![]() |
pomodor54 >>> avangrad
eto da podjelim i čujem komentare...
http://www.rumski.zvina.hg-host.info/pomodor54 - avangrad.mp3 kori?teno: live5, arturia minimoog V, microkorg, roland jx-3p ... edit: upload.ano na zvincicev server. hvala z. |
Re: pomodor54 >>> avangrad
plasim te se...
:D |
zašto? :confused:
|
meni se ovo bas svidja.Samo mi je u sredini i na kraju zasmetao onaj prelaz kad bubnjevi usporavaju...nesto mi mnogo "krcka" tu. ali meni je.. :mase:
|
neka krcka. treba da krcka. duplo sam usporio loop pa se čuje. trash jea. :D
thnx na slušanju i komentaru. :) |
Mirzaa, jako lepa pesma. Svidja mi se melodija, harmonije, reverse odlicno leze, odlicna zamisao o down drum loop, kraj je setan i meni dubok.
Ono sto bih ja ispravio da sam je radio (cisto subjektivno): bubanj bi provukao kroz neku lampu, reverse sa malo dista da bude napukao, usporeni bubanj (down drum loop) definitvo jaci gain + neki step filter i rasirio bih ga u zvucnoj slici. Bas bi jace kompresovao sa mnogo brzim attackom i manjim release. Pozdrav |
Quote:
mozda probam kad stignem pa javim |
evo jos jedan tip:
koristis iZotope Trash? u osnovni ritam: na dobos i kontru > trash > Drive - Amperical + pre filter > 10124 Hz na ceo usporeni loop: Box model > Amp allston 2X12 + mix 69.4 i smanji visoke |
ne koristim. što je to? neki mastering tool?!
|
Moras probati. to je meni omiljeni trash alat. cesto ga koriste i preporucuju oni iz Nine Inch Nails. Recimo da je to softverska native distorzija, sa mnogo parametara. Nije mastering tool.
http://www.izotope.com/products/audio/trash/ |
uuuu zvuči dobro. budem probo.
samo da se dokopam faksa i brže veze pa da spustim demo. |
E svaka cast za stvar mirzaaa....meni je ovo aj' zdra'o :)
Odlicno, nije dosadno i taj kraj je odlican samo si ga komotno mogao ranije ubaciti, tj. da traje od ranije, da nije samo sekvenca vec deo pesme. |
kako misliš da nije sekvenca? već dio pjesme...?
misliš na onaj arppegio na kraju? |
Veoma zanimljiv trak dosta emotivan :da:
|
Quote:
...mislim na tu promenu bubnjeva... :) |
sad si me zbunio skroz....jel misliš na half time bubanj? usporeni?
|
Da time strach ili sta je vec u pitanju koje pocinje od 5:05, moglo je komotno od 4:50 ili i ranije, ustvari je sitnica ali mi je zapala za uvo
|
Da.. upravo poslusah, i slazem se sa vecinom ovih komentara...
stvar je super sve.. ok.. ali taj time stretch mi malo sumnjiv.. onako... stekao sam dojam sta si hteo da uradis, ali kao da ti nije bas poslo za rukom? :D A da malo ipak pitchujes taj deo na dole ... da ne bude samo time stretching? |
mogo bi---a šta ja znam. baš mi je fora to što se čuje zrnatost kada ga stretcham...mislim čut će se i kada spustim pitch, istina :)
|
Svaka cast , posebno za ove harmonije pri kraju, pomalo me potsecaju na Goldie ( raniji period) sto je za svaku pohvalu.Imam samo utisak da fali malo nekog pada koji bi popunio praznine koje mi povremeno smetaju, mada opet ovo je cisto subjektivno.Cini mi se i da jedan sint na pocetku malo ritmicki bezi ,pretpostavljam da si tako hteo?
|
Quote:
|
ja ne mogu da otvorim ovaj fajl... koji je to format?
|
Quote:
Nisam se ni nadao da ce mi Sound Forge ikada zatrebati u zivotu :D Koristim WaveLab ;) |
ja sam ga pustio iz winamp-a bez problema...
|
.ogg
ogg vorbis format.. |
winamp ima odavno podrsku za ogg..
btw. an interesting tune ;) |
All times are GMT +1. The time now is 11:37 PM. |