. instalirao sam i sx2 pored sx3 i nuendo3 .. hmm i izgleda sve radi kako treba ..
SX2 moze otvoriti projekat iz SX3 .. i sve je ok .. ali nigde zvuka :mad: Ne znam zasto .. znam da ne moze iz sx3 u sx2 ali zasto ga onda otvara .. sve je uredno .. idu pikovi ... tu su audio trake .. sve pokazuje da radi a od zvuka nista :confused: |
ja sam takođe instalirao sva tri,ali sam posle nekog vremena rada skinuo SX2...nije mi jasno kako si uspeo da otvori? projekat od 3 u 2 po?to kod mene nije funkcionisala ta varijanta(mo?da zato ?to radim samo midi-VST)...inače između SX i NUENDA stvari funkcioni?u najnormalnije
|
Projekat iz SX3 nece SX2 da otvori a da radi, to uostalom i pise kada otvoris projekat dvojke u trojci i hoces da save-iras....
Inace, meni ta trojka pravi grdne probleme, najvise sa importom midija koji otvara ceo dan do podne... a da ne pricam o nemogucnosti da instaliram ovaj novi Update, kaze da nije dobra verzija Cubase-a.....:confused: Tako da sam se vratio na staru dobru dvojku.... |
ma ja se vracam na staru dobru dvojku i vise mi nikada nece pasti na pamet da predjem pa neka izadje i sx5 .. jebe mi se bas za to .. :mad:
Samo cu morati da prebacujem 37 pesama koje imam do sada u trojci:scared: Ionako nista posebno nisam koristio a da kazemo da je prednost u odnosu na dvojku .. |
Meni su radile sve kombinacije. Kad otvorim projekat iz npr N3 u SX2, on samo uradi unfreeze i sve radi. Sad upravo instaliram sistem, i na njemu ce biti
SX2.2.nesto (on mi se pokazao najstabilniji) i Nuendo 3 (najvise zbog freeze i external efx opcija). U Cubaseu cu raditi Midi (da se ne jeb*** sa onim midi port bla-bla, kasnjenjima u 3-ci) a u Nuendu mix. Ivane, zovni nekoga ko zna, da ti to namesti:p |
Quote:
|
Jesi siguran da ti to nije do URSa ili slicnih novijih plug-insa?
|
Quote:
|
Logic rula...!!! ;)
|
zmaju dosta bre vise... al opametice se... samo da im ja dodjem jedared, ko puretu :P
|
ivane, mozda ce ti biti zanimljivo, a i ostalima koji imaju 1820 i druge emu kartice...
Quote:
|
Quote:
sx3 sam instalirao, pokrenuo, ucitao projekt i....deinstalirao :) |
Quote:
|
Meni SX3 radi kuci ok, mada mi se cini da je sporiji.. Verovatno zbog malo rama na kucnoj masini. Ali, ni SX2.2.0.3.5 koji svi hvale nije majka stabilnosti kad se potera do limita.. narocito uzme da baguje ako se radi neki rewire sa reasonom.. i to ume da prave veeelike zajebancije zajedno.. ali to samo u extremnim slucajevima...mislim na veliki broj audio kanala sa puno efekata, grupa i drndanja, pa jos rewire pride..
|
Quote:
i dalje tvrdim da su sve verzije Logica pre sedmice ruzne (i stoga za mene neintuitivne)...ne secam se da sam pljuvao semicu.... a ako sam ono rekao za maca, onda stvarno povlacim doticne pljuvke :) |
Quote:
|
Quote:
|
znas kako... u zivotu obicno su one ruzne ribe najbolje u sexu :D
|
Quote:
|